تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 834 از 1185 اولاول ... 334734784824830831832833834835836837838844884934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,331 به 8,340 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان، من بین Dior Homme و Midnight in Paris نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم.
    البته بوی Midnight in Paris هم خوبه، ولی احساس میکنم پخش بو و موندگاری دیور بهتره.
    ممنون.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

البته بوی Midnight in Paris هم خوبه، ولی احساس میکنم پخش بو و موندگاری دیور بهتره.
    ممنون.
    خب دوست عزیز اگه پولشو داری که خب 100 درصد دیور بهتره مخصوصا از لحاظ موندگاری و پخش ، رایحه سلیقه ای هست

3. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

آره ، همون طور که قبلا" گفتم خیلی زیاد بوشو می شنویم . 100 میلشو 215 تومن می گفت اگه اشتباiه نکنم. البته لجند هم دست کمی از هپی نداره ها؟ لجند کار سنگین تریه ، شیرینیشم بیشتر از هپی. ولی هپی خنک تره.
    نه بابا.. چه خبره 215 :|
    آهان، اگه شیرین تره که باید قیدشو زد. ممنان

نمیدونم والا شایدم خز شده ! قیمت فکر کنم بین 140-160
    میاکی بلو که عالیه ولی یه خورده گرونه به نظرم
    140-160 فک کنم محتمل تره
    اگه 100میل هپی 160 باشه فک کنم میاکه بلو 125 میل ارزششو داشته باشه 180-190 بوش هم به نظره من دوست داشتنی تره

اون سوال مارو که کسي جواب نداد که آيا درتي انگليش واقعا شبيهه توسکان هست و اگه هست چقدر؟
    اما يه سواله ديگه اين که m7 با اپيوم به هم شبيهند؟ميشه يه توضيحي در خصوصشون بدين؟و همينطور بين ايسي مياکه بلو با ايسي مياکه پور هم که کدومشون بهترن و چه فرقي از نظر رايحه دارن؟

پرسپولیس، لیورپول و دیگر هیچ...
    با اين خيلي حال کردم.
    جواب سوالتو نمیدونم، ولی تیکه ی آخرش قابلی نداشت

ممنون.
    دادا آخه اینم شد سوال معلومه پخش و ماندگاری دیور بیشتره
    هر دو بوی خوبی دارن، ولی من با توجه به قیمتشون میدنایت رو انتخاب میکنم
    عزت زیاد

5. این کاربر از sheeablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به Mont Blanc Legend Special چیه؟

این هپی کلینیک یه خورده خز نشده؟ دیگه زیادی خوشحاله احساس میکنم بوش رو خیلی میشنوم. قیمت داری ازش؟
    من که عجیب وسوسه شدم همون میاکه رو بگیرم
    اولا خدمت آقا محمد بگم اصلا اونطور که شما میگی شیرین نیست.
    بوی خنکی و تازگی میده با یه شیرینی خفیف و دوست داشتنی داره موندگاری و پخشش هم متوسط رو به پایین هست من عاشق بوشم و تا آستانه خریدشم رفتم 100 میل 130 تومن

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

علی جان چیزی که من فهمیدم درک هر انسانی از عطر بسته به طبع جسمیش و شرایط محیطی متفاوته.به همین دلیل هم به دوستانی که سوال میکنن چیزی نمیگم چون درک بویاییه آدما متفاوته.فعلا یکم دارم درمورد تاثیرات طبع انسانها بر روی سلیقشون تحقیق میکنم.مثلا الان میدونم افرادی که طبع دموی دارن از بوهای خیلی شیرین و عطرهایی که بوی وانیل زیادی دارن خوششون نمیاد.

آونتوس هم یه بوی تمیز میوه ای داره.در عین حال بسیار شیکه و اصلا شبیه ماین نیست.ماین خنک و تلخه
    میگم نکنه اینم تقلبی داره ؟ چون اون چیزی که من تست کردم نمیشد بگی تلخه .یه رگه شیرینی تمیز هم داشت . به نظرم کار مرکباتی بود ولی خب آونتیوس فروتی هست . قبلا میگفتن شبیه لجند از مون بلان هست .

اگه آونتیوس رو تست کرده بودم شاید میتونستم بگم هست یا نیست.من فقط نظرمو در مورد ماین گفتم .

8. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اون سوال مارو که کسي جواب نداد که آيا درتي انگليش واقعا شبيهه توسکان هست و اگه هست چقدر؟
    اما يه سواله ديگه اين که m7 با اپيوم به هم شبيهند؟ميشه يه توضيحي در خصوصشون بدين؟و همينطور بين ايسي ميکه بلو با ايسي ميکه پور هم که کدومشون بهترن و چه فرقي از نظر رايحه دارن؟
    m7 زمین تا آسمون با اپیوم فرق داره! من یه مشکلی که با ادکلن های ysl دارم اینه که اکثرشون بوی دختر پسندی ندارن! مثلا همین اپیوم یا m7 یا کوروس و .... حتی سری لانویت هم زیاد این خصوصیت رو ندارن!

البته حرفه شما کاملا درسته.منم همين مشکلو دارم يعني تا تست نکنم نميتونم انتخاب کنم تازه با تستم بعضي وقتها بعدش پشيمون ميشم.
    ضمنا فکر کنم تو اون 4 تا کار که ميخواي،هپي کلينيک باهاشون خيلي فرق کنه.چرا لايت بلو يا ورساچه پورهم و همينط.ر باربري اسپرت رو تست نميکني؟يا باربري د بيت
    منم قبلا که تو مغازه بعد از تست خرید میکردم زیاد سرم کلاه میرفت ولی باید تست کنی بذاری حداقل یه روز بمونه.

پ.ن:
    من از وقتی شنل و دیور و گرلن و .... رو زدم دیگه نمیتونم زیاد سمت ادکلنهای رده متوسط برم البته استثنا هم داره ولی کلا بد عادت شدیم!! کسی مثل من نشده؟!
    Last edited by Delkook; 04-02-2013 at 10:37.

10. این کاربر از Delkook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

m7 زمین تا آسمون با اپیوم فرق داره! من یه مشکلی که با ادکلن های ysl دارم اینه که اکثرشون بوی دختر پسندی ندارن! مثلا همین اپیوم یا m7 یا کوروس و .... حتی سری لانویت هم زیاد این خصوصیت رو ندارن!

خب قربونت شما که گفتي زمين تا آسمون فرق دارن،فرقشونم ميگفتي ديگه.يه توضيح مختصري در خصوص هرکدوم بدي ممنون ميشم.
    واقعا کسي در خصوص dirty english اطلاعات نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

من از وقتی شنل و دیور و گرلن و .... رو زدم دیگه نمیتونم زیاد سمت ادکلنهای رده متوسط برم البته استثنا هم داره ولی کلا بد عادت شدیم!! کسی مثل من نشده؟![/QUOTE]

چرا منم اینطوری شدم منتها وضعم خیلی بدتره. من از وقتی که کرید و تام فورد (مخصوصا تام فورد) استفاده کردم دیگه از شنل و دیور خیلی خوشم نمیاد. البته این چندماهه که کلا یه دونه عطر بیشتر نخریدم (به دلیل قیمتهای فضایی) و از این به بعد ممکنه وضع بدتر هم بشه. شاید اصلا عطربازی رو گذاشتیم کنار. D:

13. 2 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

لطفايک يا چند عطر بهم پيشنهاد بدين که واقعا خوشبو باشه و بوي خيلي شيک و تاپ و با کلاسي داشته باشه .بشه گفت همه بپسندن.زن و مرد.اين عطرا هست که ميزنن همه ميگن چي زدي يا طرف رد ميشه اما بو عطرش هنور هست. پخش بو و موندگاريم داشته باشه
    مطابق سليقه جامعه اون عطرايي که فکر ميکنين اين تعاريفم شاملشون ميشه رو معرفي کنين

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خب قربونت شما که گفتي زمين تا آسمون فرق دارن،فرقشونم ميگفتي ديگه.يه توضيح مختصري در خصوص هرکدوم بدي ممنون ميشم.
    واقعا کسي در خصوص dirty english اطلاعات نداره؟
    من زیاد تو تشریح بوی ادکلن ها حرفه ای نیستم! اپیوم اسپایسی و شرقی و خیلی گرم هست m7 بوی عود میده و یکم شیرینه و نسبت به اپیوم پیچیده تره بوش. در همین حد بلدم!

چرا منم اینطوری شدم منتها وضعم خیلی بدتره. من از وقتی که کرید و تام فورد (مخصوصا تام فورد) استفاده کردم دیگه از شنل و دیور خیلی خوشم نمیاد. البته این چندماهه که کلا یه دونه عطر بیشتر نخریدم (به دلیل قیمتهای فضایی) و از این به بعد ممکنه وضع بدتر هم بشه. شاید اصلا عطربازی رو گذاشتیم کنار. D:
    جناب صالح کدوم تام فورد رو میگین؟ از سری معمولی یا پرایوت؟ والا منم از وقتی کرید بو کردم شنل و دیور افت کردن برام ولی دیگه زورم میاد کرید بخرم با این قیمتها! به نظر شما تام فورد از کرید بهتره؟!
    Last edited by Delkook; 04-02-2013 at 14:42.

16. این کاربر از Delkook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •