تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 834 از 1004 اولاول ... 334734784824830831832833834835836837838844884934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,331 به 8,340 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

داره خودمونی میشه behnam1770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    آذربایجان غربی

پيش فرض

دوست عزيز حالا چرا امروز خبر ميدي؟
    اگه اونجوري بود همون روز اطلاع رساني ميكرديد تا دوستان استفاده ميكردند.

اصلا به فکرم نرسید خبر بدم . انشالاه دفعه بعد حتــــما ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan.it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان . اینترنت مخابرات از صبح 22 بهمن تا جمعه شب 24 بهمن کلا رایگان بود. از حجم کم نمیکرد اصلا . رو جند تا از اکانت های دوستام هم امتحان کردم کم نکرد . خودم شب و روز دانلود کردم . 80 گیگ دانلود داشتم با اینترنت 10 مگ مخابرات
    .
    .
    میگم چرا حجم کم نمی کرد
    .
    اما پول مینداخت

داره خودمونی میشه behnam1770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    آذربایجان غربی

پيش فرض

.
    .
    میگم چرا حجم کم نمی کرد
    .
    اما پول مینداخت

چه پولی داداش ! . پول مول نمینداخت . 80 گیگ دانلود کردم

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

چند روزه از یه مودم tplink دارم استفاده می کنم
    هر 30 - 20 دقیقه یه بار اینترنت کلا قطع میشه بعد از 1دقیقه دوباره وصل میشه، 90% مواقع هم IP زنجان میگیره!!!
    صد رحمت به مودم خودم - Pin Avid - با اینکه درظاهر مودم خوبی بنظر نمیرسه ولی انصافا سگش میرزه به این tplink
    چون پیش اومده 4 روز بکوب کانکت بودم نه تنها 1ثانیه قطعی نداشته، تو 4روز crc error مودم نهایتا به 15 - 10 رسیده
    فکرکنم اونایی که از دست قطعی مخابرات شکایت دارن لازم باشه یه مودم دیگه رو امتحان کنن

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

هر 30 - 20 دقیقه یه بار اینترنت کلا قطع میشه بعد از 1دقیقه دوباره وصل میشه، 90% مواقع هم IP زنجان میگیره!!!
    صد رحمت به مودم خودم - Pin Avid - با اینکه درظاهر مودم خوبی بنظر نمیرسه ولی انصافا سگش میرزه به این tplink
    چون پیش اومده 4 روز بکوب کانکت بودم نه تنها 1ثانیه قطعی نداشته، تو 4روز crc error مودم نهایتا به 15 - 10 رسیده
    فکرکنم اونایی که از دست قطعی مخابرات شکایت دارن لازم باشه یه مودم دیگه رو امتحان کنن
    اتفاقا من مودم ASUS N10 تو تبریز استفاده میکردم (مخابرات) هیچ مشکلی نداشتم... ولی اومدم ارومیه هر 10 ، 20 دقیقه یه بار خط ریست میشد... رفتم TP-Link 8817 گرفتم درست شد... نمیتونم بفمم مشکل از چی هست

6. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اتفاقا من مودم ASUS N10 تو تبریز استفاده میکردم (مخابرات) هیچ مشکلی نداشتم... ولی اومدم ارومیه هر 10 ، 20 دقیقه یه بار خط ریست میشد... رفتم TP-Link 8817 گرفتم درست شد... نمیتونم بفمم مشکل از چی هست
    جالبه با همین 8817 امروز اینترنت کوفتم شد بس که قطع وصل شد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

فكر نميكنم ربطي به مودم داشته باشه ، 99 درصد مواقع من مشكلي ندارم اما طي چند روز گذشته مخابرات واسه من هم قطع و وصل ميشد كه الان يكي دو روزه مشكل حل شده واسه من.
    اگه مشكل از مودم تي پي لينك باشه كه هميشه بايد اين مشكلو داشته باشم ، در ضمن رو خط شاتل هم مودم من تي پي لينكه كه ميشه گفت اصلا قطعي نداشته.(البته اگه مودم شما مشكل داشته باشه اون يه قضيه ديگست).
    به نظر من كه مشكل 100 درصد از طرف مركز مخابراتي شماست.
    Last edited by hp980; 15-02-2015 at 09:24.

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

فكر نميكنم ربطي به مودم داشته باشه ، 99 درصد مواقع من مشكلي ندارم اما طي چند روز گذشته مخابرات واسه من هم قطع و وصل ميشد كه الان يكي دو روزه مشكل حل شده واسه من.
    اگه مشكل از مودم تي پي لينك باشه كه هميشه بايد اين مشكلو داشته باشم ، در ضمن رو خط شاتل هم مودم من تي پي لينكه كه ميشه گفت اصلا قطعي نداشته.(البته اگه مودم شما مشكل داشته باشه اون يه قضيه ديگست).
    به نظر من كه مشكل 100 درصد از طرف مركز مخابراتي شماست.
    یادتون باشه قبلا نوشته بودم که من اصلا چیزی به اسم قطعی،کاهش سرعت،پینگ بالا و ... ندیدم
    اما تو همین 2روز که از tplink استفاده کردم کلا اینترنت کوفتم شد!!!
    الان دوباره مودم خودمو دارم استفاده می کنم و همه چیز عالیه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یادتون باشه قبلا نوشته بودم که من اصلا چیزی به اسم قطعی،کاهش سرعت،پینگ بالا و ... ندیدم
    اما تو همین 2روز که از tplink استفاده کردم کلا اینترنت کوفتم شد!!!
    الان دوباره مودم خودمو دارم استفاده می کنم و همه چیز عالیه
    الان واسه منم عاليه چون فعلا مشكلي ندارن.
    نميدونم واسه شما هم اتفاق افتاده يا نه ؟ ، ديروز رو خط مخابرات با اينكه زمان و ترافيكم تموم نشده بود ولي سايتي رو باز نميكرد و ميگفت يا زمان يا ترافيك تموم شده ، چند بار به 2020 زنگ زدم و پشت خط موندم تا مشكل رو حل كرد ، منكه تا حالا اين مدليش رو نديده بودم.

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

الان واسه منم عاليه چون فعلا مشكلي ندارن.
    نميدونم واسه شما هم اتفاق افتاده يا نه ؟ ، ديروز رو خط مخابرات با اينكه زمان و ترافيكم تموم نشده بود ولي سايتي رو باز نميكرد و ميگفت يا زمان يا ترافيك تموم شده ، چند بار به 2020 زنگ زدم و پشت خط موندم تا مشكل رو حل كرد ، منكه تا حالا اين مدليش رو نديده بودم.
    محض اطمنیان الان دوباره tplink رو راه انداختم شد همون آش و همون کاسه
    مخابرات چندوقته کلا داره ادا درمیاره مثلا من الان هرچی سعی می کنم از سامانه ثبت نام و شارژ ، اکانت خونه برادرمو تمدید کنم یا تغییر بدم وقتی روش کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمیفته و بعضی وقتام موقع ورود پیغام میده مشکل بوجود اومده به امور مشترکین مراجعه کنید!!!

از برادرای محترمی که اینارو میخونن خواهشمند است رسیدگی فرمایند
    میخوایم پول بریزیم به حسابتون ولی سیستمتون مشکل داره ضرر می کنید

12. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •