رائول صاحب شماره 7 نبوده ولی یکی به این بگه خفهوي افزود: شماره 7 را از به نام من خلق نكرده اند. همان طور كه رائول هم صاحب شماره 7 نبوده و نيست. شماره 7 را بازيكني بر تن مي كند كه لياقتش را دارد.
رائول صاحب شماره 7 نبوده ولی یکی به این بگه خفهوي افزود: شماره 7 را از به نام من خلق نكرده اند. همان طور كه رائول هم صاحب شماره 7 نبوده و نيست. شماره 7 را بازيكني بر تن مي كند كه لياقتش را دارد.
كالدرون: براي بلودا متاسفم
خبرگزاري فارس: رئيس سابق رئال مادريد از سخنان اخير مديرعامل موقت اين باشگاه به شدت دلخور است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ويسنته بلودا مديرعامل باشگاه رئال مادريد چند روز پيش گفته بود: متاسفانه نوع برگزاري انتخابات قبلي شرم آور و توهين آميز بوده و مدير قبلي آنقدر فساد مالي داشته كه حتي نمي شود همه را در قالب يك پرونده جمع كرد.
رامون كالدورن در اين باره گفت: براي بلودا متاسفم. او ربطي به فوتبال ندارد و كارت هواداريش تنها 3 ماه است كه صادر شده است. تنها من مي دانم كه آن كارت را هم براي آنكه هواداران قبولش داشته باشند دريافت كرد و هيچ اعتقادي به آن نداشت.
وي افزود: به احترام نام رئال مادريد سكوت مي كنم. رئال مادريد معطل نام يك يا دو مدير نمي شود. اين قطار با سرعت حركت مي كند و اگر قرار بود براي اظهارات بي منطق فردي وقت بگذارم امروز بايد در خيابان هاي اطراف برنابئو بليت مي فروختم.
آنچلوتی درها را بر روی رئال گشود
با اینکه در ایتالیا گفته میشود مربی میلان قصد دارد همچنان در این تیم بماند ولی مطبوعات اسپانیایی معتقدند که او از پینشهاد رئال مادرید برای مربیگری کهکشانی ها استقبال خواهد کرد
![]()
سایت گل: کارلو آنچلوتی درها را برای انتقال به نیمکت رئال مادرید در تابستان آینده بازگذاشته و از اینکه فلورنتینو پرس نامزد ریاست باشگاه اسپانیایی او را به عنوان مربی بعدی تیم درنظرگرفته ابراز خشنودی کرده است. اگر رئیس سابق کهکشانی ها یک بار دیگر به این سمت انتخاب شود، آنگاه احتمال نشستن کارلتو روی نیمکت رئال هم بسیار زیاد خواهد بود. در هفته های اخیر روزنامه های ایتالیایی نوشته بودند که آنچلوتی می خواهد در میلان بماند ولی رسانه های اسپانیایی نظر دیگری دارند و به اعتقاد آنها او از ایده انتقال به رئال استقبال خواهد کرد. مارکا به نقل از مربی روسونری نوشته که او بعد از بازی این هفته میلان با سیه نا به خبرنگاران گفت:" هراتفاقی که بخواهد بیفتد می افتد. من از اینکه پرس خواهان دراختیار گرفتن من است، خوشحالم."
با اینکه میلان از دور رقابتهای جام یوفا کنار رفته آنچلوتی معتقد است که تیمش این فصل خیلی بد کار نکرده است:" فکر می کنم این فصل برای ما خوب بوده است. برای همین فکر نمی کنم که انتهای فصل مرا اخراج کنند"
سلام سلام بر همگی ؟
چطوووووووورین خوبین؟
پیشااااااااپیش عیدتون مبارک هم اونای که شاید دیگه تا بعد عید نیان و چه اونای که با ما هستن.
هر روزتان نوروز باد
نوروزتان پیروز باد
================
بریم سر اصل مطلب.
در مورد قضیه هانتر و روبن بگم که اول که اصلا برخوردی خوبی نکرده روبن و به نظر من تقصیر از روبن هستش.
ولی من مطمئنم اونقدر حرفه ای هستن بازیکنهای رئال که بخاطر این مسائل کوچک مشکلی پیش نمی اورند پس نگران نباشید.
در مورد شماره 7 و سلطان بگم که.
خدایشش نه خدایشش زمانی که رائول در سن و سال داوید ویا بود کسی میتونست جلوش حرف بزنه؟؟؟؟؟
خوب یادمونه لیگ قهرمانان سال 2001 رو .
اون بازیهای رویایی رائول اون بازیهای محشر رائول
خوب یادمه که رائول بهترین لیگ قهرمانان و لالیگا بودش و صد در صد باید بهترین بازیکن جهان میشد.
اما فقط بخاطر گلهای رونالدو در جام جهانی جایزه رو به او دادن .
و طبق رسم وقتی رونالدو اومد رئال و تو معرفیش جایزش رو هم به هواداران نشون داد.
اما هواداران تو برنابئو بجای تشویق حق رو ندا زدند
اسم رائول رو ندا زدند.
الان داوید ویا تو این سنش چیکار کرده.
تازه رائول یکسال و اند مصدوم شد و همین سبب شد که از زمان اوجش عقب بمونه.
الان من هیچ کارشناس بزرگی رو نمیشناسم که در وصف ویا گفته باشه که : ارزوی من داشتن بازیکنی مثل او هستش.
در حالی که خیلیهای چون کاپلو - بکن بائر - و غیر ه در وصف رائول این را گفته اند وبکن بائر گفته بود در وصفش که:
بهترین مهاجمی که من در کل عمر فوتبالیم دیده ام رائول هست.
الکی نیست یه ماه رو در فوتبال اون کشور به اسم یه بازیکن بکنن.
و در مورد خبر اومدن انچلوتی بگم که والا نمیدونم چی میشه ولی من با موندن همین راموس موافقم اگه بازیکنهای بهتری داشته باشه.
به گزارش RMadridFC: کلاس یان هانتلار , بهترین معدل گلزنی را در بین تمام بازیکنان حال حاضر رئال مادرید دارد .
هانتلار با 2 گلی که در برابر بیلبائو زد , متوسط گلزنی خود را بهبود بخشید . با 6 گلی که او در 5 مسابقه اخیر زده , می توان این طور گفت که او در هر 98 دقیقه , 1 گل برای مادریدی ها به ثمر رسانده است .
متوسط گلزنی هانتلار از هیگوئین ( هر 120 دقیقه 1 گل ) , رائول ( هر 144 دقیقه 1 گل ) و روبن ( هر 243 دقیقه 1 گل ) بهتر است زیرا میانگین گلزنی وی , 0.6 گل در هر بازیست .
هانتلار اولین بازی خود را با لباس رئال مادرید در تاریخ 4 ژانویه و در برابر ویارئال تجربه کرد , از ان زمان به بعد این مهاجم هلندی در مجموع 18 بار صاحب موقعیت شده که توانسته از هر 3 موقعیت یکی را به گل تبدیل کند .
در مجموع , هانتلار 12 بار اقدام به شوتزنی کرده که 8 تای انها در چارچوب بوده و 2 تای انها خارج از ان , یکی با تیرک دروازه برخورد کرده و دیگری نیز با وجود گل شدن ولی افساید اعلام شده است .
هیگوئین با 15 گل زده , بهتری گلزن این فصل رئال مادرید به حساب می اید ولی اکثر گلهای او در برنابئو زده شده , این در حالیست که نصف گلهای هانتلار خارج از خانه به ثمر نشسته است .
اولین گل او در زمین اختصاصی اسپورتینگ گیخون بود و 6 روز بعد , او با 2 گلی که در برنابئو و در مقابل رئال بتیس زد , گلزنی های خود در خانه نیز اغاز کرد .
چهارمین گل هانتلار , باز در برنابئو و این بار در برابر رقیب همشهری یعنی اتلتیکومادرید بود که مهاجم هلندی رئال توانست با شوتی محکم , لئو فرانکو را به زانو در بیاورد .
یک هفته بعد , این بار نوبت ورزشگاه سن مامس بود که تماشاگر هنر گلزنی شکارچی باشد , هانتلار با دو گلی که به بیلبائو زد تعداد گلهای زده خود را تا به اینجای فصل به عدد 6 رساند .
البته این برای اولین بار نیست که شکارچی مادریدی ها همچین میانگین گلزنی خوبی را از خود به جای می گذارد . او در فصل 2008 - 2007 , با لباس اژاکس در 39 بازی حضور یافت که موفق شد با 37 گل زده , میانگین 0.92 گل در هر بازی را از خود به جای بگذارد .
او به خاطر این کار , توانست کفش برنز اروپا را بدست بیاورد و همین طور از سوی فدراسیون تاریخ و امار فوتبال به عنوان دومین مهاجم برتر سال 2008 معرفی شد .
به گزارش RMadridFC: کلاس یان هانتلار در 10 بازی 6 گل برای رئال مادرید زده است که دو تای انها شنبه گذشته باعث شد تا رئال مادرید 5 - 2 بیلبائو را شکست دهد . این مهاجم هلندی در مصاحبه با روزنامه های مارکا و اس عنوان کرد که رئال مادرید می تواند با همچین بازی ای , هر تیمی را شکست دهد .
خیلی خوشحالم مخصوصا برای اینکه تیم توانست به پیروزی برسد , بازی مهمی برایمان بود و ثابت کردیم برای رسیدن به قهرمانی در لالیگا , تمام تلاشمان را می کنیم .
اولین گلی که زدم در برابر اسپورتینگ گیخون بود که اعتماد به نفس زیادی به من داد و حالا کاملا احساس رضایت می کنم . خیلی دوست داشتم که سریع با تیم وفق شوم تا بتوانم گلزنی هایم را شروع کنم .
روزهای اول از اینکه نتوانسته بودم گلی برای تیمم بزنم خیلی دچار ناراحتی نشده بودم ولی زمانی که گل می زنم طبعا خیلی خوشحال می شوم .
بازی کردن در سن مامس باورکردنی نبود چون تماشاگرانی که روی صندلی ها نشسته بودند واقعا هوادار بودند و همه انها از بیلبائو حمایت می کردند که به راحتی می شد این را در زمین حس کرد . بازی عجیب و خیلی سختی بود و ما باید تا اخر می جنگیدیم .
بازی کردن به عنوان یک تیم , برای ما از هر چیز دیگری مهمتر است و اگر توانستیم در سن مامس پیروز شویم فقط به همین خاطر بود . من برای تیمم بازی می کنم نه برای خودم . اگر بتوانیم همین طور مثل یک تیم واقعی جلو برویم می توانیم در 11 بازی باقیمانده نیز برنده شویم .
از اینکه در رئال مادرید بازی می کنم واقعا احساس خیلی خوبی دارم و هر روز از اینکه در بهترین باشگاه دنیا حضور دارم احساس شعف بیشتری می کنم حتی اگر بدانم که چند روز پیش یک شکست سنگین را تحمل کردیم .
در رئال مادرید تنها وظیفه ما برنده شدن است و می دانستیم که نباید شکست در مقابل لیورپول روی ما تاثیر بگذارد . امسال تنها جامی که برای ما مانده , همین لالیگاست که باید تلاش کنیم به ان برسیم .
به گزارش RMadridFC: رئال مادرید , رایو والکانو و الکورکون , تنها تیمهای اسپانیایی هستند که در سال 2009 , در هیچ یک از بازیهای داخلی رنگ شکست را ندیده اند .
رئال مادرید با هدایت خوانده راموس , 11 بازی از سری مسابقات لالیگا را در سال 2009 پشت سر گذاشته که در 10 تای انها به پیروزی رسیده و فقط در 1 بازی , نتیجه تساوی برای انان حاصل شده است .
رکرتیوو هوئلوا و بارسلونا , تنها تیمهای دسته اولی بودند که تا مدتی از سال 2009 به همراه رئال مادرید , تیمهای شکست ناپذیر لالیگا نام گرفته بودند ولی این اسپانیول بود که نام این دو تیم را از لیست تیمهای شکست ناپذیر لالیگا در سال 2009 , خط زد .
تنها تساوی رئال مادرید در سال جدید برمی گردد به داربی معروف شهر مادرید که در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو و در تاریخ 7 مارس برگزار شد . در این بازی رئال مادرید با نتیجه 1 - 1 در مقابل رقیب همشهری خود متوقف شد .
به جز رئال مادرید , دو تیم دیگر نیز در اسپانیا هستند که هنوز طعم شکست را تجربه نکرده اند و ان دو تیم عبارتند از , رایو والکانو و الکورکون که هر دو تیم در دسته دوم لالیگا بازی می کنند .
بچه ها عید همتون مبارک، همینجا بگم که ما اسباب کشی داریم!
بریم اون خونه هم باید خط جدیدمون رو بگم که ADSL وصل کنن، که اونم میخوره به تعطیلات! احتمالا تا 20 فروردین نیستم!
یا اگه بیام، با dial up میام یه سری میزنم.
احمد، خفه کردی مارو با این رائول: دی
شما دیگه خیلی متعصبی!...رائول در بهترین فرمش هم از بهترین فرم رونالدو کلی عقب بود.
نه برادر ایشون متعصب نیستن.
شما مثه اینکه بازیای رائول رو فراموش کردید.
من که یه تاره مویه رائول رو به 100 تا رونالدو و کاکا و ....... نمیدم.
زنده باد کاپیتان با تعصب.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)