تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 833 از 1320 اولاول ... 333733783823829830831832833834835836837843883933 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,321 به 8,330 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

عیدی همراه اول برای کاربران اینترنت از عید قربان تا عید غدیر
    از عید قربان تا عید غدیر (۱۰ الی ۱۸ شهریور ماه ۹۶) بازدید از سایت های داخلی منتخب که فهرست آنها در پایین همین صفحه ذکر شده است، برای کلیه کاربران اینترنت همراه اول رایگان خواهد بود.
    ترافیک مصرفی برای کلیه مشترکین چه آن دسته که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می کنند و چه آن دسته که از تعرفه آزاد استفاده می کنند، در بازه زمانی ۱۰ الی ۱۸ شهریور ماه ۹۶ کاملا رایگان خواهد بود.

نکات مهم :

• در صورتی که مشترکین از فیلترشکن استفاده کنند، امکان بازدید رایگان از سایت های داخلی منتخب وجود نخواهد داشت و هزینه اینترنت از بسته آن ها کسر شده و یا با تعرفه آزاد محاسبه خواهد شد.
    • پس از پایان این بازه، ترافیک مصرفی در سایت های داخلی منتخب برای کلیه مشترکین همانند حالت قبلی با ۵۰% تخفیف محاسبه می شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این کار نارضایتی مشترکین و شکایات زیاد در 195 رو در پی خواهد داشت
    طبق بررسی که من داشتم
    تعدادی از این سایتها اصلا با حالت رایگان باز نمیشن ( سیم کارتم شارژ صفر داشت و دی ان اس از طریق دیگری انجام می شد)
    تعداد زیادی از سایتها درون خودشون لینک به ادرس های دیگه دارن که رایگان نیست
    تبیان اصلا باز نشد
    شاتل لتد باز شد اما فقط محتوای داخل شاتل لند رایگان .. لینکهای دانلودش توی سرورهای دیگس که توی لیست ای پی ها همراه اول نبود..
    ادرسها به جای cidr به شکل عددی هستند معمولا ... که قطعا مشکل ساز خواهد شد..
    Last edited by ak313; 02-09-2017 at 09:44.

2. 3 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

یه حقه برای قبض 200 هزار تومنی همراه اول ..... یه وقت اگه دایمی دارید به فکرتون نزنه از رایگان استفاده کنید ... این شیادیه که نگو

4. 2 کاربر از britain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

من مشترک دائمی هستم یوسیم دارم ماه پیش یک بسته 6 ماهه ده گیگی خریدم که باید 38 تومن باشه ولی چند روز پیش اس ام اس اومد 45 هزار تومن اصلا هم مکالمه نداشتم میان دوره هم پرداخت کرده بودم و صفر بود
    این هفت تومن اضافه از کجا اومد؟
    بدون مکالمه و اس ام اس این ابونمان و این چیزا چقدر میاد؟
    چجوری میتونم هرگونه رزرو اینترنت رو کنسل کنم؟

واقعا سیم کارت های دائمی خیلی مسخره هستند یکبار دیگه هم برام این اتفاق افتاده بود یک بسته بلند مدت خریده بودم حدود ده هزارتومن بیشتر اومده بود رو قبض در حالیکه مکالمه ام با یک سیم دیگه هست

6. این کاربر از Malona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

OLK

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من مشترک دائمی هستم یوسیم دارم ماه پیش یک بسته 6 ماهه ده گیگی خریدم که باید 38 تومن باشه ولی چند روز پیش اس ام اس اومد 45 هزار تومن اصلا هم مکالمه نداشتم میان دوره هم پرداخت کرده بودم و صفر بود

واقعا سیم کارت های دائمی خیلی مسخره هستند یکبار دیگه هم برام این اتفاق افتاده بود یک بسته بلند مدت خریده بودم حدود ده هزارتومن بیشتر اومده بود رو قبض در حالیکه مکالمه ام با یک سیم دیگه هست
    سیمکارت دایمی یه چیزیه که شما رو تبدیل به گاو شیرده برای اپراتور دزد اول میکنه .... البته ایرانسل هم الان برای مردم نقشه کشیده

8. این کاربر از britain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

OLK

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

رزرو رو با همراه من کنسل کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

از عید قربان تا عید غدیر (۱۰ الی ۱۸ شهریور ماه ۹۶) بازدید از سایت های داخلی منتخب که فهرست آنها در پایین همین صفحه ذکر شده است، برای کلیه کاربران اینترنت همراه اول رایگان خواهد بود.
    ترافیک مصرفی برای کلیه مشترکین چه آن دسته که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می کنند و چه آن دسته که از تعرفه آزاد استفاده می کنند، در بازه زمانی ۱۰ الی ۱۸ شهریور ماه ۹۶ کاملا رایگان خواهد بود.

نکات مهم :

• در صورتی که مشترکین از فیلترشکن استفاده کنند، امکان بازدید رایگان از سایت های داخلی منتخب وجود نخواهد داشت و هزینه اینترنت از بسته آن ها کسر شده و یا با تعرفه آزاد محاسبه خواهد شد.
    • پس از پایان این بازه، ترافیک مصرفی در سایت های داخلی منتخب برای کلیه مشترکین همانند حالت قبلی با ۵۰% تخفیف محاسبه می شود.

دیجی کالا هم جزوشونه؟
    من افزونه flagfox دارم که سرور سایت ها رو نشون میده
    سرور دیجی کالا آلمان هست نه داخلی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برنامه همراه من رو نصب کنید همه جزئیات رو میتونید ببینید. برای دائمی این برنامه و چک کردن هر از چند روز حساب واقعا واجبه. حدود سه و خورده ای آبونمان هست که از سیمکارت استفاده هک نکنی میاد. بعد اون طرح 38 تومنی با نه درصد مالیاتش 38 تومن بوده؟ ممکنه اینو در نظر نگرفته باشید

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

نکات مهم :

همرا اول بسیار زرنگ تشریف دارن با شارژ صفر وارد سایت نمیشه با بسته هم میری ازش کم میکنه زنگ زدم اپراتور یه مشت گیج رو گذاشتن برا پاسخگویی
    الان یه نکته ای ظریفی رو متوجه شدم در بند اخر متن شما گفته شده

نکات مهم :

الان با گوشی و pc ای پی چک کردم ای پی همرا اول رفته رو کشور رومانیا انگار خودشون کردن تا نتونیم رایگان بگیریم یه ------ ایرانی دوستان اگه دارن بدن تا تست کنیم باش

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2017
    محل سكونت
    خطه دلاور پرور

پيش فرض

رومانی و امارات آی پی میده ولی همون کشکه و همون کاسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •