سلام دوستان
اگر کسی میخواد Heroes of Newerth ==> HON رو مجانی بازی کنه یه سر به این تاپیک بزنه.
این دوستمون زحمت کشیده کامل آموزش داده(دیگه من کپی رایت نکردم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
اگر کسی میخواد Heroes of Newerth ==> HON رو مجانی بازی کنه یه سر به این تاپیک بزنه.
این دوستمون زحمت کشیده کامل آموزش داده(دیگه من کپی رایت نکردم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام برو بچ
شما ها که استادید میشه یکم درمورد هیرو مورفلینگ توضیح بدین (آیتم ، هیرو های دشمن ، لول ها و باگ هاش و ...)
ممنون میشم
در ضمن من عاشق چند تا هیرو هستم
1- اسنایپر
2- مورفیلینگ
3- Axe
4- بونتی هانتر
5- ترکسس
این پنج هیرو ، هیرو های مورد علاقه من هست و معمولا با اینا بازی میکنم.
حالا اگه ممکنه درمورد بونتی هانتر و مورفیلینگ یه توضیحی بدین .
با تشکر از بچه های گل پی سی ورلد
مورفيلينگ يكي از قوي ترين هيرو هاي وار هست كه لول 1 خيلي عاليه براي خفت كردن و زدن يونيت و لول 2 هم هر چي اگليتي بالا باشه بيشتر دميج ميده لول 3 هم كه اگليتي و استرنجت رو تنظيم ميكنه كه اگليتي رو بالا ميبري و پاره ميكنه و 6 هم يه كپي بسيار قوي كه تقريبا قدرت خود هيرو مقابل رو داره ميگيره كه توي درگيري از قوي ترين هيرو كپي ميگيره و ....
آيتم هم بسته به هيروي رو به روت داره و پيشنهاد من پا چوبي و ونگارد و بنيش هم آيتم مناسبي هست چون اول كه بنيش بزني و بعد 2 كني دميج بسيار بيشتري ميده ، باتل فلاي و آي آف (اورب يخ )
اسنايپر هيروي عالي هست ولي آخر بازي زياد قوي نيست و ب زدن باتل فلاي (شمشير سبز ) و دو پتك و مانكي ميتونه حرفهاي زيادي داشته باشه واسه گفتن
axe هيروي چرتيه براي بازي گروهي آخه ابتداي بازي خيلي فشاره اما آخر بازي دو تا خوره ( آيتمهاش هم يكي دو تا ونگارد و هارت و راديانس و ريترن هم عاليه چون 1 ميكني و ريترن رو روشن ميكني و ازولت هم براش خوبه و در كل بايد استرنجش بره بالا
بونتي يكي از قوي ترينهاست و هيرو خفتي هست كه با سنگ و ياشا نابود ميكنه و هر بار ويند بشه و اتك بده كيريتيكال زيادي ميده ( بسته به پا گرفتن و آيتمهاش ) و اون لول يكش هم خيلي دميج ميده و يه 6 فوق العاده داره كه اگه روي حريف بندازي اتك اسپيدت بالا ميره و اتك خور حريف هم بالا ميره و آرمور منفي هم ميندازه و هر جاي مپ بره و حتي ويند كنه مشخصه
تركسس هم خيلي عاليه و فقط هلت زيادي نداره كه معمولا براش منتا ميزنم و باتل فلاي و كيريتيكال و ويند باك كه ويند ميكن و پشت هيرو روي 1 راست كليك ميكني و خدا حافظ البته مندز هم ميزنم كه با 1 اوربه اما لايف ميشي و بدرد بخوره و ميتوني ازولت يا شيبا گارد هم جالبه
شرمنده كه زياد شد و از اصتلاحات گيم نتي استفاده كردم و اينگليسي ننوشتم اميدوارم بدردت بخوره و اگه نكته اي مونده كه نگفتم همين جا بنويس
6 بونتی اتک اسپید میده؟اتک خور حریف میره بالا؟
تا اونجایی که من میدونم 6 بونتی هانتر سرعتتو میبره بالا موقعی که رو طرف 6 کردی آرمورش کم میشه اگرم بکشیش بیشتر پول میده طرف هرجا هم بره میبینیش
شمشیر سبز هم اسمش باترفلای (Butter Fly) نه باتل فلای
برا ترکسس شیوا گارد میبندی؟ نکن این کارو ترکسس اول بازی باید استرنج و اچ پی شو ببری بالا بعدم اتک و اتک اسپیدشو ماسک آف مدنس هم اصلا به دردش نمیخوره اورب افکته
برا اسنایپر :
اول 2تا Wraith Band (برا اول بازی. آخر سر که پول داشتی اینا رو میفروشی آیتمای شاخ میبندی)
بعدش Power Treads (پا چوبی) اگرم مانا میخوای Arcane Boot
بعدش Vanguard
بعدش Maelstrom آپگریدش میکنی به Mjollnir
بعدش Butterfly
بعدشم Manta Style
بعدشم یه کدوم از اینا به دلخواه (Eye of Skadi یا Critical یا Assualt )
آخر سر اگه خواستی Vanguard رو بفروش Heart بگیر
اما اگه بازیکنا حرفه ای باشن تا همون Mjollnir نرسیده بازی تمومه![]()
ممنون از این همه راهنمایی
واقعلا لطف کردین
من همیشه تو بستن آیتم مشکل داشتم.
فقط برای مورف این روشی که میرم خوبه؟
اول از همه اون آیتم آرمور رو میرم (یه آرمور 250 تایی و 2 تا از اون اگیلیتی قرمزا 150 تایی)
بعد بوت معمولی
بعد لول رد کن
بعد اون شمشیر که شبیه لول 2 هم است که آنتی دمیج میشه.
بعد 3 تا شو
بعد دیگه بازی تمومه
-----
برای ترکسس
اول 2 تا از همین اگیلیتی ها (Wraith Band)
بعد هاید شو
بعد باتر فلای
دیگه چیزی نمیبندم آخه خیلی شاخ میشه
------
برای اسنایپر:
اول 2 تا از این اگیلیتی ها و 1 دونه از همین آرمور ها
بعد هید بعد آرمور منفی _همون شمشیر قرمز خونیه که 2 تا هامر میخواد)
بعد باتر فلای یا 3تا شو
--
به نظرتون اینا چطوره؟
دادا تو مشکلت اینه که این هیروها همه نرم هستند , تو نه اتیم میبدنی که hp بده , نه آرمور , معلومه بهت برسن آب میشی
برای مورفلینگ :
1. 2تا Wraith Band
2. Boots of Travel (چون سرعتش خیلی پایینه اگرم خواستی میتونی پاچوبی ببندی)
3. Linken's Sphere (به دردش خیلی میخوره 10 تا به استرنج و اجلتی و اینتلجنسش اضافه میشه مانا و هلتشم زود پر میشه یکم از مردنی بودن درمیاد)
4. Helm of the Dominator اگرم آخر بازی عمری باقی بود آپگریدش میکنی به Satanic
Eye of Skadi. 5 (بهترین آیتم برا مورفلینگه از نظر من )
6. Butterfly
Heart of Tarrasque.7
7تا گفتم چون اون 2تا Wraith Band رو میفروشی هر وقت اینونتوریت فول شد
برای ترکسس :
1. 2تا Wraith Band یا 2تا Bracer
2. پا چوبی (قرمز رنگ)
3. Vanguard
Lothar's Edge.4 (همون Wind Walk خیلی به دردش میخوره چون هم نمیمیری هم میتونی حریفو با هلت کم تعقیب کنی بعد کارشو بسازی)
5. Butterfly
Critical.6 یا Monkey King Bar (پیشنهاد من Critical)
Heart of Tarrasque.7
7. دلخواه
بازم میگم تو بازیای تقریبا حرفه ای نصف این آیتما رو شاید بتونی ببندی
اون آیتمایی که خودت میگی هم خوبه اما این هیروها چون استرنجشون پایینه باید هلتشونو زیاد کنی و گرنه دو تا لول یا اتک بخوری فاتحت خوندس![]()
Last edited by The Rock 2; 04-06-2011 at 18:42.
حرف شما دقيقا در مورد 6 بونتي درسته و اشتباه از من بود
براي اسنايپر هم كه همه ابتداي بازي براي اكثر هيرو ها ي اگليتي Wraith Band (كله رايزوري ) و پا چوبي و ونگارد رو ميبندن و احتياج به گفتن نيست (البته بسته به هيروي روبه رو ) اگه بازي تيمي باشه پول واسه 2 تا كله رايزوري نميرسه
در مورد تركس هم اگه متن رو درست بخوني نوشتم به هيرو رو به رو بستگي داره مدنس رو كه نوشته بودم با يكش اوربه اما اگه توي درگيري يك روشن كني اسلو رو ميكنه و مندز هم واسه در آوردن پوله و نوشته بودم وقتي ويند باك بستي ازولت يا شيوا گارد براي خفت و كيل گرفتن ( ازولت اگه از نظر خوردن دميج به مشكل ميخوري و شيوا گارد هم براي موقعي كه طرف ضعيف باشه و نتونه اتك به اتك كنه و ويند ميكني و ميري پشت طرف و منتا ميكني و موقع فرار يا درگيري هم شيوا گاردميزني و.....
بعدش Maelstrom آپگریدش میکنی به Mjollnir من دو پتك رو پيشنهاد ميكنم كه توي خيلي جا ها براش سفارش شده و علاوه بر اتك آرمور منفي هم ميده البته اگه بخواي توي درگيري باشي
مانكي هم آيتم اصلي اين هيرو هست و با لول 2 خيلي مچ هست و تا طرف بخواد بهت برسه 20 تا مانكي ميخوره و نابود ميشه البته باز هم بايد ياد آور بشم كه بسته به هيرو هاي روبه رو و ورژن مپ ميشه آيتم هاي ديگه هم بشت مثل سيتانيك كامل براي لايف شدن يا اورب يخ
آقا شما خیلی باحالید ای ول
ممنون از همتون
بخشید که پست دادم آخه دکمه تشکر رو پیدا نکردم
خیلی ممنون
کمک بزرگی کردین
دادا شما برا اسنایپر Mjollnir ببند بعد Manta Style بزن ببین طرف از تو برق درمیاد یا نه البته این آیتما سلیقه ایه شمشیر قرمز هم خوبه براش
ولی ترکسس انقدر آیتمای خوب میشه براش بست که دیگه آدم طرف شیوا گارد نمیره شیوا گارد رو تقریبا فقط برای هیروهای اینتلجنس میبندن
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
خواهش داداش اگه با من بودی من که چیزی حالیم نیست همون اطلاعات ناچیزمو گفتم
اینجا آخر دنیاس نه پست شمرده میشه نه تشکر داره هر چقدر میخوای اسپم بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)