تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 834 از 1211 اولاول ... 334734784824830831832833834835836837838844884934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,331 به 8,340 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من فیسی رو دانلود کردم ولی نمیدونم شماره فیس دانلود شده چنده باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
    فیس چه بازیکنی را دانلود کردین؟

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا کسی میتونه لینک آپشن فایل خالی از پچ SM ورژن 2.9 بذاره ... توش Serie B داره و بد جوری نیاز دارم بهش ...

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

چند وقت پیش یکی از سایتهای به اصطلاح معتبر بازی توی نقدی که از این بازی کرده بود به نکته ای اشاره کرده بود که واقعا حیرت انگیز بود البته من زیاد تعجب نکردم چون به نوع نقدهای آبکلی این سایتها عادت دارم .
    منتقد حرفه ای اون سایت نوشته بود تاکتیکهاو برنامه هایی که کونامی امسال به بازی اضافه کرده همش حرفه . این یکی از دلایلیه که من میگم این سایتها فقط میخوان ستون نقدشون پر بشه و از یک کاربر عادی هم کمتر از جریانات بازی اطلاع دارن .
    حالا من اینجا برای همه روشن میکنم که حرف این منتقدان به اصطلاح کارشناس مهملی بیش نیست .من به دلایلی ابتدا کارمو با کارتها شروع میکنم و به مرور مطالب جدیدتری رو اضافه میکنم .من قبلا توی یک پست بصورت مجزا تمام کارتها رو شرح داده بودم و حالا مصادیق اونها رو ارائه میدم و شما خواهید دید این بازی در زمینه شبیه سازی رفتار بازیکنان ( individuality ) براساس دنیای واقعی فوتبال نکات بسیار برجسته ای داره که تا الان توی هیچ بازی کامپیوتری فوتبال دیده نشده و این مساله هست که به بازی روح بخشیده و اونو از حالت رباتیک و خشک یک بازی صرفا کامپیوتری خارج کرده .
    اینو قبل از هر چیزی متذکر بشم که رفتارها و حرکات خاص یک بازیکن در طی یک بازی نود دقیقه ای ممکنه فقط چند بار اتفاق بیفته پس نباید انتظار داشته باشیم در یک بازی 10 دقیقه ای که ما انجام میدیم بارها شاهد این رفتارها باشیم .
    اولین کارت مربوط میشه به حرکت رو به جلوی بعضی از مدافعین معروف دنیا از جمله معروفترین اونها میشه به لوسیو مدافع سابق تیم بایرن مونیخ و حال حاظر تیم اینتر میلان اشاره کرد .
    اگه شما به حرکات این بازیکن در تیم اینتر میلان و بایرن مونیخ دقت کرده باشید متوجه میشید این بازیکن گاها با حرکات روبه جلوی خودش تا یک سوم زمین حریف پیشروی میکنه فکر میکنم خاطرات حرکات این بازیکن براتون زنده شد .کونامی با ابتکار عمل خودش با اختصاص کارتی این رفتار رو در این بازیکن و بازیکنان بزرگی از این دست شبیه سازی کرده توی فایل های زیر که سیوی از حرکات این بازیکنه میتونید این رفتار رو به عینه ببینید ( هر فایل حدود 650 کیلو بایته ) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نمونه ای دیگه اینبار از مارکز مدافع تیم بارسلون :
    کد:

اگه ما یک نگاهی به حوزه حرکتی این بازیکن در بازی بندازیم میبینیم که آمار هم این نوع حرکت رو تایید میکنه :

در تصاویر زیر دامنه حرکتی مدافعینی هم پست این بازیکن رو میبینید که دارای دامنه حرکتی متفاوتی هستند :

کارت بعدی مربوط میشه به بازیکنان تکنیکی با خصوصیاتی که مسی ازش بهره میبره . فکر نمیکنم لازم باشه درمورد نابغه تیم بارسلون توضیح بدم و حتما همگی با سبک بازیش آشنا هستید حرکات مورب از جناحین و نفوذ سریع و برق آسا به عمق و یا تخریب سازمان دفاعی حریف از طریق حرکات تکنیکی ریز و سریع از جمله خصوصیات این بازیکنه . کونامی با اختصاص کارتهایی خصوصیات این بازیکن بزرگ رو شبیه سازی کرده فایلهای زیر نمونه ای از حرکات این بازیکن بزرگ رو به تصویر میکشه :

کد:
    کد:
    کد:
    کد:

و آماری که در زیر میبینید هم موید این مسالست که این بازیکن خیلی بیشتر از بقیه بازیکنان با توپ حرکت میکنه البته شما میتونید در پایان بازی با مقایسه آمار این بازیکن با بقیه بازیکنان خودتون این مساله رو ببینید .

کارت بعدی مربوط میشه به سانترهای عمقی آندره پیرلو هافبک توانمند تیم میلان ایتالیا . حتما بارها شما توی بازیهایی ایتالیا و همینطور باشگاه میلان شاهد سانترهای عمقی و دقیقی که این بازیکن برای مهاجمین ارسال میکنه بودید این خصوصیت بارز این بازیکن رو میشه توی بازی بوضوح دید نمونه های زیر بخشی از این رفتار رو به نمایش در میاره :

کد:
    کد:
    کد:
    کد:

کارت بعدی مربوط میشه به حرکت اورلب بعضی از بکهای کناری مطرح دنیا از جمله اونها میشه به آلوزبرزیلی در تیم بارسلون اشاره کرد . حتما بارها شاهد نفوذهای این بازیکن از کنارهای زمین به منظور پوشش – شوت زنی - ارسال سانتر و اهداف دیگه بوده اید . من نمونه هایی از این رفتار رو تصویر برداری کردم که میتونید در فایلهای زیر مشاهده کنید :

کد:
    کد:
    کد:

در بعضی از کارتها کونامی تواناییهای برخی از بازیکنان از جمله توانایی شوت زنی از مسافت دور – پرتابهای بلند و موارد دیگه رو شبیه سازی کرده نمونه های زیر مربوط میشه به توانایی بازیکنانی از جمله کرگر و مایکن بازیکنان تیمهای تیم لیورپول و اینتر ایتالیا در پرتابهای بلند اوت و فایل سوم مربوط میشه به توانایی استفاده از خارج پا برای ضربه زدن به توپ توسط مسی :

کد:
    کد:
    کد:

از جمله موارد دیگه ای که توی این بازی شبیه سازی شده شوتزنی های زیاد بعضی از بازیکنان در طی یک مسابقست من یک نمونه از اونها رو به روایت آمار در زیر آوردم اگه شما آمار بازیکنان رو بعد از اتمام مسابقه نگاه کنید میبینید تعداد شوتهایی که این قبیل بازیکنان در طی مسابقه میزنند به مراتب بیشتر از بقیه بازیکنانه بعنوان نمونه من بعد از 4-5 بازی 10 دقیقه ای مشاهده کردم بطور متوسط از هر 7 شوتی که بازیکنان به سمت دروازه زدن 3 یا 4 موردش مربوط میشه به اتوئو در صورتیکه شما این آمار رو در مورد بقیه مهاجمین به مراتب کمتر میبینید :

و اما کارت بعدی مربوط میشه به حرکات سریع و رو به جلوی بعضی از هافبکهای دنیای فوتبال یکی از نمونه های بارز این رفتار رو میشه در جرارد هافبک قدرتمند تیم لیورپول مشاهده کرد . این بازیکن با هوش با تشخیص فرصت مناسب و البته از قبل تمرین شده به سرعت خودشو از میانه زمین به پشت محوطه جریمه حریف میرسونه و بازیکنان صاحب توپ اقدام به ارسال توپ برای این بازیکن میکنند ( البته اگه چنین امکانی برای بازیکن صاحب توپ فراهم باشه )

کد:
    کد:

مورد بعد مربوط میشه به پوشش عمقی دفاع توسط بازیکنانی خاص از جمله پویول و آبیدال در تیم بارسلون . این بازیکنان در زمانیکه تیم بصورت گروهی دست به حمله میزنه با توقف در نیمه خودی اقدام به پوشش هافبکها میکنند تا تیم اسیر ضد حملات نشه . اما همونطوریکه قبلا گفتیم بازیکنانی هم پست این بازیکنان ممکنه رفتار دیگه ای از خودشون بروز بدن از جمله اونها لوسیو در اینتر و مارکز در همین تیم بارسلون شما توی فایل دوم این اختلاف رفتار رو بخوبی میتونید مشاهده کنید :

کد:
    کد:

و در فایل زیر علاوه بر مواردی بالا حرکت آنچور من که مختص بعضی از هافبکهای دفاعی از جمله یحیی تورست رو مشاهده کنید همونطوریکه قبلا گفته بودیم آنچور من با قرار گرفتن در جلوی مدافعین تیم و عدم نفوذ به یک سوم حریف به مدافعین تیم کمک میکنه تا پوششی مناسبی رو برای هافبکهای تیم ایجاد کنه :

کد:

مورد بعد مربوط میشه به درگیری زیاد بعضی از هافبکها که این خصوصیت رو میشه در بازیکنی مثل گتوزو و بشکل ضعیف تر در ماسچرانو مشاهده کرد من نمونه هایی از این رفتار رو در فایلهای زیر ارائه دادم طبیعتا بازیکنانی که بیشتر در بازی درگیر میشند توپهای بیشتری رو هم میتونن تصاحب کنن آمار پایان بازی این مساله رو تایید میکنه یک نمونه از این آمار رو در زیر میبینید ( البته ممکنه بدلایل مختلف از جمله سبک بازی گیمر همیشه آمار تصاحب توپ توسط این بازیکنان بیشتر از بقیه نباشه اما عموما این جریان اتفاق میفته :
    کد:
    کد:
    کد:

و اما کارت بعدی مربوط میشه به حرکت معروف " گل پوچر " Goal Poacher که بازیکنانی از جمله اینزاگی , اوون و در گذشته مولر و .... به این رفتار مشهور بوده و هستند . بصورت خلاصه باید بگم این دسته از مهاجمین با زیرکی و البته سرعت عمل بالایی که دارند میتونن خودشون رو از کمند مدافعینی که با این بازیکنان شانه به شانه حرکت میکنند رها کنند و خودشونو با دروازه بان تک به تک کنند از جمله این بازیکنان میشه با فرناندو تورس مهاجم تیز هوش و توانای تیم لیور پول اشاره کرد . در فایلهای زیر این نوع رفتار رو به خوبی مشاهده میکنید . البته تورس با داشتن کارت توانایی تمام کنندگی در موقعیتهای تک به تک بیشتر این فرصتها رو تبدیل به گل میکنه که این رفتار هم از خصوصیات بارز این بازیکنه :

کد:
    کد:
    کد:
    کد:

البته کارتهایی دیگه هم در بازی وجود داره که من فرصت سیو کردن اونها رو نداشتم و البته بعضی از رفتارهایی که در بعضی از کارتها تشریح شده کمتر در بازی اتفاق میفته مثل حرکت تالیزمن ژاوی در بارسلون و همینطور حرکت ایستادن و سانتر کوتاه - سریع و دقیق رونالدینیو در بعضی از صحنه های بازی . نمیدونم دقیقا متوجه شدید چه حرکتیو میگم یا نه یک نمونه از اون رو توی این فایل میشه دید البته همونطوریکه گفتم این حرکت توی بازی خیلی کم اتفاق میفته:
    کد:
    Last edited by 4039; 22-11-2009 at 12:00.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

من هر کاری میکنم نمیتونم برم گل بزنم اگرم بزنم به زور با سانت گل میزنم؟

چه کار کنم؟

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فیس چه بازیکنی را دانلود کردین؟
    فیس benzema رو دانلود کردم و ریختم تو کیت سرور ولی عوض نمیشه

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

اونایی که از پچ گیم اکسس استفاده میکنن.پچش اومده!
    کد:
    این همون پچ اصلی هست که ارائه میده؟
    جناب krauser با این چیکار کنیم؟
    شما میخوای ادیتش کنی؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوستان من pes editor 2010 رو به جهت اینکه یکسری از آیتم های بازیکنان رو تغییر بدم دانلود کردم ، اما بعد از اجرا متأسفانه با پیغام زیر روبرو میشم ،

editor.exe-application error
    the applicatin faield to initiailze properly (0*c0000135).clich on ok to terminate the application

علت اینکه pes editor2010 اجرا نمیشه و این پیغام رو میده رو میدونید چیه ؟
    شما توجهی به این مورد کردی ؟

requirements:
    1. installed .NET Framework (at least version 2.0)

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دقت کنید که فیس Benzema فایل unnamed_659 باشه.
    Last edited by fouladiali; 22-11-2009 at 12:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_pes2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

شما باید با این برنامه PES2010_EDIT.bin باز کنی و ببینی شماره فیس این بازیکن چنده

کد:

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوستان این کاره جریان این چیه :

Teams Manager for PES 2010 Announced

کد:
    برنامه خیلی جالبیه من الان صفحات قبل تاپیکو خوندم میبینم دوستان چیزای جالبی پست کردن ممنون دوست عزیز .

توی توضیحات این برنامه نوشته شده شما میتونید با این برنامه تیمهای جدیدی به بازی اضافه کنید , id بهشون اختصاص بدید , اونها رو لایسنس کنید , لیگ تشکیل بدید و تیمها رو به کشورها و حتی قاره های خاصی اختصاص بدید .
    از قرار معلوم طراح خوش فکر این برنامه از اسلاتهایی که کمتر استفاده میشه برای این منظور استفاده کرده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •