بسته 1گیگ زدم با اینکه گرون کردن بازم سرعت افتضاح.
بسته 1گیگ زدم با اینکه گرون کردن بازم سرعت افتضاح.
آقا دیدید تمام اعتراضا خابید کسی تحریم نمیکنه همه دارن استفاده میکنن واسه همین سرعتا پایینه
تو که میگفتی فر ی نت میزنیالان باز میگی رو رایتلی .موندم تو این تاپیک چیکار میکنی .همراه اول سرعتش کمه فعلا توصیه من به همه رایتله
مطمئن باش خیلی ها نخریدن اما شرایط همه یکسان نیست. یکی دسترسی به adsl نداره یا مثل من اگر داره نویزش خیلی بالاست. یکی خارج از خانه به اینترنت نیاز مبرم نداره و یکی داره. یکی سیگنال تری جی همراه اول داره یکی مثل من وسط تهران نداره. پس قطعا هر شخصی با عقل و شرایط خودش تصمیم می گیره و بهترین کار فقط دادن اطلاعات و ارائه راهکارهای جایگزینه و الا ما نه می تونیم و نه حق داریم دیگران را ملزم به نخریدن کنیم. اما ریزش مشتری برای من مشهوده
آخه کدوم آدم عاقلی که به اینترنت 8 یا 12 مگ ای دی اس ال دسترسی داره میاد برای خونش تری جی میگیره.
تنها گزینه بدرد بخور برای من ( جایگزین ای دی اس ال) بسته یکساله است که گیگی 3500 میفته اونم مشروط به کیفیت خوب سرویس که فعلا نمیشه در موردش قضاوت کرد.
دقیقا موافقم !!
من الان تو خونه سنل 3 همراه اول رو ندارم و فقط تو حیاط خونه آنتن میده (-110 dbm ) رایتل هم که خیلی ضعیفه آنتن دهی تو خونه ولی باز میشه استفاده کرد !! ولی ایرانسل فول فول !! چند روزی هم هست که کیفیت نت ایرانسل تو تبریز خیلی خیلی بهتر شده و دیگه رو اعصاب رژه نمیره !! پس اونایی که لازم داشته باشن من جمله خودم ( در مواقع ضروری بیرون خونه ) از ایرانسل استفاده میکنیم
فعلا نسل 3 همه کشور رو پوشش نداره که ملت بخوان گزینه های متعدد برای استفاده کردن یا نکردن داشته باشن !!
بله دیگه میتونید خودتون تو 2تا پست بالا ببنید .همینه که میگم تحریم فایده ای نداره چون همه برای خودشون توجیه میتراشن و .....اتحاد و همدلی صفر تحریم اونه که منم با اینکه لازم دارم ولی متحد با دیگران استفاده نکنم .ولی خودتون میتونید ببینید که چرا تحریم جواب نمیده
سلام دوستان هر کی رایگان کردن اینترنت ایرانسل که چند روزه منتشر شده رو داره لطف کنه یا تو همین تاپیک یا واسم پیغام خصوصی کنه با تشکر![]()
من خودم بعد گرونی استفاده نکردم . اما بعضیا که میگفتن تحریم دارم حرفای تازه ازشون میشنوم . واقعا متاسفم واستون . ببخشید خیییلی ببخشید ولی لیاقتتون همینه .
رایگان توهمه
الان سایت اپک تاپس تو قسمت vip گزاشته نمیدونم حالا جواب میده یا نه![]()
ای کسانی که عضو vip اپک تاپس هستید ما رو دریابید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)