تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 834 از 1174 اولاول ... 334734784824830831832833834835836837838844884934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,331 به 8,340 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

البته یه جورایی درسته چون یه مربی و یه بازیکن از رو نیمکت هم اخراج شدن
    آها راست ميگي !!!
    خب شلوغ كردن اين باسكي هاي ... !!!
    كمم بود تازه

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

یه خبر ناراحت کننده. ظاهرا در حین بازی رئال و بیلبائو بعد از اینکه روبن یه موقعیت رو با خودخواهی از دست داد و به هانتلار پاس نداد هانتلار بهش میگه چرا پاس ندادی و روبن در جواب میگه خفه شو! هانتلار هم در جواب میگه به من نگو خفه شو!

و وقتی هانتلار تعویض میشه روبن رو نیمکت دستش رو دراز میکنه که به هانتلار دست بده ولی هانتلار محل نمیزاره.

لینک خبر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جفتشون هلندی هستند,موضوع رو یه جوری بین خودشون حل میکنند بالاخره

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اختلاف هونتلار و روبن در رختكن رئال

دو ستاره هلندي باشگاه مادريدي اين روزها اصلا رابطه خوبي با يكديگر ندارند و با وجودي كه در زمين مسابقه بسيار تاثير گذار ظاهر مي شوند، ديگر حتي با هم احوالپرسي هم نمي كنند.

سايت گل: آرين روبن و كلاس يان هونتلار، دو نفر از برترين شاگردان خوان ده راموس در جريان ديدار شنبه شب مقابل اتلتيك بيلبائو بودندو در پيروزي 5 بر 2 كهكشاني ها مقابل اين تيم نقش بسيار پررنگي داشتند. آرين روبن ‌نخستين گل تيم مادريدي را به ثمر رساند و هونتلار نيز دو بار براي اين تيم به گل رسيد. خيلي ها موفقيت شنبه شب مادريدي ها در ورزشگاه سن ممس را نتيجه شكست تحقير آميز ديدار مقابل ليورپول و حذف زودهنگام كهكشاني ها از اين رقابتها مي دانند.روزنامه هاي معتبر اسپانيايي از جمله اسپورت و AS گزارش داده اند كه اين دو ستاره هلندي، رقابت همه جانبه اي را با يكديگر آغاز كرده اند.
    در طول رقابت ديدارشنبه شب هونتلار به روبن گفت كه چرا توپ را به او پاس نداده و روبن در پاسخ به او گفت:« خفه شو». هونتلار هم به او پاسخ داد:« به من نگو خفه شو.»
    البته كشمكش ميان دو ستاره هلندي باز هم ادامه يافت. دقايق بعد زماني كه هونتلار جاي خود را به داني پارخو داد و پس از آنكه روبن جاي خود را به ژولين فائوبرت داد،‌ستاره سابق آژاكس به سمت نيمكت رفت تا برروي آن بنشيند. ستاره سابق باشگاه چلسي هم دستش را به سمت هونتلار دراز كرد تا با او دست دهد ولي هونتلار پاسخ او را نداد. اين در حالي است كه در طول هفته هاي اخير هم هونتلار گهگاهي از روبن طلب توپ كرده و درخواستش بي جواب مانده است.

پروفشنال lord_alone_dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا همین کم بود این دوتا بیفتن به جون هم

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

اره والا!!! بیخیال بچه ها روبن رو با هونتلار اشتی بدید

بچه ها ما فردا میریم مسافرت... خوش باشید... تا برگردیم به رئالی ها بگید گند نزنند
    عیدتون هم پیشاپیش مبارک

پروفشنال lord_alone_dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عید شما هم مبارک امید وارم گند نزنن تا برگردی

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با انتقاد از سكوت رائول

ويا:

شماره 7 را به نام من خلق نكرده‌اند

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال والنسيا از سكوت رائول در مورد تيم ملي انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي باشگاه والنسيا، داويد ويا گفت: همه ما رائول را مي شناسيم. او براي ما از كودكي تاكنون يك الگوي اخلاقي و تكنيكي بوده است. هرگز به او توهين نكرده ام اما من مسئول دعوت نشدنش به تيم ملي نيستم كه بخواهم به خاطر پوشيدن پيراهن شماره 7 از مردم عذرخواهي كنم. رائول چيزي نمي گويد و با سكوت خود هم محبوب تر مي شود و هم ما را آزار مي دهد.

وي افزود: شماره 7 را از به نام من خلق نكرده اند. همان طور كه رائول هم صاحب شماره 7 نبوده و نيست. شماره 7 را بازيكني بر تن مي كند كه لياقتش را دارد.

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با اشاره به اختلاف 6 امتيازي با بارسلونا

بلودا: هنوز 11 هفته ديگر باقي مانده است

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه رئال مادريد به قهرماني تيمش در لاليگا اميدوار است.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت فيفا، ويسنته بلودا گفت: هنوز 11 هفته باقي است و مي شود از اين 11 بازي 33 امتياز گرفت. براي من و مردانم مهم نيست كه رقيبمان در اين مدت چه مي كند اما ما به احترام هواداران خود در تمام بازي هاي باقي مانده پيروز مي شويم.
    وي افزود: قهرمان لاليگا امسال رئال مادريد است و شكي در اين حقيقت ندارم.
    رئال مادريد با 60 امتياز در فاصله 6 امتيازي بارسلونا در رده دوم قرار دارد.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

با انتقاد از سكوت رائول

ويا:

شماره 7 را به نام من خلق نكرده‌اند

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال والنسيا از سكوت رائول در مورد تيم ملي انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي باشگاه والنسيا، داويد ويا گفت: همه ما رائول را مي شناسيم. او براي ما از كودكي تاكنون يك الگوي اخلاقي و تكنيكي بوده است. هرگز به او توهين نكرده ام اما من مسئول دعوت نشدنش به تيم ملي نيستم كه بخواهم به خاطر پوشيدن پيراهن شماره 7 از مردم عذرخواهي كنم. رائول چيزي نمي گويد و با سكوت خود هم محبوب تر مي شود و هم ما را آزار مي دهد.

وي افزود: شماره 7 را از به نام من خلق نكرده اند. همان طور كه رائول هم صاحب شماره 7 نبوده و نيست. شماره 7 را بازيكني بر تن مي كند كه لياقتش را دارد.
    این ویا با خودشم درگیره ! حالا رائول هیچی نمیگه این اینجوری معرکه می گیره ! اگه بگه چیکار می کنه !

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه بروبکس رِئالی.
    بچه ها ایشالا اگه تیم همینجوری بردهاشو ادامه بده امیدوار به قهرمانی هستیم.
    احتمالا ما هم فردا میریم مسافرت. امیدوارم تیم روند خودشو تو لالیگا حفظ کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •