سلام دوستان، من بین Dior Homme و Midnight in Paris نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم.
البته بوی Midnight in Paris هم خوبه، ولی احساس میکنم پخش بو و موندگاری دیور بهتره.
ممنون.
سلام دوستان، من بین Dior Homme و Midnight in Paris نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم.
البته بوی Midnight in Paris هم خوبه، ولی احساس میکنم پخش بو و موندگاری دیور بهتره.
ممنون.
خب دوست عزیز اگه پولشو داری که خب 100 درصد دیور بهتره مخصوصا از لحاظ موندگاری و پخش ، رایحه سلیقه ای هست
نه بابا.. چه خبره 215 :|
آهان، اگه شیرین تره که باید قیدشو زد. ممنان
140-160 فک کنم محتمل تره
اگه 100میل هپی 160 باشه فک کنم میاکه بلو 125 میل ارزششو داشته باشه 180-190 بوش هم به نظره من دوست داشتنی تره
جواب سوالتو نمیدونم، ولی تیکه ی آخرش قابلی نداشت
دادا آخه اینم شد سوال معلومه پخش و ماندگاری دیور بیشتره
هر دو بوی خوبی دارن، ولی من با توجه به قیمتشون میدنایت رو انتخاب میکنم
عزت زیاد
اولا خدمت آقا محمد بگم اصلا اونطور که شما میگی شیرین نیست.
بوی خنکی و تازگی میده با یه شیرینی خفیف و دوست داشتنی داره موندگاری و پخشش هم متوسط رو به پایین هست من عاشق بوشم و تا آستانه خریدشم رفتم 100 میل 130 تومن
میگم نکنه اینم تقلبی داره ؟ چون اون چیزی که من تست کردم نمیشد بگی تلخه .یه رگه شیرینی تمیز هم داشت . به نظرم کار مرکباتی بود ولی خب آونتیوس فروتی هست . قبلا میگفتن شبیه لجند از مون بلان هست .
اگه آونتیوس رو تست کرده بودم شاید میتونستم بگم هست یا نیست.من فقط نظرمو در مورد ماین گفتم .
m7 زمین تا آسمون با اپیوم فرق داره! من یه مشکلی که با ادکلن های ysl دارم اینه که اکثرشون بوی دختر پسندی ندارن!مثلا همین اپیوم یا m7 یا کوروس و .... حتی سری لانویت هم زیاد این خصوصیت رو ندارن!
منم قبلا که تو مغازه بعد از تست خرید میکردم زیاد سرم کلاه میرفت ولی باید تست کنی بذاری حداقل یه روز بمونه.
پ.ن:
من از وقتی شنل و دیور و گرلن و .... رو زدم دیگه نمیتونم زیاد سمت ادکلنهای رده متوسط برم البته استثنا هم داره ولی کلا بد عادت شدیم!! کسی مثل من نشده؟!
Last edited by Delkook; 04-02-2013 at 10:37.
خب قربونت شما که گفتي زمين تا آسمون فرق دارن،فرقشونم ميگفتي ديگه.يه توضيح مختصري در خصوص هرکدوم بدي ممنون ميشم.
واقعا کسي در خصوص dirty english اطلاعات نداره؟
من از وقتی شنل و دیور و گرلن و .... رو زدم دیگه نمیتونم زیاد سمت ادکلنهای رده متوسط برم البته استثنا هم داره ولی کلا بد عادت شدیم!! کسی مثل من نشده؟![/QUOTE]
چرا منم اینطوری شدم منتها وضعم خیلی بدتره. من از وقتی که کرید و تام فورد (مخصوصا تام فورد) استفاده کردم دیگه از شنل و دیور خیلی خوشم نمیاد. البته این چندماهه که کلا یه دونه عطر بیشتر نخریدم (به دلیل قیمتهای فضایی) و از این به بعد ممکنه وضع بدتر هم بشه. شاید اصلا عطربازی رو گذاشتیم کنار. D:
لطفايک يا چند عطر بهم پيشنهاد بدين که واقعا خوشبو باشه و بوي خيلي شيک و تاپ و با کلاسي داشته باشه .بشه گفت همه بپسندن.زن و مرد.اين عطرا هست که ميزنن همه ميگن چي زدي يا طرف رد ميشه اما بو عطرش هنور هست. پخش بو و موندگاريم داشته باشه
مطابق سليقه جامعه اون عطرايي که فکر ميکنين اين تعاريفم شاملشون ميشه رو معرفي کنين
من زیاد تو تشریح بوی ادکلن ها حرفه ای نیستم! اپیوم اسپایسی و شرقی و خیلی گرم هست m7 بوی عود میده و یکم شیرینه و نسبت به اپیوم پیچیده تره بوش. در همین حد بلدم!
جناب صالح کدوم تام فورد رو میگین؟ از سری معمولی یا پرایوت؟ والا منم از وقتی کرید بو کردم شنل و دیور افت کردن برام ولی دیگه زورم میاد کرید بخرم با این قیمتها! به نظر شما تام فورد از کرید بهتره؟!
Last edited by Delkook; 04-02-2013 at 14:42.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)