بچه ایم باتری های لیتیوم و باتری های شارژِی دقیقا چه فرقی با هم دارن ؟
بچه ایم باتری های لیتیوم و باتری های شارژِی دقیقا چه فرقی با هم دارن ؟
اگه دیدی روی باطری بالای 2700میلی امپر نوشته بدون که تقلبی هست
شما چهارتا باطری و یک شارژر کملیون بخری برات میفته 26تومن که بهصرفه هستش و باطریهای خیلی خوبی هم هست
سلام به همگی...
منم انشاالله فردا یا شنبه میخوام برم یه Canon SX210 بگیرم. فقط اگه میشه بگین لوازم جانبی چه چیزایی براش بگیرم...؟!
بعد کارت حافظه چه مدلی و با چه ظرفیتی...؟!!
ممنون میشم اگه جوابمو بدین...!!!![]()
سلام
پیشاپیش مبارک
محافظ لنز و LCD بخری خوبه کیف هم باید باشه
مموری بهتره مارک معتبر باشه مثل Sandisk با کلاس 6 یا بالا تر (یه 8 Sandisk با کلاس 6 حدود 22 تومن میشه)
راسی گارانتی اصلی نداریم
سلام من یه sx130 گرفتم موقع فیلم برداری از لامپ ها حتی اگه از زیر لامپ هم رد بشه یه سری خط های عمودی تقریبا آبی-بنفش هم ضبط میشه ... تو راهنماش نوشته طبیعیه ولی من خوشم نمیاد ازش ! راهی داره که درست بشه ؟
دوستان من امروز یکم بیشتر تحقیق کردم و دو مدل IXUS 130 و IXUS 210 رو انتخاب کردم
حالا می خوام بدونم کدوم یکی این ها خوبه ؟
معایب خاصی نداره ؟
دوستان کسی تجربه استفاده از این دوربین ها رو نداره ؟
با تشکر
صحیح نیست .اگه دیدی روی باطری بالای 2700میلی امپر نوشته بدون که تقلبی هست
شما چهارتا باطری و یک شارژر کملیون بخری برات میفته 26تومن که بهصرفه هستش و باطریهای خیلی خوبی هم هست
سونی و بعضی شرکت های دیگه مدل هایی با آمپر بالاتر هم دارند که البته در ایران کمتر پیدا میشه . در ضمن بعضی برندها هم هستند که به سفارش ایران تولید می شوند و تا جایی که یادم هست نارنجی رنگ و 3000 میلی آمپر هستند . بسیار عملکرد جالب و خوبی دارند !! با باطری های 2500 میلی آمپر انرژایزر حدود 300 شات و با این باطری ها بعد از 6 ماه کار در شرایط نسبتا برابر حدود 500 شات زدم !!! ( دوربین فوجی 9600 )
بیتشرین باتری که تولید شده از نظر قدرت 3000هست و بالاتر از اون تولید نشده درخالی که شما توی بازار باتریهایی با مارک سونی و 4500میلی امپر هم میبینی که معلومه دیگه چی هستن
بله خوب . . . 4500 میلی آمپر دیگه مشخصه چی هستش ! کلا باطری های تقلبی رو براحتی میشه از وزن و شکل و طراحی اونها تشخیص داد . حالا خارج از این موضوع 2500 میلی آمپر تقریبا جوابگوی عکاسی بدون فلش تا 300 الی 400 شات برای دوربین های مختلف هست و مشکلی نداره .بیتشرین باتری که تولید شده از نظر قدرت 3000هست و بالاتر از اون تولید نشده درخالی که شما توی بازار باتریهایی با مارک سونی و 4500میلی امپر هم میبینی که معلومه دیگه چی هستن
مموري 8 گيگ كلاس 10 مارك ُSandisk با گارانتي گرفتم 15 تومن . قيمتش اونقدرا هم كه شما گفتي بالا نيستا .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)