اینجا در خواست سیو نکن . من خیلی درخواست کردم کسی نذاشت. منم امروز نصب کردم دارم از اول میرم .
این درجه حرارت سیستم من روی این بازی . میگم سیستم منم خنکه ها
![]()
اینجا در خواست سیو نکن . من خیلی درخواست کردم کسی نذاشت. منم امروز نصب کردم دارم از اول میرم .
این درجه حرارت سیستم من روی این بازی . میگم سیستم منم خنکه ها
![]()
ببخشید این بازی چه سیستمی لازم داره ؟
آخه این تاپیک مال GTA هست و باید به تمام درخواست ها پاسخ داده بشه. پس لطفا اگه کسی سیو اون جایی که نامزد نیکو رو میکشن داره بزاره.
با تجربه ای که من دارم برای اینکه با بالاترین رزولیشن و دیتیل بازی کنید
حداقل سیستم :
سی پی یو 8400
رم 4 گیگ
گرافیک 8600 ولی مثلا 4850 داشته باشی عالیه .![]()
رفقا من يه موتور از اينترنت واسه بازي دان كردم ولي نميتونم نصب كنمم اگه كسي راه حلي داره بذاره ممنون ميشم![]()
پس چی شد؟
نزارید بگم که این تاپیک داره ضعیف عمل میکنه..........![]()
آیا در این بازی میشه برای بازی درجه سختی easy یا hard تعیین کرد؟ یا بازی فقط در یک سطح انجام میشه؟
نه عزیز
دوست عزیز بیشتر بچه هایی که این تاپیک سر می زنن توی ویرایش بازی سر رشته ندارن شما لطف کن تشریف ببر تالار ادیت بازی ان شالله که جواب می گیری اشتباه نکنم یه تاپیک اختصاصی برای ویرایش GTA IV داره
پس چی شد؟
نزارید بگم که این تاپیک داره ضعیف عمل میکنه..........
سلام........مطمئن نیستم میخوای یه سر اینجا بزن شاید موفق شدی.......دوست عزیز بیشتر بچه هایی که این تاپیک سر می زنن توی ویرایش بازی سر رشته ندارن شما لطف کن تشریف ببر تالار ادیت بازی ان شالله که جواب می گیری اشتباه نکنم یه تاپیک اختصاصی برای ویرایش GTA IV داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جان؟اولا اینجا که لینک دادی مشکلات اجرای بازی هست نه ویرایش در ضمن پست منو چرا نقل قول کردی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)