هزینه نصب و راه اندازی به مبلغ 15000 تومن که با مالیات میشه 16350 اختياري میباشد و هیچ شرکتی حق اینو نداره زوری دریافت کنه... در صورت اینکه مبلغ رو به شما بازگشت ندادند به complaint.cra.ir مراجعه و از شاتل شکایت کنید.
هزینه نصب و راه اندازی به مبلغ 15000 تومن که با مالیات میشه 16350 اختياري میباشد و هیچ شرکتی حق اینو نداره زوری دریافت کنه... در صورت اینکه مبلغ رو به شما بازگشت ندادند به complaint.cra.ir مراجعه و از شاتل شکایت کنید.
یک سوال. الان من این سرویس رو بگیرم دیگه شبانه رایگان دیگه چه نیازی هست هزینه کنم؟ توی سرور شاتللند میزارم و از اونجا نامحدود میگیرم!
سلام دوستان
من مبخوام جدیدا از شاتل سرویس بگیرم. حالا سوالی که دارم اینه که وظعیت دانلود شبانه با سرویس های شاتل در چه حدی هست و آیا میشه روی سرویس شبانه این شرکت حساب کرد. برای مثال برای سرویس 1 مگ سرعت شبانه در چه حدی خواهد بود و دوستایی که استفاده میکنن لطف کنن و بگن آیا راضی هستن یا نه!!
منم مبخواستم از شرکتی ADSL بگیرم به علت تغییر مکان اما بخاطر سرویس های جدید که نمیدونم این مصرف منصفانه ای که گذاشتن حد مصرف چطوریه یعنی مثلا سرویس اول تا 10 گیگ رو میشه با بالاترین سرعت ممکنه گرفت و بعدش محدود میشه یا نه همون اول 128 بهت میدن که اگه اینجوری باشه اصلا نمیتونم با این سرعت کار کنم و بخوایم هم سرعت های بالاتر بگیریم چون مصرفمون کم هست هزینه زیادی باید بدیم.
در شاتل سرعتها اسمیه
پارس انلاین از سرویس 3 مگ به بعد سرعت رو باز میزاره
من هزینه رانژه رو هم بهش اضافه کردم ینی 13 + 16 هزار تومن در مجموع میشه 29
پرداخت نکردم چون واقعا پول زور بود.
الان میتونم قبل از اینکه از شاتل سرویس بگیرم شکایت ثبت کنم؟؟ یا اول باید ثبت نام کنم بعدش فرم شکایت رو پر کنم ؟!!
الان یعنی اون هزینه دایری که 12 تومن گفته اختیاریه؟
Sent from my MI 5 using Tapatalk
نه دبگه اون که اجباریه
چیزی که دوستان میگن اختیاریه اون 16 هزار تومن هزینه نصب و راه اندازی یا همون تنظیمات مودم که میخوان یه نام کاربری و رمز رو داخل مودم وارد کنن.
ولی شاتل این رو هم اجباری کرده.
اسمی یعنی میتونم این 10 گیگ اول رو با نهایت سرعتی که خطم میکشه دانلود کنم و دوباره حجم یا سرویس جدید بخرم و محدودیت سرعت ندارم؟
سلام دوستان خسته نباشید شرکت شاتل یک دزد به تمام معناس امروز سرویس من تموم شده بود برای تمدید میخواستم سرویس ۱۶ مگابیت فیر رو بگیرم که در لیست وجود نداشت زنگ زدم پشتیبانی میگه که باید یک ساله بگیرید تا براتون فعال کنیم ! بعد حتی پشتیبانی نمیدونس که من میتونم طرح یک ماه بگیرم یا نه میگفت هشت مگ رو یک ماه بگیر اگر شد خوبه گفتم اگر شد شما میتونی سرعت رو شانزده کنید میگفت نه بهش گفتم تو چه شاسگولی هستی که هیچی نمیدونی
Last edited by medinem; 10-12-2017 at 15:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)