تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 834 از 1138 اولاول ... 334734784824830831832833834835836837838844884934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,331 به 8,340 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مدتی بود به فکر تعویض ترموستات با دمای بالا بودم بعد از تحقیق به این نتیجه رسیدم کمپانی ترموستات 90 درجه روی این نوع ماشینها گذاشته بوده ، میخواستم با ترموستات 87درجه تعویضش کنم اما این احتمال را دادم که صاحبان قبلی ماشین بجای کولانت از آب لوله کشی استفاده کردن واین آب باعث شده باشه مقداری از کانالهای آب جرم گرفته و مثل روز اول کولانت در کانالهای آب بدرستی گردش نکنه و باعث بشه گرمای موتور از حد نرمال بالا بره همین مورد باعث شد که به ترموستات 82 درجه رضایت بدم

چند روزیه دنبال گاز R12هستم هر کجا که مراجعه کردم گاز چینی داشتن الان هم گاز کولر ماشین چینیه ازش راضی نیستم تو بازار به گاز ماشینامون اصطلاحا گاز یخچالی میگن
    بفکرم رسید یخچالهای قدیمی مثل کلویناتور ،ویستیگهاوس ، ارج ، آزمایش اینها کمپرسورشون آمریکایین و بعضیهاشون ایتالیایین
    تو انباری یخچال قدیمی داریم روی بر چسب کمپرسورش نوشته R12 بفکر این هستم ببینم میشه گاز این که اصل هست تزریق به سیستم کولر ماشین بکنم فعلا دارم روی این موضوع کار میکنم البته این یه تئوریه ببینم میشه عملیش کرد نظر اساتید و دوستان در این مورد چیه ؟

Last edited by kcnc; 05-10-2015 at 18:51.

2. 6 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من هم مدتی در فکر استفاده از گاز R12 کولر و یخچال، برای ماشین بودم، اما ظاهرا تفاوتی در نوع این گازها وجود نداره و اگر روی ظرف محتوی گاز نوشته شده باشه R12 ، پس با نمونه گاز کولر خودروهای ما یکسان هست.

یکبار از تعمیرکار یخچال و کولر خانگی سوال کردم و جواب داد که نمیشه استفاده کرد، البته متوجه شدم جوابش بر اساس اطلاعات علمی نیست و صرفا چون تاحالا انجام نداده ، جوابش منفی بوده.

در یک کولر خودرو با گاز 134A به راحتی میشه گاز R12 تزریق کرد( بعد از تخلیه کامل و وکیوم گاز قبلی) اما عکس این کار به راحتی انجام نمیشه یعنی اگر گاز R12 باشه، باید تخلیه و مدار کولر کاملا شستشو داده بشه تا برای تزریق گاز 134A و روغن این گاز آماده باشه.
    تصور من اینه که تفاوت در نوع روغنهای مورد استفاده باید باشه وگرنه گاز R12 در تمام سیستمهای سردکننده یکی است.

در حال حاضر کولر ماشین من به علت نشت گاز از سر کمپرسور دیگه گاز چندانی نداره و مدام قطع میکنه که استفاده نمیکنم و قرار هست تا با استفاده از نشت گیر مناسب و تزریق اون به کولر و شارژ مجدد گاز، مشکل را حل بکنم.
    تجربه استفاده از نشتگیر کانادایی در کولر پراید واقعا عالی بود و جلوی خیلی از هزینه های اضافی را گرفت، اما متاسفانه گاز کانادایی پیدا نکردم.
    فکر میکنم باید به سراغ همان آقای " اعتماد" که آدرس دادید برید تا شاید گاز مرغوب از مارک دیگه ای داشته باشه، چون من هرچقدر گشتم چیزی بجز همین نمونه های متداول توی بازار ندیدم، و اگر مارک دیگه ای هم باشه ، تا زمان استفاده و تجربه مستقیم، نمیشه مطمئن شد که واقعا کارایی داره یا خیر، و البته خنک شدن نسبی هوا هم باعث شده که دیگه شرایط تابستان نداشته باشیم و امکان سنجش کارایی گاز بطور واقعی وجود نداشته باشه .

اما توصیه میکنم هرکاری میکنید حتما نشتگیر هم استفاده کنید، تا احیانا جلوی نشتی های ریز و درشت را که ممکنه در آینده بوجود بیاد،بگیره

4. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

چطور میشه تشخیص داد تا حالا موتور ماشین باز شده یا خیر؟ با تشکر فراوان
    Last edited by kcnc; 10-10-2015 at 06:13.

6. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بعد از تجربه کارتر رو بیوک قبلی و نبود کاربرات نو و اقتصادی اصلی باز دوباره رفتم سمت کارتر کوادراجت که البته من خیلی دوستش دارم چون خیلی مزایاش از معایبش کمتره.

8. 2 کاربر از ardymary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان آمریکایی عزیز میخواستم یه مشاوره به من بدید
    من تا حالا ماشین آمریکایی نداشتم ولی میخوام به جمع شما ها بپیوندم... تقریبا تصمیم قطعی هست...
    بودجه ای که دارم حدود 14 میلیون هست... با این پول میتونم خیلی راحت Cehvrolet Nova کاملا سالم بگیرم و با یه خرج برای رنگ زدن یه چیز عالی بگیرم. میتونم هم Buick Skylark بگیرم اونم میشه تمیزش و سالمش رو گیر آورد. تقریبا..
    حالا میخوام بدونم اولا دیگه چه پیشنهاد هایی هست؟ و شما چه چیز هایی رو پیشنهاد میکنید؟
    از نظر قطعات فنی میدونم پیشدا میشن، ولی اولا موقع خرید چطوری مطمئن بشم که از نظر فنی سالمه، و اینکه آیا این جور ماشین ها با توجه به سنشون این طور هستند که هر از گاهی یه بار یه خرج ریز و درشت دارن؟
    کلا یه کمی منو توجیح کنید لطفا دوستان
    Last edited by K!ng of th3 K!ngs; 12-10-2015 at 00:57.

10. 2 کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من هر چند کمتر پست میذارم اما هر روز سر میزنم به کلوپ
    پارسال مصرف ماشین من بیرون شهر زیر یازده و داخل شهر حدود شانزده بودو. خودم کاربرات شو شستم ، سوپاپ ها را تنظیم کردم به دلکو هم دست زدم، قدرت ماشین بیشتر شد و در جا تیک آف هم میزنه اما لرزش ماشین در حالت سرد بیشتر شد و مصرف خیلی بالا رفت.
    دیروز بردمش پیش اوسا بهرام اهوازی، اول سوپاپ ها را تنظیم کرد و سپس دلکو و بعد هم تنظیم پیچ هوای کاربراتو.
    40 تومن هم گرفت.
    ماشین بهتر شده ولی هنوز لرزش کمی داره.
    باید یه بار دیگه ببرمش پیشش.
    راستی ماشین شما هم لرزش داره؟ اصلا میشه ماشین هیچ لرزش و تکانی نداشته باشه؟

آقای king of king بجز بیوک و نوا ماشین های دیگه پول زیادی میخوان
    تازه بیوک هم نسبت به نوا دردسر بیشتر و هزینه ی بیشتر داره.
    اساتید میان جواب میدن کاملتر
    Last edited by hamid-r-s; 12-10-2015 at 13:45.

12. 7 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تا پارسال موتور ماشین من هم در دور ارام لرزش میکرد و با اینکه موتور بازسازی کامل شده بود همچنان موتور لرزش داشت.
    تا وقتی که کاربراتور رو سرویس کردم و درپوش بالایی اون رو عوض کردم و لرزش دور ارام حل شد.الان موتور من در حالت سرد هم وقتی استارت میزنم به دلیل نبود ساسات شاید اگر گاز ندم خاموش بشه ولی اصلا لرزش نداره و حتی اگر با دور موتور زیر 1000 هم کارکنه لرزش تو کارش نیست.

معلوم شد درپوش بالایی تاب داشته و این موضوع رو از جاپیچهای کج و معوجش هم میشد فهمید.
    حالا ممکنه مشکل ماشین شما هم چنین چیزی باشه.البته باید دقیق بررسی کنید و نمیشه ندیده نظر قطعی داد ولی من این مشکل رو تو ماشین خیلیها دیدم.
    .................................................. .............................

در مورد خرید امریکایی هم با توجه به دانش فنی خودتون و صد البته میزان بودجه و انتظاراتی که از ماشین دارید گزینه های مختلفی هست.
    مثلا اگر اهل طبیعت گردی هستید باید یه نمونه شاسی بلند مثل جیپ و بلیزر و .... بگیرید.
    اگر نه در سواریها نوا از همه نگهداری ساده تری داره ولی شتاب کمتر و قدرت کمتر هم در کنار مصرف کمتر وجود داره.

بیوک ایران تزیینات بیرونی کمی گرانتر (مثل چراغ عقب) ولی شتاب عالی و مصرف کمی بیشتر و سرعت بیشتر و میشه گفت برای مسافرت بهتر هست.هزینه تعمیرات موتوری هم کمی بیشتر هست ولی خب راه رفتن هم خیلی فرق میکنه.پس اگر دنبال هیجان بیشتری هستید بیوک از نوا خیلی بهتر عمل میکنه.

در 8 سیلندرها نمونه های جذابتر هم هست که هم خرید اونها هزینه بیشتری داره و هم نگهداری اونها.
    مثلا کامارو که خرید اون سخت هست و گران هم هست یا انواع سواریهای فول شاسی مثل شورلت کاپریس و ایمپالا و بیوک لسابر و .....

14. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

خیلی ممنون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و@ hamid-r-s; عزیز...

بودجه ی خیلی زیادی ندارم، دانشجو هستم ولی اصلا امکان نداره تا ماشین دیگه ای هست پراید بگیرم...
    با این پولی که دارم (حدود 14 تومن) میشه به متیسوبیشی لسنر، جیپ صحرا، گُل و ماشین های آمریکایی فکر کرد. خب منم همیشه ، یعنی از وقتی فهمیدم ماشین چه ، قیافه ی نوا یادمه و همیشه هم عاشقش بودم .
    ولی Buick Skylark واقعا خوشگله، میشه بگید مثلا چقدر فرق داره قیمتاش؟ یا مثلا بگید از قطعات 206 مثلا گرون تره یا نه؟

متاسفانه بودجه برای 8 سیلندر ندارم...

من دوست دارم ماشین دنده دستی باشه
    حالا میشه اولا مشخصات موتور (حجم موتور - تعداد سیلندر - سوپاپ و اسب بخار و گشتاور ) Nova و Skylark رو بگید؟ و بگید کدوم مدل هاشون (C5-C6 یا B3-B4 ...) دنده دستی دارن؟

سوپاپ و اسب بخار و گشتاور ) Nova و Skylark رو بگید؟ و بگید کدوم مدل هاشون (C5-C6 یا B3-B4 ...) دنده دستی دارن؟ و اینکه قطعات تزینات بیرونی و داخلی مثل تو دوزی ها هم گیر میاد دیگه؟

16. 5 کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اینکه کدوم ماشین رو با توجه به بودجه ات انتخاب میکنی به خودت بستگی داره، اینجا توی کلوپ امریکایی سوارا همه میگن هیچی ماشین امریکایی نمیشه که طبیعی هم هست.
    اما در مورد بیوک و نوا عرض کنم که این دو ماشین کاملا شبیه به هم هستن و در ظاهر
    فقط دماغه جلو و چراغ های عقب فرق داره و مقداری هم تزیینات داخلی مثله رودری ها یا فرمون و از این موارد کوچیک ، اما تفاوت اصلی فقط و فقط در موتور این دو هستش ، موتور نوا 6 سیلندر خطی هست با حجم 4200 سی سی و موتور بیوک 8سیلندر خورجینی با حجم 5700 سی سی.
    در مورد قدرت هم بر طبق اعلام کمپانی نوا حدود 115 اسب بخار و بیوک حدود 165 اسب بخار قدرت موتورشون بوده که الان با توجه به عمرشون شاید مقداری از قدرت موتور کم شده باشه.
    امکانات مدلهای مختلف رو با یه سرچ توی گوگل میتونی ببینی اما به نظر من دنده دستی یا اتومات رو ملاک قرار نده و اگه قصد خرید داشتی بیشتر به سلامت کلی ماشین توجه کن تا بهترین گزینه رو خریداری کنی.

18. 6 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نوا در مدلهای مختلفی موجود هست و تا جایی که بنده اطلاع دارم (اگر اشتباه میکنم دوستان اصلاح بفرماین)
    در تیپ پایه c1 بدون کولر و هیدرولیک و گیربکس اتوماتیک و شیشه برقی تولید شده و گیربکس 3 سرعته دستی داره(دنده روی فرمان) .
    در تیپ c3 با همان گیربکس (سه سرعته دستی) و بدون شیشه برقی و کولر ولی فرمان هیدرولیک داره و همچنان صندلی جلو یک تکه داره.
    تیپ c5 هم کولر دار شد و شیشه برقی هم روی ان نصب شد و صندلی جلو کامارویی 2 تکه شد و گیربکس 4 سرعته دنده ای روی این مدل نصب شد.
    تیپ c6 هم فول ترین مدل نوا هست که نسبت به c5 گیربکس اتوماتیک هم بهش اضافه شد.
    ---------------------------------
    از نظر ظاهری نواها ی داخل ایران 3 مدل داشتند.
    مدلهای قدیمی که دماغه و چراغ خطر و داشبرد و جزییات دیگر ان با مدلهای بالاتر فرق داشت.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک نمونه هم دارای جلوپنجره و خطر عقب جدیدتر شد .

نمونه های جدیدتر نوا هم دارای چراغ 4 گوش و جلوپنجره جدید شد.
    چند تا ماشین هم اگهی شده بودن که به نظر موارد بدی نباشن.مخصوصا نوای زرد اگهی بالا

بقیه هم بیوک بودن:

بیوک ایران هم نمونه های مختلفی در ایران داره:
    تیپ B1 که تا جایی که اطلاع دارم اپشنهای مشابه نوا C1 داره ولی اتاق بیوک و موتور 350 هست.البته فکر نمیکنم نمونه ای باقی مونده باشه و اکثرشون اوراق شدن.یا اینکه اپشنهای مدل بالاترها رو روشون نصب کردن.
    تیپ B2 که اپشنهای مشابه نوا C5 داشت و اتاق بیوک و موتور 350
    تیپ B3 که فول ترین نمونه هست و اپشنها هم همان اپشنهای نوا C6 هست + موتور 8 سیلندر 350و شاید موارد بیشتری هم داشته باشه مثل تایمر برف پاکن

همانزور که دوستمون هم فرمودن اولویت خرید نمونه شالم هست نه اینکه به اپشنها توجه بیشتر داشته باشید.البته نمونه فول و کاملا سالم و فابریک به همه موارد برتری داره.
    نوای زرد که اگهیش رو براتون قرار دادم به نظر خیلی خوب میاد (البته در نگاه اول و با توجه به عکسها) و قیمتش هم مناسب هست و میشه اپشنهای دیگری روش نصب کرد.

- - - Updated - - -

نوا در مدلهای مختلفی موجود هست و تا جایی که بنده اطلاع دارم (اگر اشتباه میکنم دوستان اصلاح بفرماین)
    در تیپ پایه c1 بدون کولر و هیدرولیک و گیربکس اتوماتیک و شیشه برقی تولید شده و گیربکس 3 سرعته دستی داره(دنده روی فرمان) .
    در تیپ c3 با همان گیربکس (سه سرعته دستی) و بدون شیشه برقی و کولر ولی فرمان هیدرولیک داره و همچنان صندلی جلو یک تکه داره.
    تیپ c5 هم کولر دار شد و شیشه برقی هم روی ان نصب شد و صندلی جلو کامارویی 2 تکه شد و گیربکس 4 سرعته دنده ای روی این مدل نصب شد.
    تیپ c6 هم فول ترین مدل نوا هست که نسبت به c5 گیربکس اتوماتیک هم بهش اضافه شد.
    ---------------------------------
    از نظر ظاهری نواها ی داخل ایران 3 مدل داشتند.
    مدلهای قدیمی که دماغه و چراغ خطر و داشبرد و جزییات دیگر ان با مدلهای بالاتر فرق داشت.

یک نمونه هم دارای جلوپنجره و خطر عقب جدیدتر شد .

نمونه های جدیدتر نوا هم دارای چراغ 4 گوش و جلوپنجره جدید شد.
    چند تا ماشین هم اگهی شده بودن که به نظر موارد بدی نباشن.مخصوصا نوای زرد اگهی بالا

بقیه هم بیوک بودن:

بیوک ایران هم نمونه های مختلفی در ایران داره:
    تیپ B1 که تا جایی که اطلاع دارم اپشنهای مشابه نوا C1 داره ولی اتاق بیوک و موتور 350 هست.البته فکر نمیکنم نمونه ای باقی مونده باشه و اکثرشون اوراق شدن یا اینکه اپشنهای مدل بالاترها رو روشون نصب کردن.
    تیپ B2 که اپشنهای مشابه نوا C5 داشت و اتاق بیوک و موتور 350
    تیپ B3 که فول ترین نمونه هست و اپشنها هم همان اپشنهای نوا C6 هست + موتور 8 سیلندر 350و شاید موارد بیشتری هم داشته باشه مثل تایمر برف پاکن

همانطور که دوستمون هم فرمودن اولویت خرید نمونه سالم هست نه اینکه به اپشنها توجه بیشتر داشته باشید.البته نمونه فول و کاملا سالم و فابریک به همه موارد برتری داره.
    نوای زرد که اگهیش رو براتون قرار دادم به نظر خیلی خوب میاد (البته در نگاه اول و با توجه به عکسها) و قیمتش هم مناسب هست و میشه اپشنهای دیگری روش نصب کرد.

Last edited by MJ1970; 14-10-2015 at 13:09.

20. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •