تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 834 از 1124 اولاول ... 334734784824830831832833834835836837838844884934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,331 به 8,340 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

راستش پینگ داخلی منم یکم رفته بالا این چند روز و زیاد بالا پایین میشه
    البته من خوزستانم

درباره ی نویز:
    شما در حدی نویز داری که لینک بپره؟
    الان که ۸ ماه هست که کلا ADSL ندارم ولی وقتی که بود به مرکز وصل میشد اما اینترنت نداشتم. گاهی در حد ۱ کیلوبایت دیتا داشتم...۲ بار از مخابرات اومدن ولی مشکل داخلی نبود چون آپارتمان نوساز هست و همه چی رعایت شده بود. یه بار شخصا حضور نداشتم ولی ظاهرا از مخابرات اومدن و از بیرون مودم رو تست کردن و گفتن مشکل از خط هست بعد کلی دلیل عجیب غریب آوردن که بیخیال بشیم من هم چون وقت پیگیری نداشتم بیخیال ADSL شدم اما الان میخوام اگر بشه دوباره پیگیری کنم که راه بیافته.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

الان که ۸ ماه هست که کلا ADSL ندارم ولی وقتی که بود به مرکز وصل میشد اما اینترنت نداشتم. گاهی در حد ۱ کیلوبایت دیتا داشتم...۲ بار از مخابرات اومدن ولی مشکل داخلی نبود چون آپارتمان نوساز هست و همه چی رعایت شده بود. یه بار شخصا حضور نداشتم ولی ظاهرا از مخابرات اومدن و از بیرون مودم رو تست کردن و گفتن مشکل از خط هست بعد کلی دلیل عجیب غریب آوردن که بیخیال بشیم من هم چون وقت پیگیری نداشتم بیخیال ADSL شدم اما الان میخوام اگر بشه دوباره پیگیری کنم که راه بیافته.
    اون زمان که سرعت 1 کیلوبایت بود دان استریم چه قدر بود؟
    تاپیک نویز رو دیدی؟

3. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

وضعیت خط که خراب بود SNR حدود ۷ یا ۸ بود، تضعیف هم فکر کنم بالای ۵۰ شایدم ۶۰ بود. پورت رو عوض کردن (ظاهرا)‌ اونم با یک تلفن ولی تاثیری نداشت. آره بهتره پیگیرش باشم، مبین‌نت به نسبت بقیه کیفیتش خوبه ولی قیمتش اصلا به صرفه نیست. طرح نامحدود هم عملا نداره.

راجع به پینگ‌ها، بجز اون تاپیک (که اکثرا با سرور خارجی گرفته بودن) اینجا دوستان هستن با سرور داخلی هم پینگ مخابرات جزء بالاترین‌هاست. مثلا من خودم با فارس‌نیوز که سرورهای داخلی خوبی داره چون سپا پشتشه چک کردم به ندرت پینگ زیر ۱۰۰ با میانگین ۱۱۲ میاد حالا دوستان می‌تونن شخصا امتحان کنن:

من الان که اوضاع خط مناسبه پینگ گرفتم به فالس نیوز حدو د 85 تا 90 نوسان داشت

5. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

تست همین الآن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند باره دارم تست میگیرم پینگ دورو ور همین 90!!!!!!
    Last edited by Sponge-BoB; 01-09-2013 at 09:51.

7. 2 کاربر از Sponge-BoB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

معاون وزیر ارتباطات خبر داد: توقف طرح ارائه VPN بومی/احتمال بازگشت VPNبه حالت قبلی
      محتوای مخفی: VPN 
    مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت کشور از عدم استقبال کاربران از دریافت VPN بومی خبر داد و گفت:‌ با وجود آمادگی شرکت ارتباطات زیرساخت برای ارائه VPN بومی قرار بر آن شده است که در آینده‌ای نزدیک ارائه VPN به شکل قبلی خود بازگردد.
    به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمود خسروی امروز در حاشیه مراسم افتتاح مراکز تبادل ترافیک اینترنتی (IXP) اظهار کرد:‌ مراکز تبادل ترافیک اینترنت که فاز اول آن‌ها در شهر تهران مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد، امکانی فراهم می‌کند که از این پس بتوانیم مدیریتی بهتر برروی شبکه داشته باشیم.
    وی در عین حال عنوان کرد:‌ طی سال‌های گذشته به دلیل مشکلات مختلفی مانند تحریم‌ها و تغییراتی که در وزارت ارتباطات صورت گرفت دچار مشکلاتی شدیم اما با تلاش‌های صورت گرفته موفق به راه‌اندازی این مرکز شدیم.

خسروی در عین حال یادآور شد: مراکز تبادل ترافیک اینترنتی (IXP) نوعی زیرساخت فیزیکی به شمار می‌روند که ارائه دهندگان خدمات اینترنتی یا ISPها می‌توانند به راحتی به واسطه آن‌ها ترافیک اینترنت میان شبکه‌های فیبر نوری مبادله کرده و با ارتقای کیفیت سرویس‌های مختلف خود کاهش هزینه‌ها را نیز شاهد باشند.

معاون وزیر ارتباطات همچنین یادآور شد: ایجاد این مراکز باعث جلوگیری از خروج ترافیک دیتای کشور از درگاه‌های بین‌المللی می‌شود و از نظر امنیت و کیفیت شرایط بهتری را در جریان اطلاعات به همراه دارند.

وی در عین حال یادآور شد: با راه‌اندازی این سیستم امکان نظارت میان اپراتورها و اعمال مدیریت برروی آن‌ها و همچنین با راه‌اندازی این مراکز و قرار گرفتن آن‌ها در مسیر ترانزیت ارتباطات ایران و اروپا امکان توزیع بهینه محتوای داخلی در کل کشور فراهم خواهد شد.

اما خسروی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در پاسخ به این که چرا اجرای چنین طرح‌هایی به دست بخش خصوصی سپرده نشده، توضیح داد: ما در حال آماده کردن بسترها برای بخش خصوصی هستیم و به دنبال این نیستیم که بخش خصوصی را کنار بزنیم.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در پاسخ به سوالی که درباره بحث VPN بومی و ارائه آن به کاربران مطرح شده بود، توضیح داد: قرار بر آن بود که براساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی به واگذاری VPN بومی بپردازیم به همین دلیل ما زیرساخت‌های لازم را فراهم کردیم و به تمام وزارتخانه‌ها، بانک‌ها و نهادهای حقوقی این موضوع را اعلام کردیم اما استقبال چندانی نشد که شاید این موضوع به مسائل امنیتی بازگردد اما درنهایت حدود 30 مراجعه بیشتر نداشتیم.

وی ادامه داد:‌ در زمینه اشخاص حقیقی هم از آنجا که لازم است تشکیلاتی دراین زمینه وجود داشته باشد و مجوزها را ارائه کند، ما همه چیز را آماده کرده و اطلاع‌رسانی کردیم اما اکنون این بحث مطرح است که چطور ارائه VPN به سبک سابق آن بازگردد. به هر صورت ما آماده خدمت‌رسانی در این زمینه هستیم.

خسروی در پاسخ به سوال دیگری که درباره کاهش هزینه‌های فروش پهنای باند بین‌الملل و حذف تخفیف‌های 20 درصدی فروش پهنای باند در داخل کشور مطرح شده بود، اظهار کرد:‌ تعرفه‌های ما حالت یک پکیج دارد که کنار یکدیگر معنا پیدا می‌کند، ما باید در زمینه ترانزیت بین‌الملل کاری کنیم که در منطقه جایگاه خاص خود را داشته باشیم.

او ادامه داد: به همین دلیل شاید لازم باشد که گاه تعرفه‌ها کاهش پیدا کند اما در داخل کشور هم بعد از تغییر نرخ ارز هیچ افزایشی در قیمت پهنای باند نداشتیم تا این که پیش از تغییر دولت در جلساتی که با سازمان تنظیم مقررات ارتباطات داشتیم این گونه مقرر شد که تغییراتی صورت بگیرد. البته اجرای این طرح تا دولت یازدهم صورت نگرفت و اکنون تنها اتفاقی که افتاده حذف یک تخفیف 20 درصدی است که این تخفیف هم گاه باعث شد میان شرکت‌های ارائه کننده اینترنت به نوعی تبعیض صورت گیرد.

9. 3 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اون زمان که سرعت 1 کیلوبایت بود دان استریم چه قدر بود؟
    تاپیک نویز رو دیدی؟
    آره، البته الان که فعلا خط ندارم اون‌موقع یادم نیست Downstream چقدر بود. ولی مشکل از پورت‌های مرکز بود چون من از یه شماره‌ی دیگه به شماره‌ی فعلی انتقال پورت دادم و این مشکل به وجود اومد.

من الان که اوضاع خط مناسبه پینگ گرفتم به فالس نیوز حدو د 85 تا 90 نوسان داشت
    از کجا سرویس می‌گیری؟ حسابگر؟

11. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اینم تست الآن
    این نداگستر صبا اینجا چکار میکنه؟؟؟مخابراتی ام!!!DNS مخابرات چیه؟؟؟؟؟؟؟

راستی ی سئوال.چه شرکتی سرعت بالای 500 میده؟برای دانلود میخوام.
    Last edited by Sponge-BoB; 01-09-2013 at 14:26.

13. این کاربر از Sponge-BoB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اینم تست الآن
    این نداگستر صبا اینجا چکار میکنه؟؟؟مخابراتی ام!!!DNS مخابرات چیه؟؟؟؟؟؟؟

راستی ی سئوال.چه شرکتی سرعت بالای 500 میده؟برای دانلود میخوام.
    های وب نوین نت سابق همچین سرعتی رو میده البته منظورت تو ساعت غیر رایگان بود دیگه !
    تو تاپیک های وب یه سر بزن یکی 1 مگ محدود داره تو ساعت رایگان 450 دانلود میکنه عکسم گذاشته
    شانس من و میثم تا از این شرکت رفتیم چند ماه بعد درستش کردن اما خدایی اون موقع خیلی نابود بود
    من به این های وب اعتماد ندارم شرکت مارمولکیه از اون موقع که تاپیک اعتراضی برا نوین نت راه انداختیم اومده تبلیغ داده به p30world
    Last edited by behnam-k; 01-09-2013 at 15:45.

15. 3 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یعنی پینگ مخابرات اینقدر خوب شده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan ghobadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان من چطور آنلاین اشتراک مخابراتم رو شارژ کنم؟ میشه لینکشو واسم بذارین؟
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •