تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 834 از 3745 اولاول ... 33473478482483083183283383483583683783884488493413341834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,331 به 8,340 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام

می خواستم ببینم اگه نامحدود برنزی بگیرم شبها سرعت دانلودش چقدر می شه؟ و در کل اصلاً سرعت دانلود برنزی چقدر است؟
    و سرعت نامحدود طلایی چقدر است؟
    من شنیدم مثلاً اگر 512 کیلوبایت برنزی بگیریم همان 64 کیلوبایت دانلود را می دهد و اگر همان را طلایی بگیرم چند برابر میدهد.
    در کل بطور خلاصه سوالام اینهاست:
    1- شب ها نامحدود ها افت سرعت دارند؟ (چون الان با 512 کیلوبایت 10 گیگ روزها 400 دانلود می کنم اما شبها 5 کیلوبایت)
    2- اگر سرویس طلایی بهتره... 128 طلایی بگیرم یا 512 برنزی؟
    3- سرعت دانلود تقریبی طلایی ها چند است.

با تشکر
    1- خیر افت سرعت ندارند، همون سرعت دانلود که در روز داری را در شب هم خواهی داشت ولی یکمی پینگ در ساعات رایگان بالا میره
    2- جفت سرویس های برنزی و طلایی هیچ فرقی در سرعت دانلود ندارند و 512 برنزی و طلایی میانگین بهتون سرعت 65 کیلوبایت در ثانیه را بهت میدن،،، فرقشون در تعهدی است که آسیاتک به مشتری میده، یعنی برنزی ها رو میتونه هر وقت خواست یک به ده کنه ولی طلایی ها باید همون یک به یک باشند ( عملا آسیاتک هیچ وقت برنزی ها را یک به ده نمیکنه، زیرا اونوقت کسی دیگه به سمت سرویس هاشون نمیره)
    3- معادل همون برنزی ها

سلام به همه دوستان
    من الان میخواستم بیام آسیاتک میخواستم ببینم وضعیت پینگ سرویس 512 نامحدود برنزی در چه وضعیه
    با تشکر
    پینگ آسیاتک برای بازی آنلاین، تلویزیون آنلاین، دیدن کلیپ از یوتیوب بدرد نمیخوره، پینگ 4.2.2.4 میانگین روی 350 است و پینگ ربط زیاد خاصی به نوع سرویس نداره

دوستان اگه از طریق سایت ثبت نام کنم و انتخاب سرویس کنم و کلا تمام مراحل رو برای خرید طی کنم چند روزه وصل میشه؟
    سه الی یک هفته... و بستگی به این هم داره که مخابرات چند روزه پورتت را وصل کنه
    Last edited by mohamax7; 03-02-2013 at 17:57.

2. 3 کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

پینگ آسیاتک برای بازی آنلاین، تلویزیون آنلاین، دیدن کلیپ از یوتیوب بدرد نمیخوره، پینگ 4.2.2.4 میانگین روی 350 است و پینگ ربط زیاد خاصی به نوع سرویس نداره
    زیاد اهل بازی آنلاین و دیدن ویدئو آنلاین نیستم منظورم
    میخواستم ببینم هنگام وبگردی اذیت میکنه یا نه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

زیاد اهل بازی آنلاین و دیدن ویدئو آنلاین نیستم منظورم
    میخواستم ببینم هنگام وبگردی اذیت میکنه یا نه؟
    والا من خودم اصلا اهل وبگردی نیستم، ولی نسبت به سرویسهای که از مخابرات و یک شرکت دیگر به نام حسابگر داشتم، سرعت وبگردی آسیاتک اندکی پایین تر از این دو شرکت بوده است

5. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

اگه می شه با یه مثال بگید....مثلا این که p30 خودمون رو بخواد باز کنه بد باز می کنه یا توی سایت های که در داخل موتور جستوجو گوگل هستن کند باز می کنه؟؟؟؟

و یه چیز دیگه:با چیز پی ان (فیس بوق و سایر سایت ها )مشکل داره؟؟؟(البته من خودم به شخصه اصلا فیس بوق نمی رم و مخالفش هستم....اما کلی دارم می پرسم)

ببخشید من شما هارو توی این مدت اذیت کردم ولی این سوال ها ، سوال های خیلی از کسانی هست که به آسیاتک می خوان بیان.

پیشاپیش متشکرم........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سلام دوستان سر دو راهی موندم .من اگه 1 مگ نامحدود بگیرم میتونم بیشتر دانلود کنم یا 2 مگ محدود در ساعات رایگان ممنون میشم کمک کنید..2 مگ محدود سرعتش در ساعات رایگان چنده.

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

چشم نخوره یه چن هفتس توپ شده سرعت دانلود...

Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

9. این کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اگه می شه با یه مثال بگید....مثلا این که p30 خودمون رو بخواد باز کنه بد باز می کنه یا توی سایت های که در داخل موتور جستوجو گوگل هستن کند باز می کنه؟؟؟؟

و یه چیز دیگه:با چیز پی ان (فیس بوق و سایر سایت ها )مشکل داره؟؟؟(البته من خودم به شخصه اصلا فیس بوق نمی رم و مخالفش هستم....اما کلی دارم می پرسم)

ببخشید من شما هارو توی این مدت اذیت کردم ولی این سوال ها ، سوال های خیلی از کسانی هست که به آسیاتک می خوان بیان.

پیشاپیش متشکرم........
    من گفتم اندکی از دو isp دیگه که داشتم سرعت لود صفحات پایننتر است ( تازه این حرف من هم یک دیدگاه است و ممکنه با دیدگاه سایر دوستان آسیاتکی متفاوت باشد)، اما بدین گونه نیست که شما هنگام وبگردی دچار مشکل شوید یا اعصابتون خراب بشه، به نظر خودم شاید در لود صفحات سنگین آسیاتک 1 ثانبه و نهایتا 2 ثانیه کندتر کل صفحه را لود کند و فقط همین و این هم بخاطر اینه که اندکی پینگ آسیاتک از جاهای دیگه بالاتر است.
    با اون چیزی میزی ها هم هیچ مشکلی نیست.

11. 2 کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان آخر این هفته معلوم میشه که برای منطقه ما آسیاتک پورت میگیره یا نه ! اگه بیاد 100% میخوام عوض کنم و 512 نامحدود برنزی بگیرم
    برای وبگردی چطوره ؟! دانلود زیاد ندارم ..... بیشتر وبگردی واسم مهمه و اینکه اگه با مودم وایرلس از دو سیستم همزمان استفاده بشه سرعت وبگردی چطوری میشه ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سلام دوستان من مودم d-link دارم دیروز هم از اسیاتک 1 مگ نامحدود گرفتم.چطوری میتونم از هزینه نصب فرار کنم.ایا کسی بلده تنظیماتشو بگه من انجام بدم تا پول نصب رو ندم.

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نمیشه باید 10 تومن را حتما بدی!

15. 2 کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •