من که توی 195 شکایت زدم
برای استان فارس هم تمام شرکت ها در زمینه بازی و تماس ضعیف و قرمز هستن!
برای بقیه اش هم عمدتا متوسط و زرد هستن
خودشونم دارن نشون میدن چه افتضاحیه
من که توی 195 شکایت زدم
برای استان فارس هم تمام شرکت ها در زمینه بازی و تماس ضعیف و قرمز هستن!
برای بقیه اش هم عمدتا متوسط و زرد هستن
خودشونم دارن نشون میدن چه افتضاحیه
رفیق من پارس آنلاینش همین الان وصل شده، بذار ببینم چطوره![]()
نت سنج پلاس تا دیشب که 65 تا پکت لاس من و همه دوستام داشتیم، قسمت بازی همه شرکتا رو ضعیف و قرمز زده بود یهو متحول شده زده کل هفته قبل نصفشون سبز و خوب بودن نصف متوسط! کلا این سامانه اراجیفه من بدترین دوران نتم هفته قبل بوده
من توی تهران دارم الان از سرویس این شرکت روی ۳ تا خط اسفتاده میکنم.. هر کدوم توی یک منطقه جداگانه هستن.. هیچگونه مشکلی نبوده.. درسته snr خط مقداری پایین اومد اما الان مشکلی نداره.. این موضوعی که شما میگی بعضی اوقات میتونه از طرف مشترک باشه.. بهتره اول از داخل مودم اگر میتونید پینگ بگیرید.. آی پی که بهتون داده شده رنجش تغییر کنه.. با dnsویا چیلتر شکن بررسی کنید.. اون موقع شما میتونید با مدارک کامل شکایت کنید... وگرنه شاید سرویس شما خراب باشه. اما همسایه بغلی شما از همون شرکت سرویسی درست داشته باشه... برای اینکه اگر امتحان نکردید میگم که کاملا مدرک داشته باشید...
دوست عزیز مشکل مودم کجا بود؟ مگه بار اولمه؟ تمام این موارد رو میدونم
اصلا مشکل از منه فقط میشه یه سوال منو پاس بدید؟؟؟ چرا پینگ و پکت لاس داخلی درسته ولی خارجی خرابه؟ خب اگر از مودم بود که همش با هم خراب میشد خدا خیرت بده!
سوال بعد! چرا تمام دوستان من که قریب به ده نفریم و هر کدوم یه جای متفاوت استان فراس، همه با هم مشکل داریم؟ نکنه مودممون یکیه؟
پس اگر به حرفای قبلیم دقت کرده بودید متوجه میشدید که ربطی نداره به من
در هر صورت متشکر از نظرتون![]()
چرا توی سرویس من شبانه نیست که بخرم ؟ !
دوست من شما فکر میکنم بیشتر خواستید از روی عصبانیت و با علم اینکه فکر میکنید میدونید جواب به من بدید.. این مشکل شماست و من به شما دلیلهایی که زمانیکه بخواهید شکایت کنید و یا تماس بگیرید رو بهتون میگن رو گفتم... تمامیه مواردی که بهتون گفتم در زمان تماس باهاتون چک میکنن... شما میگی من با کامپیوتر پینگ گرفتم و چک کردم.. اولین حرفی که میزنن میگن با کابل بودی یا با وایرلس...! اون زمان شما بگی مگه بار اولمه یا ۱۰۰.. میگه الان چک کنید..!برای همین هست که میگن حتما از داخل مودم چک کنید....
دوستان شما رو من کاری ندارم.. شاید دوستان شما که ۱۰ نفر هستنن برای همدردی به شما این رو بگن و یا بررسی درستی نکرده باشن..
حساسیت شما الان بابت سرویس مشکل داری که دارید بالا رفته... اما باز بهتون میگم حتما این راه ها رو خودتون چک کنید و مدرک داشته باشید مانند عکس گرفتن و... بعد اگر دید مداوم شد و یا... بتونید موقع بررسی و یا شکایت با دلیل باشید... البته اگر خواستید اینکار رو بکنید..
Last edited by pipo4713; 01-11-2020 at 22:22.
مگه من سنم 20 ساله که اسیر احساسات باشم؟ که رفقام همدردی کنن؟؟ ینجر هستم یا چی؟
من بیش از 100 تا حالا به پشتیبانی زنگ زدم صد بار مودم گذاشتم لب خط همشم الکیه رشته ام هم الکترونیک بوده حالیمه، شرکتای مخلتف هم داشتم
خط من مشکل داره با تمهیدات خودم تونستم استیبلش کنم
نماینده ی خود اقای جهرمی در استان میگه مشکل هست به خودم گفت توی اینستا بعد شما میگی چک میکنن؟؟ چک چی میکنن؟؟
من انقدر خطم مشکل داشته پیامک دادم خود وزیر و دستور پیگیری داد میخوای اسکرین بگیرم؟
من با رفقام انلاین گیم میزنیم همدردی؟ مگه سرطانه؟
شما خود خدا رو به عنوان شاهد هم بیارید این ها هیچ کاری نمیکنن و جواب درست نمیدن
این چه جوابیه شما خودت با پیش فرض داری جواب میدی، این چه توهینیه با این لحن روانشناس منی پا میشی میگی حساسیتت رفته بالا؟
نمیدونم را باید اعضابمو با بحث با جنابعالی خراب کنم؟
حتما که همینطوره.. موفق باشید همراه با دوستانتون...
کسی هست که 16 مگ پارس آنلاین داشته باشه؟اگه هست بی زحمت speedtest بگیره و از وضعیت خطشم عکس بزاره ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)