درسته
اگه از سرور خارجی هم تست کنی بدتر میشه.
درسته
اگه از سرور خارجی هم تست کنی بدتر میشه.
دوستان 179,895.29 UNITS یعنی چقد از شارژم مونده؟
یعنی 17900 تومن تقریبا 1.98 گیگ البته اگر سرویست 2مگ با 2گیگ پایه باشه اگر سرویست یه چیز دیگه باشه که متفاوته
Last edited by farshad0123; 30-10-2013 at 02:52.
نه سرویسم 2 مگ 4 گیگه
فرمول محاسبش چجوریه؟
ممنون
تو خود ibs بالای نمودار پهنای باند حجمو زده
جدی میگی ؟ چه جوری پینگ رو کم میکنن ؟
1 مگ نامحدود
تست با دو سرور قندشکن و بدون قندشکن( دوتای اول با قند شکنه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری شایان ؟کم پیدایی داداش
شایان الان تو پاس مانامادی درسته ؟! همیشه سرعتت همینه ؟ کلا نامحدود بالاتر میبندن یا سرعت اسمی میبندن ؟! چون دارم میرم خونه جدید اونجا فیبر نوری فقط باید از کیش اوآسیس یا همون ماناماد بگیرم . اگه بالاتر میبنده عالیه
![]()
اگه اونی که گوشیو بلند میکنه ادم با انصاف و درستی باشه میتونه واست پینگو درست کنه اون موقع که ضحی بودم پینگم بالا بود زنگ زدم پشتیبانی یه خانمی گوشیو بلند کرد و پینگمو از 55اورد رو 40
به نظر من پشتیبانی ضحی خیلی ادمای با انصاف تری داره البته بعضیاشون هم خوب نیستن مثلا بعضی اوقات یه اقایی گوشیو بلند میکرد که فقط میگفت مشکل سراسریه در کل تو پشتیبانی با اقاها خیلی بیشتر باید بحث کنی تا کارتو راه بندازن
Last edited by farshad0123; 30-10-2013 at 13:56.
اوه اوه ..ماناماد عذاب آوره ، سطح فنی و ادب پشتیبانی در حد فاضلاب یعنی کافیه به مشکل یا اخلال بخوری تقریبا هیچ کاری از پسشون بر نمیاد (فقط جمله معروف مشکل سراسریه) میگن برو هر جا میخوای شکایت کن هیچ کاری نمیتونی بکنی
، سرعت هم من 2-3 تا سرعت مختلف ازشون داشتم بالاتر نمیبندن به هیج وجه روی خط فیبرنوری
ولی خب اگر سرعت ردیف باشه روی گیت هایی تک رقمی پینگ و سرعت خوبه. فقط خدا نکنه کسی به مشکل فنی بخوره با اینا .
Last edited by Ostad AliReza; 30-10-2013 at 14:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)