یکی از دوستام همین مشکل را داشت از ترانسفورماتور قبل از مودم استفاده کرد حل شده
اگه مشکل از سیم کشی ساختمان نیست ممکنه مشکل از مودم باشه
اگه ازisp باشه اره
شاتل که اصلا حرفشو نزن اگه سرعتت خوبه همون صبا بمون
یکی از دوستام همین مشکل را داشت از ترانسفورماتور قبل از مودم استفاده کرد حل شده
اگه مشکل از سیم کشی ساختمان نیست ممکنه مشکل از مودم باشه
اگه ازisp باشه اره
شاتل که اصلا حرفشو نزن اگه سرعتت خوبه همون صبا بمون
سلام دوستان
واسه ADSL 128Kb از مرکز مخابرات الغدیر چه شرکتی رو پیشنهاد میدید
با سلام
می خواستم در مورد این مودم های سیار usb بدونم مثل edge modem که تو نت تبلیغاتش هست به نظرتون عرضش خرید داره ؟ سرعتش چه طوره؟ کلا یه توضیح مختصر میخواستم.
ممنون
چه عجب که یکی از مسئولین تو این مملکت نگفت سرعت 128 برای کاربران خانگی کافیه !
"واکنش زیرساخت به حضور ایران در میان ۶ کشور ضعیف دنیا در سرعت اینترنت"
خبر کاملش رو اینجا گذاشتموی با تاکید بر اینکه سرعت ۱۲۸ کیلوبیت درثانیه که هم اکنون به عنوان حداکثر سرعت دسترسی اینترنت برای کاربران خانگی درنظر گرفته شده است نسبت به دیگر کشورها بسیار پایین است ادامه داد: هم اکنون اتحادیه جهانی مخابرات سرعت کمتر از ۵۱۲ کیلوبیت در ثانیه را اینترنت پرسرعت نمی داند و برخی کشورها حتی اینترنت کمتر از یک مگابیت و دو مگابیت در ثانیه را اینترنت پرسرعت نمی دانند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ترانسفورماتور چه شکلیه؟ از کجا تهیه کنم؟
دوستان من مرکز مخابرات ولی عصر ام اول شماره ام 7763 هست واسه اینجا چه شرکتی سرویسش خوبه؟ البته من انقدر از شرکت ها بد شنیدم کع الان دارم به مخابرات فکر می کنم... ممنون میشم راهنمایی ام کنین
سلام
میخوام بدونم از بین سرویس دهنده هایی که اینترنت نامحدود میدن کدوم یکیبهتر هستند قوانین محدود کننده در صورت استفاده زیاد رو ندارند؟
سلام همه هم به فکر نامحدود افتادن ! :( نگرد حاجی منم یه همچین تاپیک زدم :ولی برای شهر شیراز نبود!(یعنی برای خودم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط بهت بگم > اگر مشهد > یا تهران هستی که از مخابرات بگیر به حرف کسی هم گوش نده که میگن سرعتش هم عالیه قیمتش هم عالیتر نامحدود هم هست
سلام من قم هستم و مخابرات اینجا محدودیت حجمی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)