2020 ایهای عزیز
کسی جشتواره نوروزی سرعت 128-512 داره؟
دانلودش چنده؟
شبانه چنده؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
2020 ایهای عزیز
کسی جشتواره نوروزی سرعت 128-512 داره؟
دانلودش چنده؟
شبانه چنده؟
دانلود پریشب و دیشب من با ماتریکس :
خدار را شکر پینگ اسیاتک اومد پایین ping 4.2.2.4 حدود 200 هست!
فقط میتونم یه چیز بگم : فلون فلون ماتریکس .... خدا لز رو زمین ورشون داره.... چه وضعشه به خدا....
الان تعرفه سرعت 1024 با 5 گیگ در ماه رو داشتم.حجمم تموم شد ( 9 روزه دیگه باقی مونده تا پایان دوره ) منم گفتم برم تمدید کنم که در عین ناباوری دیدم قیمت حدود 8000 تومن گرون شده.از 30 تومن شده 38 تومن.
گفتم برم تعرفه های دیگه رو نگاه کنم که بازم دیدم بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــله !!!!!!!!! اون همه تعرفه های متفتوت همش غیب شده و فقط چن تا مسخره و در و پیت مونده که باز هم همگی اونها بین 8000 تا 15000 گرون شدن !!!
الان هم که سایت ماتریکس قسمت تعرفه ها رو باز نمیکنه و ارور میده.................
حتما میرم شرکت و دستور جمع آوری میدم....اصلا دیگه غیر قابل تحمل شده..........
دو روز اومدیم دانلود کردیم و ازشون تعریف کردیم..... حیفففففففففففففف.........
فقط و فقط دانلود به نظرتون چی بگیرم ؟! همین همیارنت 2 مگ با 5 گیگ در ماه خوبه ؟؟
Last edited by Rhodes; 24-04-2013 at 13:23.
سلام به همه دوستان عزیز
من قبلا از ماتریکس داشتم adsl و راضی بودم ولی خونمون عوض شده الان پیش شمارم 638 هست. اینجور که معلومه ماتریکس پشتیبانی نمیکنه ولی بیست نت و اسیاتک میدن.
حالا من نمیدونم نامحدود بیست نت بگیرم یا آسیاتک یا جای دیگه هم ساپورت میکنه؟
دانلود شبانه برام مهمه آسیاتک شبانش سرعتش چجوریه؟ باید به آخر یوزر n اضافه کنم؟
سرویس 512 یا بالاتر اسیاتک با 128 چه فرقی داره؟ تو روز و شب سرعتش فرق میکنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دلمون خوش بود به این ماتریکس که با این تعرفه جدیدش رسماا گند زده به همه چی ما ....من 512 20 گیگ داشتم ماهیانه 54000 الان شده 73000 تومان
نه n نمیخواد دیگه سرعتش هر چی سرویس بگیری در همون حد هست - به شلوغی مرکز مخابرات هم بستگی داره که چقدر شبانه افت سرعت داشته باشی/سرویسهای بالا 10 گیگ شبانه رایگانه زیر 10 گیگ شبانه نیم بها هست ساعت سبانه هم 1تا9 شده
تو روز فرق نداره تو شب فرق داره
ممنون یعنی برا اینکه شبانه رایگان داشته باشم باید حتما ۱۰ گیگ به بالا بگیرم؟ عجب دزدایی هسن اینا. اینترنت مخابرات چجوره انگار نامحدودش ۵۱۲ ۲۴ تومنه خیلی به صرفه هست ولی شیرش ۱ به چند هست؟ من برام مهمه که با یک کانکشن سرعت خوب بده برا آپدیت و ویدئو میخوام
شبانه رایگان 10 گیگ در ماه زیر 10گیگ نیم بها
مخابرات اطلاع ندارم من
دوستان این نامحدود همیار نت با توجه به انکه قیمتش فرق میکنه سرعتش هم فرق میکنه ؟!
الان 128 یا 256 ش چه سرعتی میده ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)