تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 834 از 3017 اولاول ... 33473478482483083183283383483583683783884488493413341834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,331 به 8,340 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اوه اوه .. ماناماد عذاب آوره ، سطح فنی و ادب پشتیبانی در حد فاضلاب یعنی کافیه به مشکل یا اخلال بخوری تقریبا هیچ کاری از پسشون بر نمیاد میگن برو هر جا میخوای شکایت کن هیچ کاری نمیتونی بکنی ، سرعت هم من 2-3 تا سرعت مختلف ازشون داشتم بالاتر نمیبندن به هیج وجه روی خط فیبرنوری
    کاملا درسته من قبل از اینکه از ضحی تخلیه کنم خیلی پرس و جو کردم همه میگفتن ماناماد همه چیش بهتره الان فهمیدم اون کسایی که این حرفا رو بهم زدن همشون دروغ میگفتن

2. 3 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کاملا درسته من قبل از اینکه از ضحی تخلیه کنم خیلی پرس و جو کردم همه میگفتن ماناماد همه چیش بهتره الان فهمیدم اون کسایی که این حرفا رو بهم زدن همشون دروغ میگفتن
    فرشاد اگه میخای پشتیبانیت بشه اکسین باید از شرکت اونا شارژکنی فکر نکنم نیاز به تخلیه پورت باشه .به من که گفتن اگر خواستی ما پشتیبانت باشیم تعرفه های ما رو بخر .

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوب من راه دیگه ای ندارم وگرنه الان از ضحی دارم که خیلی هم خوبه . 2-3 هفته دیگه میرم مکان جدید و باید از ماناماد بگیرم چون فقط ماناماد روی فیبر نوری سرویس میده ! اگر سرعت اسمی ببندن مطمئنم با گیت وی ترکیه و آذربایجان نه مشکل سرعت هست نه پینگ . چون ماناماد و اکسین و ضحی همشون مخابرات . گیت وی مهم که اونم حله

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فرشاد به نظرت 256 نامحدود سرعت وبگردیش بهتره یا 2 مگ حجمی با اون وضعش ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فرشاد اگه میخای پشتیبانیت بشه اکسین باید از شرکت اونا شارژکنی فکر نکنم نیاز به تخلیه پورت باشه .به من که گفتن اگر خواستی ما پشتیبانت باشیم تعرفه های ما رو بخر .
    منظورش این بوده که نمیخواد هزینه رانژه بدی اگر از بقیه شرکتا تخلیه کنی بری ماناماد ماناماد ازت هزینه رانژه رو میگیره اما اگه بخوای از ماناماد بری شرکت دیگه اون شرکتا ازت هزینه رانژه نمیگیرن اما در هر صورت تخلیه لازمه

فرشاد به نظرت 256 نامحدود سرعت وبگردیش بهتره یا 2 مگ حجمی با اون وضعش ؟
    من که تا حالا 256 نامحدود نگرفتم اما ماناماد چون کاراش دستین و اتوماسیون نیستن فکر نکنم از دستشون در بره مثلا قبلا سیترا یه ترفندی داشت که اگه از سرعت بالا میومدی رو سرعت پایین تر موقع تمدید از طریق سیترا سرعتت میموند رو همون سرعت قبلی(سرعتی که بالاتره)

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چطوری شایان ؟ کم پیدایی داداش شایان الان تو پاس مانامادی درسته ؟! همیشه سرعتت همینه ؟ کلا نامحدود بالاتر میبندن یا سرعت اسمی میبندن ؟! چون دارم میرم خونه جدید اونجا فیبر نوری فقط باید از کیش اوآسیس یا همون ماناماد بگیرم . اگه بالاتر میبنده عالیه
    سلام عرفان جان چطوری داداش؟اتفاقا زیاد میام ولی فقط میخونم پست نمیدم
    اره مارمالادم , من از مارمالاد یه 2 مگ محدود داشتم که سرعتش 40-230 بود و مشکل شارژ خوره داشت این اواخر یکی هم 1 مگ که 40-130 هست ولی خوب به قول دوستان این مارمالاد پهنای باندو رو 2048 محدود کرده بخاطر همین سرویس 2مگ سرعتش کمی افت داره
    یعنی داری از مرکز رجایی میری؟ کجا اشاالله؟
    اوه اوه .. ماناماد عذاب آوره ، سطح فنی و ادب پشتیبانی در حد فاضلاب یعنی کافیه به مشکل یا اخلال بخوری تقریبا هیچ کاری از پسشون بر نمیاد (فقط جمله معروف مشکل سراسریه) میگن برو هر جا میخوای شکایت کن هیچ کاری نمیتونی بکنی ، سرعت هم من 2-3 تا سرعت مختلف ازشون داشتم بالاتر نمیبندن به هیج وجه روی خط فیبرنوری

ولی خب اگر سرعت ردیف باشه روی گیت هایی تک رقمی پینگ و سرعت خوبه . فقط خدا نکنه کسی به مشکل فنی بخوره با اینا .
    من کلا دور پشتیبانی خیط قرمز کشیدم اکثرا یه مردست که خیلی هم زبون داره
    البته ضحی هم پشتیبانیش ضعیف بود ولی حداقل به حرف ادم گوش میدادن و راحت تر کارو راه مینداختن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

سلام دوستان
    آی پی من چندین روزه تغییر نکرده و هر کاری میکنم تغییر نمیکنه
    روی یه آی پی بد گیر کرده
    خاموش روشن طولانی مدت مودم و تماس با پشتیبانی هم فایده نداشت
    آی پی من الان اینه :
    2.189.170.2

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من کلا دور پشتیبانی خیط قرمز کشیدم اکثرا یه مردست که خیلی هم زبون داره
    من تو خلقت پشتیبانیش موندم اصلا کم نمیاره مخصوصا همون مرده که میگی یه تنه هممونو حریفه
    Last edited by farshad0123; 30-10-2013 at 17:18.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    آی پی من چندین روزه تغییر نکرده و هر کاری میکنم تغییر نمیکنه
    روی یه آی پی بد گیر کرده
    خاموش روشن طولانی مدت مودم و تماس با پشتیبانی هم فایده نداشت
    آی پی من الان اینه :
    2.189.170.2
    شاید مودمت مشکل پیدا کرده

11. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

رسیت فکتری هم کردم درست نشد :(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •