تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 834 از 966 اولاول ... 334734784824830831832833834835836837838844884934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,331 به 8,340 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

تا آخر این هفته اعلام میشه..
    از بابت ثبت نام و انتخاب واحد نگران نباشید، زمانی که نتایج اعلام شد توی خود وب سایت دانشگاه آزاد ی که قبول شدید زمان ثبت نام و امتخاب واحد برای با آزمون ها مشخص میشه و البته اکثرا هم خودشون زمان مورد نظر رو از طریق SMS اطلاع میدن.
    مسئله اینجاست الان اون بنده خداهایی که نتیجه بدون آزمونشون اومده زمان ثبت نامشون همین فردا و دوشنبه هستش
    بعد اگه قرار باشه با آزمون تازه آخر هفته نتیجه اش بیاد الان این بنده های خدا چی کار کنند؟
    الان نمیدونند چی کار کنند.اگه ثبت نام کنند بدون آزمون رو و بعد نتیجه با آزمون هم که آخر هفته میاد! جای خوب قبول بشند، اون وقت پولی که بابت ثبت نام بدون آزمون دادن میپره که

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

سلام.
    بنده فارغ التحصیل کارشناسی دانشگاه آزاد هستم و جدیدا خدمت سربازی رو تموم کردم اما کارتم هنوز نرسیده، اما موقع تسویه حساب از یگان "گواهی پایان خدمت دوره ضرورت" رو با عکس و مهر فرمانده یگان بهم دادن.. آیا با این میشه از دانشگاه اصل مدرک کارشناسی رو گرفت یا حتما باید با کارت مراجعه کنم؟

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

مسئله اینجاست الان اون بنده خداهایی که نتیجه بدون آزمونشون اومده زمان ثبت نامشون همین فردا و دوشنبه هستش
    بعد اگه قرار باشه با آزمون تازه آخر هفته نتیجه اش بیاد الان این بنده های خدا چی کار کنند؟
    الان نمیدونند چی کار کنند.اگه ثبت نام کنند بدون آزمون رو و بعد نتیجه با آزمون هم که آخر هفته میاد! جای خوب قبول بشند، اون وقت پولی که بابت ثبت نام بدون آزمون دادن میپره که
    دوست عزیز شما صبر کن تا نتیجه با آزمونت بیاد، نگران نباش.. دانشگاه آزاد عجله ای برای ثبت نام شما نداره.. یک ماه دیگه یا 1 سال دیگه هم بری باز ثبت نامت میکنه.. در ضمن ثبت نام بدون آزمون رو دوباره تمدید کردن!! یعنی اینکه خیلی از ظرفیت های دانشگاه ها هنوز خالی هست.. من خودم یکسال با تاخیر ثبت نام کردم، مرخصی و اینا هم نگرفته بودم..

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

دوست عزیز شما صبر کن تا نتیجه با آزمونت بیاد، نگران نباش.. دانشگاه آزاد عجله ای برای ثبت نام شما نداره.. یک ماه دیگه یا 1 سال دیگه هم بری باز ثبت نامت میکنه.. در ضمن ثبت نام بدون آزمون رو دوباره تمدید کردن!! یعنی اینکه خیلی از ظرفیت های دانشگاه ها هنوز خالی هست.. من خودم یکسال با تاخیر ثبت نام کردم، مرخصی و اینا هم نگرفته بودم..
    من والله 5.6 سالی از لیسانسم میگذره.من برای خودم نمیگم
    کلا این سیستمشون برام خیلی جالبه
    سال به سال بدتر و پول پرست تر میشن دانشگاه های ما

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا بد بختی اینه که من دانشگاه غیر انتفاعی قبول شدم میخام بدونم اگه آزاد رشته بهتری قبول میشم برم اون وری مردشوری اعلام نمیکنه!!!!!!!!!!!!!

6. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ببین گیر کیا افتادیم بقرعان مرده شور این مملکت بی در و پیکرو ببرند ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ازاد ای تی قبول شدم دوست ندارم ولی پارسال فیزیک مهندسی تهران قبول شدم نرفتم للان میزارن برم???? ثبتنامم میکنن

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ازاد ای تی قبول شدم دوست ندارم ولی پارسال فیزیک مهندسی تهران قبول شدم نرفتم للان میزارن برم???? ثبتنامم میکنن
    بله ولی باید شهریه ثابت دو ترم رو پرداخت کنید

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

* تذكرات مهم:
    1) دانشجويان انصرافي دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي كشور و همچنين دانشگاه پيام نور، مراكز تربيت معلم وابست ه ب ه وزارت آموز ش و
    پرورش و ديگر مؤسسات آموزش عالي (مؤسسات آموزش عالي غيردولتي غيرانتفاعي ، دانشگاه آزاد اسلامي و ...) كه از معافيت تحصيلي
    استفاده كرده اند، لازم است پس از انصراف قطعي از تحصيل ، خود را براي اعزام ب ه خدمت به بخش هاي وظيفه عموم ي معرف ي و ب ه خدمت
    اعزام شوند . بديهي است اين دسته از داوطلبا ن پس از انجام خدمت دوره ضرورت، حق ثبت نام و شركت در آزمو ن هاي سراسر ي بعد ي را
    خواهند داش ت
    این توی دفترچه نوشته شده،یعنی دانشجوی انصرافی دانشگاه آزاد نمیتونه بره دولتی ثبت نام کنه؟؟؟؟

11. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

حالا تکمیل ظرفیت رشتهای با ازمون کی هست ? الان که تکمیل ظرفیت بدون ازمونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •