با سلام
ببخشید جستجو سایت کار نمیکرد .
آموزشی برای استفاده از اینترنت صبانت برای چند کامپیوتر وجود داره یا نه ؟
مودم من Asus AM602 با قابلیت اتصال به دو کامپیوتر هست ولی صبانت این امکان را از من گرفته .
ممنون میشم راهنمایی کامل کنید .![]()
با سلام
ببخشید جستجو سایت کار نمیکرد .
آموزشی برای استفاده از اینترنت صبانت برای چند کامپیوتر وجود داره یا نه ؟
مودم من Asus AM602 با قابلیت اتصال به دو کامپیوتر هست ولی صبانت این امکان را از من گرفته .
ممنون میشم راهنمایی کامل کنید .![]()
اخیرا" صبانت در بیانیه 19 خودش گفته:
اطلاعیه شماره 19
به اطلاع کلیه مشترکین محترم می رساند که جهت بالا بردن امنیت شبکه ADSL شرکت مقرر گردید هر کاربر فقط بتواند با یک MAC Address به شبکه متصل گردد .
لذا مشترکینی که از یک تجهیزات (مودم) یا کامپیوتر استفاده می نمایند ضمن ثبت MAC Address امنیت لازم را برقرار می نماید و در خصوص کاربرانی که از بیش از یک تجهیزات استفاده می نمایند لازم است با مدیریت شبکه از طریق واحد پشتیبانی به شماره 88554123 تماس حاصل فرمایید . لازم به ذکر است در مورد کاربران بیش از یک MAC Address احتمال ایجاد Error 691 وجود خواهد داشت .
در صورت عدم نیاز به سرویس فوق شما می توانید با امضا کردن فرم MAC Address و ارسال آن به واحد فروش سرویس فوق را حذف نمایید ، همچنین در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با بخش پشتیبانی شرکت در هر استان تماس حاصل فرمایید .
سلام چه جوری می تونم سرعت اینترنت و میزان نویز خط و کیفیت سیگنال رو از روی کنسول مودم چک کنم و با مقادیری که باید باشه مقایسه کنم؟ مودم من max net هستش و از شاتل ای دی اس ال گرفتم آخه سرعت اینترنتم از هم محلیام که اونا هم از شاتل گرفتن پایین تره و گاهی مودمم قطع و وصل میشه در ضمن چرا سیستم جستجوی انجمن ها خراب شده
Last edited by pooyan.saj; 07-07-2010 at 17:31.
ممنون .
ولی فکر کنم یه راهی هست . یه جا خوندم اگه با تنضیمات مودم یه کاری کنی میشه . ولی توضیحاتش کامل نبود .
این به دردت می خوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ممنون از جوابتون
راستش در اين زمينه زياد چيزي نميدونم اما فكر كنم به صورت بريج باشه چون موقعي كه سعي كردم pppoe بسازم ازم يوزر نيم و پسورد خواست كه از طرف isp بهمون نميدن فقط مودم رو ازمون ميگيرن و خودشون تنظيم ميكنند ديگه مسئوليتش به پاي خودمون
سلام !
میخوام مودم tp-link 8901 بخرم ! فکر می کنم مودم خوبی باشه نسبت به قیمتش از مارک های دیگه بهتره !
من برای استفاده خونگی میخوام یه کامپیوتر با یه نوت بوک به نظرتون جواب میده !
بعد قیمتش چنده ؟ تو تهران از کجا بگیرم بازار رضا یا جای دیگه ؟؟؟
ممنون![]()
احتمالا همون PPPOE . شما وقتی می خواین از اینترنت استفاده کنین دیگه کانکشن رو برای وصل شدن به اینترنت نمی زنید درسته ؟ اگر این طور هست پس مودم شما PPPOE تنظیم شده و با روشن کردن مودم به صورت اتومات به اینترنت وصل می شید.
بهتره پارامتر DHCP رو غیر فعال کنید.
برای این کار به آدرس زیر برید:
LAN <........ Advanced Setup
Disable DHCP Server رو انتخاب کنید در انتها به Management رفته و رو Save/Beoot کلیک کنید. 1 دقیق صبر کنید تا مودم بوت بشه.
به قسمت Local Area برید و به کارت شبکه IP بدید. بهترین DNS رو هم می تونید از طریق تاپیکی که تو امضام هست بدست بیارید. این به مرورگرتون سرعت میده
Last edited by mehrdad38; 08-07-2010 at 13:57.
برای چند کامپیوتر و لپتابو و موبایلو کنسول گیم و ر.س.ی.و.ر.و... جوابگو هست.
قیمت حدود 45 تومن بازار ایران یا رضا تهیه کنید. گارانتی هم فرادانش بهترینشه.
من مودم tp-link 8960n تازه گرفتم.قبلا یه مودم دیگه داشتم که با کانکشن ویندوز به اینترنت وصل می شدم.با این می خوام خود مودم به اینترنت وصل بشه که بتونم وایرلس اینترنت رو شیر کنم.
منتها مشکلی که دارم وقتی یوزر و پسور رو به مودم میدم به هیج عنوان خود مودم وصل نمیشه.این قسمت Test authentication with ISP رو می زنه fail.
ولی وقتی با کانکشن ویندوز می خوام وصل شم سریع وصل میشه.
فکر کردم مشکل از Mac Address هست که صبا محدودش کرده.اون نامه رو پر کردم و خودشونم گفتن Mac رو برداشتن.
حالا دیگه نمیدونم باید چکار کنم.مودم به نظر میاد مشکلی نداره چون به راحتی با کانکشن وصل میشه ولی خود مودم وصل نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)