خوب شما مودم رو وصل کن ببین خطت رانژه شده یا نه!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوب شما مودم رو وصل کن ببین خطت رانژه شده یا نه!
بچه ها كسي نميدونه چطوري ميشه خواب يه چيزي كه ميخوايم رو ببينيم؟!چه ربطي داشت؟
ربطش به اين بود حالا كه شاتل ميگه به منطقه ما اكو نميده ميخوام حداقل يه بار خواب 512 رو ببينم، ببينم چه مزه اي داره! به خدا ديوونه شدم ديگه. فرض كنين سرعت 21 باشه بين 2 تا كامپيوتر هم شير بشه ديگه چي ميشه! تازه حالا اينجا رو فرض كنين كه چند وقت ديگه داداشم بخواد بياد ايران (همون كه يه عكس از سرعتش گذاشتم 2-3 مگابايت در ثانيه دانلود ميكنه. ميشه حدود 20 مگابيت) بشيم 3 تا كامپيوتر سرعت 21 كيلوبايت! تازه اون سومي توقعش هم بالاست ديگه بدبخت ميشم.
اگه ديدن ديگه پست ندادم بدونين خودكشي كردم. قاتلم هم همه ميدونين ديگه كي هست. همون كه...
شما سه تافحش قبل ازخواب به صبا نت بده بعدخواب 1mb شاتل رو می بینی![]()
چرا فحش عزیزم بدون فحش هم میشه خواب 512 رو دید...
دم شاتلی ها گرم سرعتش دوباره درست شد
ECO128:
![]()
سرعت دانلودت با IDM چنده مثل اینکه اوضاعت توپه درحدتیم ملی برزیله![]()
شما يه بار ART3 يا ART4 رو تست كن. به سرعت بالاش ميارزه.
تازه شما كه سه نفريد، ECO با اون حجم ترافيك پايينش جواب نميده كه.
ٍَART3 ، چهل و چهار هزار تومن درمياد. تقسيم بر 3 هم بكنيش مفت ميافته پاتون.![]()
چرا اینقدر سرعتت بالاست ؟
الان زنگ میزنم شاتل آمارت رو غلط میکنم
از شوخی که بگذریم چطور همچین چیزی امکان داره؟ چون توی صفحه ی اصلی مودم Line Rate رو زده 539 Kbps (حداقل برای من که اینطوریه) که در اینصورت شما اگر از صد درصد باندت هم استفاده کنی اون عدد حداکثر0.526 خواهد بود! تازه برای شما که سرویست 128 هست! پینگتم خیلی خفنه
شما صفحه ی اول مودمت رو نگاه کن ببین Line Rate رو برات چند زده؟
تو چه سایتی برای تست گرفتن میرین من که بادایال اپ به سایت speedtest.net رفتم مثل شماازاین شکلها برای تست نتونستم پیداکنم
اامتحان ميكنم!
ميخواي دل منو آب كني؟
همينش هم 28 تومن دارم به زور ميدم! چه خبره آخه؟ مگه عقلم كمه يا پولم زياده (البته منظورم اين نيست عقل هركي كه اونا رو بگيره كمه. منم پولش رو داشتم ميگرفتم) داداشم داره 20 مگابيت رو ميگيره ماهي 18 دلار اونوقت اصلاً انگيزه ميمونه من بيشتر از اين پول اينترنت بدم؟ خب اگه يه كم تنوع تو سرويس هاشون بيشتر بود كه مشكلي نبود. مثلاً شاتل هم مثل صبا 1 مگابيت 5 گيگ ميداد ديگه غمي نداشتيم والا. هم قيمت همين 128 من ميشد.
دوستان دیشب پینگم 104 بود امشب شده 504 !!!! مشکل از کجا هست؟
هم اکنون 60 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 60 مهمان)