ويروس داري حتما بايد ويندوز عوض كني
بري توي بازي فرقشو متوجه ميشي
براي آنلاين هردو نياز به پچ دارن ، من نسخه كانتر خودمون رو پيشنهاد مي كنم چون مناسب براي بازي آنلاين هست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
ويروس داري حتما بايد ويندوز عوض كني
بري توي بازي فرقشو متوجه ميشي
براي آنلاين هردو نياز به پچ دارن ، من نسخه كانتر خودمون رو پيشنهاد مي كنم چون مناسب براي بازي آنلاين هست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم همين مشكلو داشتم .از سايت اهواز گيم كانترو دانلود كردم مشكلم حل شد.
سلام دوستان گرامی
جدیدا که تو سرور بازی میکنم بعد 15 یا 10 دقیقه این اخطار واسم مییاد و
بازی کرش میکنه میاد بیرون:
لطفا کمکم کنید چون دیگه نمیتونم بازی کنم...
سلام
من از لینککانترو دانلود کردم فقط میتونم تک نفره با خود کامپیوتر بازی کنم وقتی میخوام به یکی از سرور ها وصل شم این ارور میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ابتدای بازی هم این ارور میده در صمن من هیچ پچ جداگونه ای نصب نکردم باید چیکار کنم بتونم اینترنتی بازی کنم
![]()
سلام دوست خوبم.
براي آنلاين بازي كردن Counter-Strike-Source ، شما نياز به پچ هاي (16 و 17 و 18) داريد.
ميتونيد از لينكهاي زير ،پچ هارو دانلود كنيد و روي پوشه اصلي بازي بريزيد.
موفق و پيروز باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
البته پچهای 16 17 18 ورژن بازیو به 1.0.0.34 میبره که بعضی از سرورها نیاز به ورژن 1.0.0.64 دارن که پچشو صفحه قبل گذاشتم البته فکر کنم اون پچ با ورژن همون پست سازگار هست حالا امتحان بکنید ضرر نداره که![]()
سلام نمیدونم چی شده که تو کانتر 1.6 هر چی رو fine servers میزنم هیچ پنجره ای نمیاد کسی میدونه چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با پاک کردن و نصب مجدد شاید مشکلت حل بشه، اگه نشد به احتمال زیاد ورژن دست کاری شده استفاده می کنی و باید ویندوزت رو عوض کنی.
نه اون فایل کانفیگ ip هارو پاکیدم درست شد
سلام
من تو مپ های زامبی بعد چند دقیقه بازی کردن کلا بازی بسته میشه و میزنه بیرون.
کسی میدونه مشکل چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)