خیر. همون سرعتی که برای سرویس تعریف شده میشه سرعت اسمی.
فقط یه سرویس شاتل ظاهرا بازه و میشه با هزینه کمتر با نهایت سرعت استفاده کرد و اونم سرویس 4 گیگ و 10 هزار تومنی 512 به 16 مگه .
خیر. همون سرعتی که برای سرویس تعریف شده میشه سرعت اسمی.
فقط یه سرویس شاتل ظاهرا بازه و میشه با هزینه کمتر با نهایت سرعت استفاده کرد و اونم سرویس 4 گیگ و 10 هزار تومنی 512 به 16 مگه .
اگه همه شرکت ها سرویس های جدیدشون محدود شده باشن به اسمی و 512 رو مثلا 64 بهت بدن که اصلا نمیصرفه دیگه adsl گرفت برای حجم های 10 گیگ در ماه و همون بسته های همراه اول بهتره حداقل سرعتت محدود نشده.
قبل اینکه طرحهای جدید بیاد من گفتم رفتیم دوران دیال اپ
بعد عده اومدن گفتن نه وضع خیلی بهتره شده از قبل و اینا
بله سرعتا مثل قبل نیست
اره درسته برای کم مصرف ها سرعت پایین شده.
Last edited by amin885; 15-05-2018 at 15:49.
از صبانت 50 گیگ 3ماهه با سرعت 2تا12 مگابیت (بیشتر اوقات سرعت دانلودم یک و نیم مگ بر ثانیه بود) میگرفتم با مالیات میشد 66تومن.
الان 60 گیگ یکماهه سرعت 8 مگابیت با مالیات تقریبا 87 تومن میشه.
خداییش کدوم به صرفه تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طرح جدید به ضرر من شد
آره دیگه مثلا من که ماهی 20-30 گیگ لازم دارم یا باید برم سرویس 1 مگ یا 2 مگ بگیرم و سرعت پایین داشته باشم! یا اگه سرعت بالا تر میخوام علی رقم نیاز نداشتن به حجم خیلی زیاد باید مثلا سرعت 8 یا 16 بگیرم و در عوض ماهی 80 تومان هزینه کنم!
دوستان این پست فراموش شد؟؟؟؟
میشه بسته ی 10 هزارتومنی 4 گیگ بین الملل و اینترنت ملی نامحدود رو خریداری کرد و از هر جایی که خواستیم لینک دانلود (مثلا فیلم و بازی) رو (حالا به هر روشی) بدون اینکه از حجم خودمون کم بشه بریزیم داخل آپلود سنتر شاتل و به صورت نامحدود از اونجا دانلود کنیم؟
اگر یه بسته ی ماهانه هم بگیریم اول از کدوم استفاده میکنه؟
مثلا برای ایرانسل اگر یه بسته ی نامحدود 1 ساعته شبانه بگیری و درساعت 7 تا 8 صبح استفادش کنی و همزمان یه بسته ی هفتگی 6 صبح تا 12 ظهر داشته باشی و یه بسته ی ماهانه روزانه داشته باشی
در ساعت 7 صبح اول از بسته ی نامحدود استفاده میکنه و بعد از بسته ی 6 صبح تا 12 ظهر و بعد اگر این دوتا تموم شدن از بسته ی روزانه استفاده میکنه. میخواستم بدونم شاتل هم اینجوریه؟
من بسته "ترافیک ایران شاتل" رو خریدم. بسته ی شبانه ندارم. توی 24 ساعت میتونم ازش استفاده کنم.
فایل هایی که میخوام دانلود کنم رو اول آپلود میکنم توی آپلودسنتر (اگه لینک مستقیم باشه از "آپلود از لینک" استفاده میکنم. اگه مستقیم نباشه، با vps دانلود و آپلود میکنم). بعدش خودم دانلود میکنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محدودیت هم 5000 گیگ هست.
دوستانی که شاتل دارند این طرح جدید غیر حجمی ! کسی گرفته ببینه اوضاع چطوره ...چون قصد هجرت دارم به شاتل مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)