خوب ، بالاخره M7 رو یافتم . سنگینیه کار مثل اون M7 Oud Absolu بود با این تفاوت که Oud Absolu شیرین تره از نظر من . کار فوق العاده ای ، پخش بو و موندگاریشم عالیه. فقط یه مشکلی که هست اینه که این سبک بو ، به درد سن من نمی خوره . 100 میل ، 250 تومن ، 50 میل 130 تومن ،
یه کار دیگه ای که تست کردم ، Xeryus Rouge by Givenchy بود . اول که اسپری کردم ، به حدی تند بود که تشخیص بو یکم سخت بود ، ولی یکم که گذشت خیلی ملایم و دلنشین شد. از نظر من بوش یه جورایی مثه رژ لب بود( یا تو حالت کلی لوازم آرایش و بهداشتی ) . وقتی اومدم خونه در موردش سرچ کردم ، اصلا" باورم نمیشد که این ادکلن واسه 1995 ِ ! چون از نظر من نه تنها بوش قدیمی نبود ، یه جورایی مدرن هم میزد !!! اون چیزی که از اون شروع انفجاری می مونه ، یه بوی شیرین و ملایم هست که واقعا" دوسش دارم . به طوری که الان یکی از گزینه هامه واسه خرید. یه مشکلی که هست ، عطرو جای خوبی تست نکردم ، به خاطر همین آمار درستی از پخش و موندگاریش دستم نیومد. تو این مورد دست بوس دوستانیم. 100 میل 175 میگفت.
Deseo رو هم تست کردم. راستش توصیف رایحش یکم سخته برام ، در کل کار خنک و تلخیه . پخش متوسط و موندگاریشم خوبه! در کل منو جذب خودش نکرد.
با همه ی این اوصاف ، نظرتونو در مورد اینا بگین : He Wood Rocky Mountain , He Wood Silver Wind , Xeryus Rouge by Givenchy .
( Signature by Kenneth Cole رو آقا فرید پیشنهاد داده بودن که نتونستم پیدا کنم ، به گفته خودش تو سبک Rocky Mountain ِ )