تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 834 از 954 اولاول ... 334734784824830831832833834835836837838844884934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,331 به 8,340 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

باز دقت نكردي !!! براي تركسس من نوشتم ازولت يا شيوا گارد و اين براي بازي تيمي هست كه اگه راحت پا گرفته باشي و چون بازي 5 به 5 هست هم آيتم تيمي هست و هم باعث اسلو ميشه كه توي درگيري با يارهات با اون اتك اسپيد بالا و اتك سنگين كسي از دستت در نره و اگه فشار خوردي هم ميتوني ازولت بزني

در كل تركسس اكثر آيتمها رو ميشه براش زد و توي آيتم كم نمياره ولي من عموما وقتي فول آيتم هستم اينها بشته شده ( ويند باك ، مانتا ،كيريتيكال ، شمشير سبز ،ونگارد ،مانكي ، البته توي 6.72 سنگ ياشا ديگه اورب نيست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نظرتون راجع به باگهاي مپ 6.72 چيه ؟
    منظورم باگ هايي نظير اين نيست كه با مورفيلينگ از توي شاپ 1 كني روي روشن و بزنيش و اون هم اتك نده ، منظورم تغيير لول هاست مثل لول 3 و 2 سول كيپر كه لول 2 هلت رو به سرعت پر ميكنه و لول 3 هم كپي 70 درصد ميده و با اون 6 خفن مگه ميشه زدش
    درخت هم توي تيمي اون لولي كه هلت ميگيره واقعا عجيب خفنه و نميشه به راحتي جلوش پا گرفت و اون لول 2 ترول هم كه عوض شده واقعا قوي ترش كرده اول دور زن ميشي و 2 ميكني و بعد نزديك زن ميشي و 6 ميكني و ديگه يارو از بش در نمياد
    اورب سنگ ياشا رو هم برداشتن كه ديگه براي آنتي ميج و مورچه و تركسس و غيره ميشه زد كه واقعا ديگه قوي ميشن و نميشه زدشون

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

باز دقت نكردي !!! براي تركسس من نوشتم ازولت يا شيوا گارد و اين براي بازي تيمي هست كه اگه راحت پا گرفته باشي و چون بازي 5 به 5 هست هم آيتم تيمي هست و هم باعث اسلو ميشه كه توي درگيري با يارهات با اون اتك اسپيد بالا و اتك سنگين كسي از دستت در نره و اگه فشار خوردي هم ميتوني ازولت بزني

در كل تركسس اكثر آيتمها رو ميشه براش زد و توي آيتم كم نمياره ولي من عموما وقتي فول آيتم هستم اينها بشته شده ( ويند باك ، مانتا ،كيريتيكال ، شمشير سبز ،ونگارد ،مانكي ، البته توي 6.72 سنگ ياشا ديگه اورب نيست
    Shiva تحت هیچ شرایطی واسه ترکس پیشنهاد نمیشه! ترکس با توجه به اینکه agility ایش بالا میره و در نتیجه آرمرش افزایش پیدا میکنه، نیازی به آیتم آرمری نداره! معمولا هم کمبود مانا پیدا نمیکنه.

آیتم واسه ترکس زیاد هست، بستگی داره جلوت چی باشه! اما به شخصه اول بازی اگه بتونم خوب di کنم، یه ring of health میگیرم، حتی تکمیلش هم نمیکنم به ونگارد یا چیز دیگه، تا لول 10-11 نگهش میدارم، بعد اگه لازم شد helm میبندم، گاهی هم نه (بسته به هیروی روبرو )

اکثر اوقات هم سعی میکنم آیتم واسه اتک بیشتر برم، نه agility. چون این هیرو 6ش به اندازه کافی اگیلیتی میده. بجا اینکه 20 تا اتک بدی تا طرف رو برنی، 10 تا بده...!

اما ww به شدت پیشنهاد میشه، جلو اکثر هیروها نیاز هست.

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

این دوستمون راست میگه
    من با این که تجربه ام کمه ولی میدونم شیوا رو برای اینتلیجنس ها میبندند
    من هر وقت تینی رو دیدم که پا گرفته ، تو آیتماش شیوا هم بوده.

نظرتون راجع به باگهاي مپ 6.72 چيه ؟
    منظورم باگ هايي نظير اين نيست كه با مورفيلينگ از توي شاپ 1 كني روي روشن و بزنيش و اون هم اتك نده ، منظورم تغيير لول هاست مثل لول 3 و 2 سول كيپر كه لول 2 هلت رو به سرعت پر ميكنه و لول 3 هم كپي 70 درصد ميده و با اون 6 خفن مگه ميشه زدش
    درخت هم توي تيمي اون لولي كه هلت ميگيره واقعا عجيب خفنه و نميشه به راحتي جلوش پا گرفت و اون لول 2 ترول هم كه عوض شده واقعا قوي ترش كرده اول دور زن ميشي و 2 ميكني و بعد نزديك زن ميشي و 6 ميكني و ديگه يارو از بش در نمياد
    اورب سنگ ياشا رو هم برداشتن كه ديگه براي آنتي ميج و مورچه و تركسس و غيره ميشه زد كه واقعا ديگه قوي ميشن و نميشه زدشون
    منظورت چیه با مورفیلینگ از شاپ 1 کنی رو روشن بعد اون اتک نده؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
    مگه میشه؟

داره خودمونی میشه sajjad_setam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    city 47

پيش فرض

آره میشه
    باید دقیق 1 بزنی بین پاهاش
    دیگه تکون نمیخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

این دوستمون راست میگه
    من با این که تجربه ام کمه ولی میدونم شیوا رو برای اینتلیجنس ها میبندند
    من هر وقت تینی رو دیدم که پا گرفته ، تو آیتماش شیوا هم بوده.
    تاینی اینتلیجنس نیست استرنجه

برا تاینی هم Shiva Guard نمیبندن براش Assualt میبندن تا اتک اسپیدش بره بالا
    Last edited by The Rock 2; 06-06-2011 at 16:26.

پروفشنال AMIR_TO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

می بندن خوبشم میبندن به دو دلیل که به نظر من منطقی نیست
    1-وقتی استفادش میکنی دشمنات اسلو میشن میری کنارشون راهت میکشیش(دگر هم این کار رو میکنه پس نبندی بهتره)
    2-مانا زیادی میده(به نظر من اون موقع که شیوا بستی اینقد لولت بالا هست که مانا لازم نداشته باشی)

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

دادا کلا شیوا آیتم خفنی هست , حتی برا تراکسس هم میبندن , کلا برا هیرو هایی که میخوان گنک کنن و اسپل زیاد میزنن میبندن , فقط اینت ها که مانا نمیخوان

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

اکثر اوقات هم سعی میکنم آیتم واسه اتک بیشتر برم، نه agility. چون این هیرو 6ش به اندازه کافی اگیلیتی میده. بجا اینکه 20 تا اتک بدی تا طرف رو برنی، 10 تا بده...!
    برادر من خوب شما اگه براش اگیلیتی ببندی انگار اتک بستی ...چون وقتی یه هیرو اگیلیتی باشه و یه ایتم اگیلیتی براش بگیرید علاوه بر اینکه مثلا 10 تا میره رو اگیلیتی 10 تا هم میره رو اتک...تازه اینطوری با 1 تیر 2 نشون زدی

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

من نگفتم تینی اینتلجنسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من گفتم براش میبندن
    در ضمن خیلی ها می بندند . من خودم گیم نت زیاد میرم و دیدم که همه میبندن. لول 1 بعد 2 بعد شیوا بعد ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •