تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 833 از 1185 اولاول ... 333733783823829830831832833834835836837843883933 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,321 به 8,330 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه hadinba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب ، بالاخره M7 رو یافتم . سنگینیه کار مثل اون M7 Oud Absolu بود با این تفاوت که Oud Absolu شیرین تره از نظر من . کار فوق العاده ای ، پخش بو و موندگاریشم عالیه. فقط یه مشکلی که هست اینه که این سبک بو ، به درد سن من نمی خوره . 100 میل ، 250 تومن ، 50 میل 130 تومن ،

یه کار دیگه ای که تست کردم ، Xeryus Rouge by Givenchy بود . اول که اسپری کردم ، به حدی تند بود که تشخیص بو یکم سخت بود ، ولی یکم که گذشت خیلی ملایم و دلنشین شد. از نظر من بوش یه جورایی مثه رژ لب بود ( یا تو حالت کلی لوازم آرایش و بهداشتی ) . وقتی اومدم خونه در موردش سرچ کردم ، اصلا" باورم نمیشد که این ادکلن واسه 1995 ِ ! چون از نظر من نه تنها بوش قدیمی نبود ، یه جورایی مدرن هم میزد !!! اون چیزی که از اون شروع انفجاری می مونه ، یه بوی شیرین و ملایم هست که واقعا" دوسش دارم . به طوری که الان یکی از گزینه هامه واسه خرید. یه مشکلی که هست ، عطرو جای خوبی تست نکردم ، به خاطر همین آمار درستی از پخش و موندگاریش دستم نیومد. تو این مورد دست بوس دوستانیم. 100 میل 175 میگفت.

Deseo رو هم تست کردم. راستش توصیف رایحش یکم سخته برام ، در کل کار خنک و تلخیه . پخش متوسط و موندگاریشم خوبه! در کل منو جذب خودش نکرد.

با همه ی این اوصاف ، نظرتونو در مورد اینا بگین : He Wood Rocky Mountain , He Wood Silver Wind , Xeryus Rouge by Givenchy .
    ( Signature by Kenneth Cole رو آقا فرید پیشنهاد داده بودن که نتونستم پیدا کنم ، به گفته خودش تو سبک Rocky Mountain ِ )

2. 2 کاربر از hadinba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام.ميشه بفرمايين کجا تست کردين؟من خيلي جاها ديدم همين بنگ رو هم واسه تست نميدن.و همينطور m7 ابسولوت و همين m7رو کجا تست کردين؟وجسارتن شما چند سالتونه که ميگين بدردتون نميخوره؟به درده بالاي 30 ميخوره؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

Deseo رو هم تست کردم. راستش توصیف رایحش یکم سخته برام ، در کل کار خنک و تلخیه . پخش متوسط و موندگاریشم خوبه! در کل منو جذب خودش نکرد.
    خیلی تعریف میکنن که از بوش ! به نظر شما یعنی خوب نبود ؟
    البته حرفه شما کاملا درسته.منم همين مشکلو دارم يعني تا تست نکنم نميتونم انتخاب کنم تازه با تستم بعضي وقتها بعدش پشيمون ميشم.
    ضمنا فکر کنم تو اون 4 تا کار که ميخواي،هپي کلينيک باهاشون خيلي فرق کنه.چرا لايت بلو يا ورساچه پورهم و همينط.ر باربري اسپرت رو تست نميکني؟يا باربري د بيت
    از چه نظر هپی باهاشون فرق میکنه ؟
    اون دو تا اولی فکر نکنم زیاد پخش خوبی داشته باشن
    اوکی بیت رو اگه ببینم حتما تست میکنم

5. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

از چه نظر هپی باهاشون فرق میکنه ؟
    اون دو تا اولی فکر نکنم زیاد پخش خوبی داشته باشن
    اوکی بیت رو اگه ببینم حتما تست میکنم
    سبک بوش متفاوته.يجورايي ميوه اي،گلي.يه بوي ميشه گفت شاد و خوشمزه.
    منظورت از اون 2 تا لايت بلو و ورساچ بود؟اگه منظورت اينه بايد بگم لايت بلو پخش و موندگاري متوسط و شايد کمي داره اما بوي واقعا توپي داره.ورساچه پورهم اما پخش و موندگاريش بيشتره اما خيلي خوب نيست.باربري دبيت تند و خنکه بوي فلفل قشنگ احساس ميشه.باربري اسپرت هم يجورايي بوي علف،سبزي،اون خنکي و تندي رو داره.لانوين له هم هم خيلي خوبه.يه کمي مثل گود لايفه اما خيلي خوشبوئه.
    پولو بلو رو هم خيلي تعريف شنيدم اما نداشتم.

7. این کاربر از h_las بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

راستش بوش برام جذاب نبود. موندگاریه خوبی داره.

9. این کاربر از hadinba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

والا نادر جان من آونتوس رو که تا حالا تست نکردم ولی شبیه گوجی بای گوجی هم اصلا نیست .
    علی جان چیزی که من فهمیدم درک هر انسانی از عطر بسته به طبع جسمیش و شرایط محیطی متفاوته.به همین دلیل هم به دوستانی که سوال میکنن چیزی نمیگم چون درک بویاییه آدما متفاوته.فعلا یکم دارم درمورد تاثیرات طبع انسانها بر روی سلیقشون تحقیق میکنم.مثلا الان میدونم افرادی که طبع دموی دارن از بوهای خیلی شیرین و عطرهایی که بوی وانیل زیادی دارن خوششون نمیاد.

آونتوس هم یه بوی تمیز میوه ای داره.در عین حال بسیار شیکه و اصلا شبیه ماین نیست.ماین خنک و تلخه

11. 4 کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به Mont Blanc Legend Special چیه؟

الان گزینه ای من اینا هستن
    deseo
    وود راکی
    وود سیلور
    هپی کلینیک
    این هپی کلینیک یه خورده خز نشده؟ دیگه زیادی خوشحاله احساس میکنم بوش رو خیلی میشنوم. قیمت داری ازش؟
    من که عجیب وسوسه شدم همون میاکه رو بگیرم
    Last edited by sheeablo; 03-02-2013 at 18:14.

13. 2 کاربر از sheeablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اون سوال مارو که کسي جواب نداد که آيا درتي انگليش واقعا شبيهه توسکان هست و اگه هست چقدر؟
    اما يه سواله ديگه اين که m7 با اپيوم به هم شبيهند؟ميشه يه توضيحي در خصوصشون بدين؟و همينطور بين ايسي مياکه بلو با ايسي مياکه پور هم که کدومشون بهترن و چه فرقي از نظر رايحه دارن؟

پرسپولیس، لیورپول و دیگر هیچ...
    با اين خيلي حال کردم.
    Last edited by h_las; 03-02-2013 at 19:00.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این هپی کلینیک یه خورده خز نشده؟ دیگه زیادی خوشحاله احساس میکنم بوش رو خیلی میشنوم. قیمت داری ازش؟
    نمیدونم والا شایدم خز شده ! قیمت فکر کنم بین 140-160
    میاکی بلو که عالیه ولی یه خورده گرونه به نظرم

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به Mont Blanc Legend Special چیه؟

آره ، همون طور که قبلا" گفتم خیلی زیاد بوشو می شنویم . 100 میلشو 215 تومن می گفت اگه اشتباiه نکنم. البته لجند هم دست کمی از هپی نداره ها؟ لجند کار سنگین تریه ، شیرینیشم بیشتر از هپی. ولی هپی خنک تره.

نمیدونم والا شایدم خز شده ! قیمت فکر کنم بین 140-160
    میاکی بلو که عالیه ولی یه خورده گرونه به نظرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •