کاملا درسته من قبل از اینکه از ضحی تخلیه کنم خیلی پرس و جو کردم همه میگفتن ماناماد همه چیش بهتره الان فهمیدم اون کسایی که این حرفا رو بهم زدن همشون دروغ میگفتن
کاملا درسته من قبل از اینکه از ضحی تخلیه کنم خیلی پرس و جو کردم همه میگفتن ماناماد همه چیش بهتره الان فهمیدم اون کسایی که این حرفا رو بهم زدن همشون دروغ میگفتن
فرشاد اگه میخای پشتیبانیت بشه اکسین باید از شرکت اونا شارژکنی فکر نکنم نیاز به تخلیه پورت باشه .به من که گفتن اگر خواستی ما پشتیبانت باشیم تعرفه های ما رو بخر .
خوب من راه دیگه ای ندارم وگرنه الان از ضحی دارم که خیلی هم خوبه . 2-3 هفته دیگه میرم مکان جدید و باید از ماناماد بگیرم چون فقط ماناماد روی فیبر نوری سرویس میده ! اگر سرعت اسمی ببندن مطمئنم با گیت وی ترکیه و آذربایجان نه مشکل سرعت هست نه پینگ . چون ماناماد و اکسین و ضحی همشون مخابرات . گیت وی مهم که اونم حله![]()
فرشاد به نظرت 256 نامحدود سرعت وبگردیش بهتره یا 2 مگ حجمی با اون وضعش ؟
منظورش این بوده که نمیخواد هزینه رانژه بدی اگر از بقیه شرکتا تخلیه کنی بری ماناماد ماناماد ازت هزینه رانژه رو میگیره اما اگه بخوای از ماناماد بری شرکت دیگه اون شرکتا ازت هزینه رانژه نمیگیرن اما در هر صورت تخلیه لازمه
من که تا حالا 256 نامحدود نگرفتم اما ماناماد چون کاراش دستین و اتوماسیون نیستن فکر نکنم از دستشون در بره مثلا قبلا سیترا یه ترفندی داشت که اگه از سرعت بالا میومدی رو سرعت پایین تر موقع تمدید از طریق سیترا سرعتت میموند رو همون سرعت قبلی(سرعتی که بالاتره)
سلام عرفان جان چطوری داداش؟اتفاقا زیاد میام ولی فقط میخونم پست نمیدم
اره مارمالادم , من از مارمالاد یه 2 مگ محدود داشتم که سرعتش 40-230 بود و مشکل شارژ خوره داشت این اواخر یکی هم 1 مگ که 40-130 هست ولی خوب به قول دوستان این مارمالاد پهنای باندو رو 2048 محدود کرده بخاطر همین سرویس 2مگ سرعتش کمی افت داره
یعنی داری از مرکز رجایی میری؟ کجا اشاالله؟
من کلا دور پشتیبانی خیط قرمز کشیدم اکثرا یه مردست که خیلی هم زبون داره
البته ضحی هم پشتیبانیش ضعیف بود ولی حداقل به حرف ادم گوش میدادن و راحت تر کارو راه مینداختن![]()
سلام دوستان
آی پی من چندین روزه تغییر نکرده و هر کاری میکنم تغییر نمیکنه
روی یه آی پی بد گیر کرده
خاموش روشن طولانی مدت مودم و تماس با پشتیبانی هم فایده نداشت
آی پی من الان اینه :
2.189.170.2
من تو خلقت پشتیبانیش موندم اصلا کم نمیاره مخصوصا همون مرده که میگی یه تنه هممونو حریفه![]()
Last edited by farshad0123; 30-10-2013 at 17:18.
شاید مودمت مشکل پیدا کرده
رسیت فکتری هم کردم درست نشد :(
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)