تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 833 از 4105 اولاول ... 33373378382382983083183283383483583683784388393313331833 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,321 به 8,330 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

این ترم تحصیلم تمام میشه
    تا کی فرصت دارم تا دفترچه رو پست کنم ؟
    به چه سنی برسیم معاف خدمت میشیم ؟

2. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بچه ها من یکی پیدا کردم یه مبلغی میگیره کسری بسیج جور میکنه. میگه اول برو از سپاه محمد رسول الله استعلام بگیر بعد هزینش رو بده. یکی از بچه ها هم گرفته و تا الان مشکلی نداشته. حالا من اگر از استعلام بگیرم و سابقم اونجا ثبت باشه همه چی حله؟
    به نظرتون اینکار رو انجام بدم؟ چه قدر احتمال ترکیدن هست؟ اگر کسی تو نخ آدم باشه بفهمه کسری رله ای هست میتونه کاری بکنه یا با توجه به اینکه سابقم ثبت شده دیگه کار نمیتونن بکنن؟
    بعد اگر اون یارو رو بگیرن منم میترکم یا دیگه کاری باهام ندارن؟

من اگر جام بد بود حتماً ریسک میکردم و میگرفتم بدون معطلی و جام خوبه و میخوام ببینم اگر امکان داره برام دردسر ساز بشه نگیرم.

منتظر راهنمایی های شما هستم.
    داداش من، الان اون چیزی که زیاد بسیجی فعال هستش.
    شما کافیه یه کسی رو که مسئول پایگاه یا حوزه هستش رو بشناسی باقی قضیه کاری ندراه
    خودش برات طوری جور میکنه که انگار از مادر زاده شدنی بسیجی بودی.
    حداکثر سقف کسری بسیج رو از 12 ماه، 6 ماه کردند. علت زیادش هم همین بود که همه می روند و
    با اشنا بازی یه بسیج فعال توپ برای خودشون می سازند و کسری می گیرند.
    اما امکان برداشتن یا کمتر کردن این کسری بسیج هم تا یکی دو سال اینده دور از انتظار نیستش چون خیلی تابلو شده.

----------

در خصوص اینکه گفته از محمدرسوال الله استعلام بگیر این موردش رو موندم که چه ربطی به اینجا داره.
    کلا بسیج زیر نظر سپاه سیدالشهدا هستش و سپاه سیدالشهدا هم زیر نظر نمسا هستش.
    و اصلا ربطی به سپاه محمدرسوال الله نداره. محمدرسوال الله سپاه استان هستش.

کسری بسیجیتون رو هم سپاه سیدالشهدا تایید می کنه.

گواهی بسیجیتون رو هم حوزه صادر می کنه می بری ناحیه، ناحیه هم می گه ببر سپاه سیدالشهدا.

کلا بسیج از جزء به کل زیر تشکیل می شه:

پایگاه--->حوزه--->ناحیه--->سپاه سیدالشهدا--->نمسا

مواظب باش که کارچاق کن نباشه و پولت رو بالا نکشه چون توی این کارا خیلی ها وعده های تو خالی می دهند.

4. 2 کاربر از Sunderlan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این ترم تحصیلم تمام میشه
    تا کی فرصت دارم تا دفترچه رو پست کنم ؟
    به چه سنی برسیم معاف خدمت میشیم ؟
    از وقتی تسویه حساب کنی به مدت یکسال وقت داری دفترچه ات رو پست کنی.
    معاف خدمت ؟؟منظورت اونایی که عفو رهبری میخوره؟حالا حالاها نمیشی و تا اون موقع ایران هزار جور فراز و نشیب خواهد داشت و هزار جور قانون عوض میشه.سریع برو خدمت رو انجام بده و شرشو بکن.

---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------

داداش من، الان اون چیزی که زیاد بسیجی فعال هستش.
    شما کافیه یه کسی رو که مسئول پایگاه یا حوزه هستش رو بشناسی باقی قضیه کاری ندراه
    خودش برات طوری جور میکنه که انگار از مادر زاده شدنی بسیجی بودی.
    داداش اینو خیلی خوب اومدی. دقیقا همین مورد رو من به چشم دیدم.

6. 4 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

واقعا واسه همچین مملکتی متاسفم. وقت و "وجود" جووناش، هیچ ارزشی نداره و با اونا مثل حیوون رفتار میشه. اگر همه جا چیزی به اسم اجباری هست، هیچ وقت به این شکلی که توی - - ایران اجرا میشه، اجرا نمیشه و نکته اینجاست که مقصر اصلی خود ما هستیم. جای اینکه دو سال از وقت و زندگیمونو به باد فنا بدیم، بهتره فقط یکی دو ماه، اراده داشته باشیم و دست به اعتراض بزنیم. چیزی که ما ایرانیها نداریم و سیب زمینی تشریف داریم.

8. 2 کاربر از pershianix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

در خصوص اینکه گفته از محمدرسوال الله استعلام بگیر این موردش رو موندم که چه ربطی به اینجا داره.
    کلا بسیج زیر نظر سپاه سیدالشهدا هستش و سپاه سیدالشهدا هم زیر نظر نمسا هستش.
    و اصلا ربطی به سپاه محمدرسوال الله نداره. محمدرسوال الله سپاه استان هستش.

کسری بسیجیتون رو هم سپاه سیدالشهدا تایید می کنه.

گواهی بسیجیتون رو هم حوزه صادر می کنه می بری ناحیه، ناحیه هم می گه ببر سپاه سیدالشهدا.

کلا بسیج از جزء به کل زیر تشکیل می شه:

پایگاه--->حوزه--->ناحیه--->سپاه سیدالشهدا--->نمسا
    دوست عزیز چرا اشتباه راهنمایی می کنی؟اصلا میدونی سپاه سید الشهدا برای کجاست؟من توی دفتر فرماندهی یکی از نواحی بسیج به عنوان ارشد دارم خدمت میکنم...کل نواحی تهران زیر نظر سپاه محمد هستند...اصلا برین روی تابلوی ناحیه رو بخونین...نوشته سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ...

سپاه سید الشهدا برای استان تهران هستن و سپاه محمد با توجه به شرایط خاص پایتخت برای تهران بزرگ هستش فقط...

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با اينكه دوران سربازي يه جورايي وقت تلف كردن هست ولي خيلي وقتها جواب مثبتي هم داره.
    به نظر من دوران سخت آموزشي رو زياد كنن كلا خدمت رو بكنن 1 سال يا 6 ماه.
    تو دوران آموزشي‌‌( حالا شايد واسه ما اينطور بود)‌انقدر كمبود وقت داشتيم كه ساعت واسمون حكم طلا رو داشت. ساعت از همديگه ميخريديم. قدر زمان رو ميدونستيم. با اينكه كار خاصي نميكرديم ولي قدر يك ساعت و نيم ساعت و ده دقيقه رو ميدونستيم. ميدونستيم وقتي 5 تدريس تموم ميشه اگه خودمون به به سرعت به باجه تلفن نرسونيم ساعت 5:10 دقيقه يه گروه ديگه كه وقتشونه خودشون رو ميرسونن به مخابرات و ديگه بايد بيخايل بشي!
    -
    دوران آموزشي بهترين دوران واسه حس وقت و زمان و زندگي هست. يه جورايي آدم رو واسه شرايط سخت آماده ميكنه!
    كساني بودن كه هفته اول يا روزهاي اول گريه ميكردن!!!!
    يا مامان و باباشون (‌خونواده ) مي اومدن ديدنشون اونجا‌(‌جايي كه نزديك به 1300 كيلومتر از تهران فاصله داره )

11. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست عزیز چرا اشتباه راهنمایی می کنی؟اصلا میدونی سپاه سید الشهدا برای کجاست؟من توی دفتر فرماندهی یکی از نواحی بسیج به عنوان ارشد دارم خدمت میکنم...کل نواحی تهران زیر نظر سپاه محمد هستند...اصلا برین روی تابلوی ناحیه رو بخونین...نوشته سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ...

سپاه سید الشهدا برای استان تهران هستن و سپاه محمد با توجه به شرایط خاص پایتخت برای تهران بزرگ هستش فقط...
    والله من اشتباه راهنمایی نکردم.اون چیزی رو که به چشم دیدم رو گفتم.
    من پارسال یکی از بچه ها رو دیدم ناحیه کرج بود و کسری هم جور کرده بود و کسری رو هم
    سپاه سیدالشهدا استان تهران تایید کرده بود.
    یا یکی دیگه از بچه ها رو دیدم توی شهر ری بود اون هم همینطور کسری رو سپاه سیدالشهدا تایید کرده بود.
    حالا ما چندتا برگه کسری رو دیدیم که حرف زدیم وگرنه حرف نمی زدیم.

خب حالا بنده تا اینجا دیده بودم گفتم.وگرنه نمی گفتم که!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

والله من اشتباه راهنمایی نکردم.اون چیزی رو که به چشم دیدم رو گفتم.
    من پارسال یکی از بچه ها رو دیدم ناحیه کرج بود و کسری هم جور کرده بود و کسری رو هم
    سپاه سیدالشهدا استان تهران تایید کرده بود.
    یا یکی دیگه از بچه ها رو دیدم توی شهر ری بود اون هم همینطور کسری رو سپاه سیدالشهدا تایید کرده بود.
    حالا ما چندتا برگه کسری رو دیدیم که حرف زدیم وگرنه حرف نمی زدیم.

خب حالا بنده تا اینجا دیده بودم گفتم.وگرنه نمی گفتم که!!!!
    خب عزیزم کرج میشه برای سپاه سیدالشهدا دیگه...همنطور که گفتن شهر تهران یا همون تهران بزرگ زیر نظر سپاه محمدرسول الله هستش...استان تهران هم زیر نظر سپاه سیدالشهدا...همه ی استانها یک سپاه دارن که بهشون میگن طرح دفاع موزاییکی...اما تهران به علت حساسیتش دارای 2 سپاه هستش...محمدرسول الله...سید الشهدا

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من میخوام ارتش بیفتم میشه کاری کرد که از قصد خودمو ارتش بندازم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خب عزیزم کرج میشه برای سپاه سیدالشهدا دیگه...همنطور که گفتن شهر تهران یا همون تهران بزرگ زیر نظر سپاه محمدرسول الله هستش...استان تهران هم زیر نظر سپاه سیدالشهدا...همه ی استانها یک سپاه دارن که بهشون میگن طرح دفاع موزاییکی...اما تهران به علت حساسیتش دارای 2 سپاه هستش...محمدرسول الله...سید الشهدا
    داداش این رو خودم می دونم.
    ولی یک دوتا از بچه ها رو هم دیدم که از شهر ری و خزانه بودند و کسری هم جور کرده بودند و گواهی کسری
    رو هم سپاه سیدالشهدا تایید کرده بود.
    حالا نمی دونم اینها از این ور به اون ور شوت می کنند.
    اگر اونطوری حساب کنیم بیشتر از چندتا سپاه و صدتا ناحیه و حوزه ... توی همین تهران هستند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •