تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 833 از 1805 اولاول ... 3337337838238298308318328338348358368378438839331333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,321 به 8,330 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه P.H.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی چی/
    یعنی بیان همه رو یک جور کنند
    نخیر این طورنباید باشه تفاوت باید بین هرطرحی که هزینه بیشتری کرده باشه حتی اگه هزارتومان بیشترداده
    فقط گندی که مخابرات بالا اورده اینه که اومده سرعت طرح های 256 128 512 رو خیلی پایین اورده

به قول دوستمون که تو صفحه قبل اینا اگه هم پهنای باند شب کم دارن بیان ازهرطرحی ازاون میزان قرارداد یک درصدی رو کم کنند
    مثلا طلایی رو همون به قول خود مهندس 192 باشه نقره ایی رو یک مگ و بقیه هم رو همون 90
    نه اینکه من طلایی هیچی ازکم نشه همون 256 باشم
    بعد اون بنده خدا 128 رو بکنند 16
    نه این عدالته ونه اینکه همه رو یک جور کنند
    ازهمه باید یک درصدی کم بشه اون جوری عدالت اجرا می شه
    من کجا گفتم بیان همه رو یه جور بکنن ؟! حرف شما چه ربطی به چیزی که من گفتم داره !
    میگم اینا باید از اول تکلیف شون رو با خودشون در بستن قرارداد روشن میکردن
    نه اینکه تازه وسط کار یادشون افتاده که باید سرعت ها تفکیک بشه . خب همون اول تفکیک کنید
    منه نوعی روی طرح یکساله م و سرعتش حساب باز میکنم بعد وسط کار میان همه چی رو عوض میکنن
    هر طرحی یک مشخصاتی داره که از اول در قرارداد قید میشه و تا آخر هم نباید تغییر کنه

2. این کاربر از P.H.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

جالبه این اقا با یک حرف غیرمنطقی که اگه سرعت بیشتر میخواهید باید از بقیه کم کنم بهتون بدم همه را به جون هم انداخته
    واقعا متاسفم برای اونایی که طلایی و ... دارن و سعی میکنن این حرف غیر منطقی این اقا را توجیح کنن که آره شما هم پول بیشتر میدادید
    در حقیقت این اقا برای خودش اومد تو این تاپیک هم یارکشی کرد
    نه برای من نه برای اونای دیگه که طرح های 128 یا 256 یا ... دارن 5 تومن و 10 تومن پولی نیست
    الان حرف اصلی این هست که این اقا و مخابرات زدن زیر قراردادی که اول با ما بستن
    اون اول با شرط سرعت شبانه یک مگابیت این طرح ها را به ما فروختن
    الان دارن یک حرف دیگه میزنن
    مسئله فقط همین هست و بس

دوستان به این اقا توهین هم نکنید و شائن خودتون را پایین نیاورید

4. 13 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خدا این مخابرات رو لعنت کنه واسه 100 کیلو بایت سرعت همه رو به جون هم انداخته

با این سرعت کم پول برق زیاد می یاد

کامپیوتر ها الکی الکی بیهوده مستهلک تر می شن

ما کاربر ها رو از تمرکز روی کارهای مهمتر دور میکنه وباعث میشه شب ها دیرتر بخوابیم که واسه سلامتی هم خطر داره ودر دراز مدت خودشو نشون میده

نمی دونم ما دهه شصتی ها چه گناهی کردیم از همه نظر و ابعاد داریم مثل شمع میسوزیم

6. 12 کاربر از rtmreza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من کجا گفتم بیان همه رو یه جور بکنن ؟! حرف شما چه ربطی به چیزی که من گفتم داره !
    میگم اینا باید از اول تکلیف شون رو با خودشون در بستن قرارداد روشن میکردن
    نه اینکه تازه وسط کار یادشون افتاده که باید سرعت ها تفکیک بشه . خب همون اول تفکیک کنید
    منه نوعی روی طرح یکساله م و سرعتش حساب باز میکنم بعد وسط کار میان همه چی رو عوض میکنن
    هر طرحی یک مشخصاتی داره که از اول در قرارداد قید میشه و تا آخر هم نباید تغییر کنه
    خب ازاول هم تفکیک شده بود دیگه طلایی شبانه رو دو مگ بود نقره ایی رو یک ونیم بقیه هم رو یک مگ
    الانم اینا می گن کمبود پهنای باند داریم
    یا باید همه رو یک جور کنند یعنی همون سرعت 90این چند وقته که واقعا عادلانه نیست یا باید ازهمه درصدی رو کم کنند که دومی تنها راه عاقلانه به حساب می یاد
    ولی نه اینکه طلایی هیچی کم نشه بعد طرح شما ازرو یک مگ بیاد رو 32 این هم به هیچ عنوان عادلانه نیست

اگه دوستان موافق باشند اگه امشب اومد بهش بگیم همین کاررو بکنند چون زیربار اینکه همون سرعت روزانه رو بدن که نمی ره
    پس
    ازهمه طرح ها به یک میزان درصد کم شه

نظراتتون رو بگید

8. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

جالبه این اقا با یک حرف غیرمنطقی که اگه سرعت بیشتر میخواهید باید از بقیه کم کنم بهتون بدم همه را به جون هم انداخته
    واقعا متاسفم برای اونایی که طلایی و ... دارن و سعی میکنن این حرف غیر منطقی این اقا را توجیح کنن که آره شما هم پول بیشتر میدادید
    در حقیقت این اقا برای خودش اومد تو این تاپیک هم یارکشی کرد
    نه برای من نه برای اونای دیگه که طرح های 128 یا 256 یا ... دارن 5 تومن و 10 تومن پولی نیست
    الان حرف اصلی این هست که این اقا و مخابرات زدن زیر قراردادی که اول با ما بستن
    اون اول با شرط سرعت شبانه یک مگابیت این طرح ها را به ما فروختن
    الان دارن یک حرف دیگه میزنن
    مسئله فقط همین هست و بس

دوستان به این اقا توهین هم نکنید و شائن خودتون را پایین نیاورید

ببین مسعود جان هردو طرف حق دارن الان شما بگو چاره چیه
    ببین اینا که می گن به هیچ عنوان سرعت روزرو نمی تونن بدن درشب
    خب حالا چاره چیه تنها راه همین دیگه مگه غیر اینه که شما یک مگ بودی خب یک درصدی کم کنند بشه همون 90
    طلایی 256 بود 60تا کم شه بشه 190
    نقره ایی رو 180بوده بشه 130
    اقا واقعا غیرازاین راه چیزی دیگه ایی هست که بشه عدالت رور رعایت کرد؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    9shahr

پيش فرض

چرا این کار آخه؟

چرا ساعت رایگان رو تقسیم نمی کنن تا پهنای باند کم نیارن؟؟؟

یه عده رو بزارن ساعت 7 شب تا 1 شب. یه عده رو بزارن 1 شب تا 7 صبح. یه عده رو هم بزارن 1ظهر تا 7 غروب.

تموم شد رفت.

11. این کاربر از shahin-slt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

با سلام
    حدود 10 ، 15 صفحه قبل رو تا اینجا داشتم می خوندم. الان مغزم هنگ کرده موندم چی بگم فقط دیگه حالم داره از هرچی اینترنت و دانلود و این بحثاش بهم می خوره

13. 2 کاربر از msi360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه P.H.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میدونید اینا با بی فکری و عدم برنامه ریزی طولانی مدت باعث شدند اوضاع اینطوری بشه
    مثال همون دیوانه که سنگ رو در چاه میندازه که صد تا عاقل نمیتونن درش بیارن
    الان همه گلایه دارند و همه هم حق دارند اما شرایط طوریه که کاری از دست کسی بر نمیاد
    من که گمون نکنم امشب هم اتفاقی بیفته چون بحث ما داره بصورت فرسایشی با این آقا پیش میره
    و فقط یکسری جملات تکراری بین ما و ایشون رد و بدل میشه که نتیجه هم نداره !

15. این کاربر از P.H.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

واقعا برای این شرکت به این بزرگی باید تاسف خورد که یک راهبرد کلی نداره و هر کس میرسه تصمیم میگیره که چطور سرویسی ارائه کنه یا کم و زیادش کنه!
    باز خدا پدر شرکتای خصوصی رو بیامرزه!

من نمیدونم این تصمیم گیران مخابرات اصلا میدونن تعهد چیه؟ تا حالا به گوششون خوده؟
    واسه خودشون همینطوری سرخود تصمیم میگیرن و اعمال میکنن و مشتری بدبخت هم بیخبر!

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

همه به این داریم راضی می شیم که از همه پهنای باندی کم بشه.ولی این یعنی ما کوتاه اومدیم.
    اگر ما به این کم کردن سرعت قرار راضی بشیم.مخابرات هم باید کمی پهنای باند خریداری کنه.
    نه این که ما طلایی ها کوتاه بیام.
    البته این .... چرا برای این 512 256 128 این سرعت رو در نظر گرفتن؟چرا همش ما باید کوتاه بیام؟چرا این طوری هر دنبیل میاین طرح ها رو می فروشین؟
    مگه مخابرات از سرانجام کارش خبر نداشت که ااین همه مشترک برای خودش زیاد کرده؟

بر اساس گذشته این مخابرات.هر وقت خواست سرعت طرح هارو تغییر بده.وضعیت از قبل هم بدتر شده.

این مشکلات اینترنت مخابرات مشهد 40 در صدش به این مدیرات شبکه مخابرات(افرادی که مسئول کانفیگ شیکه ADSLهستند) مربوط می شه.چون یک وقت برای بعضی ها سرعت خیلی بالاست و برای بعضی های دیگه خیلی پایین.
    مخابرات اگر دستگاه های جدید خریداری کرده.آیا ناظران و کانفیگ کنندگان این دستگاه ها به کار با این وسیله رو خوب بلدن.
    دوستانی که سابقه کار شبکه دارند می دونند که مدیریت شبکه کار خیلی مشکلی است و مخصوصا تنظیم کردن این شبکه.
    خیلی تابلو که سرویس اکانتیگ اینا نمی تونه سرعت رو یک نواخت پخش کنه.اگر کمبوده برای همه باشه نه این که یکی خیلی حال کنه و یکی دیگه ....

البته من خودم در این چند روز که سرعت هارو تغیییر دادن سرعت مناسبی داشتم ولی بازم میگم عدالت برای همه ولی مخابرات هم باید کمی پهنای باند بخره و الا وضع همین که هست.بهتر نمی شه و مطمئنا بدتر هم خواهد شد.

(هیچ وقت این ادیتور سایت برای من کار نکرد.)

18. 4 کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •