تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 835 از 2403 اولاول ... 33573578582583183283383483583683783883984588593513351835 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,341 به 8,350 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان يه چيزي بگم ، يوزر پسورد شاتل رو اگه داشته باشين هم نمي تونين استفاده كنين ، نامردا رو خط تلفن بستن اينو ، يه بار ماله يكي از دوستام رو گرفتم هر چقدر سعي كردم نتونستم بهش وصل بشم تازه فهميدن زنگ زدن بهم تذكر دادن ، نمي دونم چيكار كردن كه هر كي رو خط تلفنش فقط مي تونه ازون نام كاربري و رمز عبور استفاده كنه ،
    البته بگما ديگه مثل اين دوست ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمي رن مال مردم رو استفاده كنن ، طفلكي طرف پول داده داره استفاده مي كنه و واسه آدم الكي حق و ناحق مي شه ، ارزشش رو نداره

2. این کاربر از baran1059 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان يه چيزي بگم ، يوزر پسورد شاتل رو اگه داشته باشين هم نمي تونين استفاده كنين ، نامردا رو خط تلفن بستن اينو ، يه بار ماله يكي از دوستام رو گرفتم هر چقدر سعي كردم نتونستم بهش وصل بشم تازه فهميدن زنگ زدن بهم تذكر دادن ، نمي دونم چيكار كردن كه هر كي رو خط تلفنش فقط مي تونه ازون نام كاربري و رمز عبور استفاده كنه ،
    البته بگما ديگه مثل اين دوست ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمي رن مال مردم رو استفاده كنن ، طفلكي طرف پول داده داره استفاده مي كنه و واسه آدم الكي حق و ناحق مي شه ، ارزشش رو نداره
    استاد، اولا سعی کن تا کسیو نشناختی تهمت بیجا نزنی، دوما تفاوت شوخیو جدیم درک کنی بد نسیت، ثالثا اخه ادم عاقل من اگه میخواستم از شارژ کس دیگه ای استفاده کنم هیچوقت نمیومدم اینجا جار بزنم (یکم فک کنی بد نیستا) چهارما من این مطالبو گذاشتم تا بقیه حساب کار دستشون بیاد و امنیت سیستمشونو ببرین بالا، اون شاتلم راه داره داداش شما فک کن نمیشه نفوذ کرد

4. این کاربر از farshidcivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این دوستمون farshidcivil کاملا درست میگن. این روش خیلی ساده و راحت هست. فقط باید امنیت قربانی کمی پایین باشه. اگه یکم جستجو کنید، فیلم های آموزشی زیادی هست که میتونین پیدا کنین.

به هر حال؛ دیشب سرعت نسبتا خوب شده بود. 2.5 گیگ دانلود کردم.

2 مگ شاتل. 3 گیگ. مرکز 552

داره خودمونی میشه SASANcie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    I.G.R

پيش فرض

صدوچهل‌وچهارمین دیدار عمومی گروه کاربران گنو/لینوکس گیلان در ساعت ۱۰ صبح روز جمعه ۳ دی ۱۳۸۹ برگزار می شود. برای دیدن هماهنگی‌های این جلسه به
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سری بزنید. محل برگزاری در آدرس: رشت، سبزه میدان، خیابان طالقانی(بیستون)، نرسیده به پاساژ بیستون کوچه سرتیپ پور، کافی‌نت هانیبال خواهد بود. حضور برای همه‌ی علاقمندان و دوستداران گنو/لینوکس آزاد است.

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

تو كافي نت قرار ميذارن...؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من كه تهمت نزدم دوست عزيز خواستم فقط يه اندرز به همه دوستان كنم ، شما گلي ماهي دوست داشتني هستي ، پروفشنال هستي ، اين كه مي شه حتي پنتاگون رو هم حك كرد پس همه كار مي شه انجام داد توي نفوذ

اگه حمل بر جسارت شد من از شما معذرت مي خوام ، ببخشيد ديگه تكرار نمي شه

تو ايران به تنها چيزي كه اهميت نمي دن امنيته
    Last edited by baran1059; 23-12-2010 at 13:13. دليل: 1

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خوب منم امروز به پشتیبانی شاشتل گفتم سرعتمو مثه قبلا کنند بگذزیم از اینکه قبلا رو 576 بسته شده بود اما الان کردنش 512 !!!

ما دو مگی که 1 شب خوب باشه و 3 شب اصلا نشه حتی وب گردی کرد رو نخواستیم
    به نظر من باید یکم تحمل میکردی. اون 3 . 4 شب داشتن تغییرات میدادن و راست میگفتن. بدش دوباره پینگ خوب شد و سر عت مثه قبل عالی شد. اطمینان داشتی که خطت نمیکشید این سرعت و؟ خوب یکم میموندی شاید مثه من خوب میشد و فقط ماله همون چند شب بود! 1.9 کجا و 0.43 کجا... . حیف بود...

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

استاد، اولا سعی کن تا کسیو نشناختی تهمت بیجا نزنی، دوما تفاوت شوخیو جدیم درک کنی بد نسیت، ثالثا اخه ادم عاقل من اگه میخواستم از شارژ کس دیگه ای استفاده کنم هیچوقت نمیومدم اینجا جار بزنم (یکم فک کنی بد نیستا) چهارما من این مطالبو گذاشتم تا بقیه حساب کار دستشون بیاد و امنیت سیستمشونو ببرین بالا، اون شاتلم راه داره داداش شما فک کن نمیشه نفوذ کرد
    این چیزی که شما انقد گندش کردین و اسمشو نفوذ گذاشتین یه باگ خیلی پیش پا افتاده ی امنیتیه که خیلی وقته آی اس پی ها این امکان و از بین بردن و نمیشه تنها با داشتن اطلاعات اکانت از اون با خطی دیگه استفاده کرد. من الآن برای اینکه بتونم از اکانت دوستم استفاده کنم مجبور شدیم به پشتیبانی شاتل بگیم تا این امکان و به ما بدن
    Last edited by soosmar_asl; 23-12-2010 at 15:21.

11. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

13

شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود
    .

خدارو شکر پینگم از 400 پایین تر اومد
    .
    البته من خودم درخواست دادم سرعتمو از دو مگ به حالت قبل تغییر بدند که نامردا یکم از حالت قبل هم پایین تر بستن !
    .
    بیخیال خوبیش اینه که از قطعو وصلی حداقل راحت شدم

حالا چرا گفتین از 2 مگ بکننش 128؟؟؟؟
    نمیشد بگین بکنن 512؟

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

6

بگو

نذار چیزی ته دلت بمونه!

14. این کاربر از M0hammadH0ssein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •