تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 833 از 1124 اولاول ... 333733783823829830831832833834835836837843883933 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,321 به 8,330 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حتی اگر IP مورد نظر رو هم دست بیارین باز خیلی نمی‌تونین روی پایداریش حساب کنید. اینترنت توی ایران انحصاریه و روترهای شبکه‌های اصلی که حلقه‌ی اتصال با شبکه ی وب هستن ترافیک رو طوری مسیردهی می‌کنند که بار ترافیکی متعادل بشه. بله ممکنه یه IP فعلا خوب باشه ولی فعلا در کل بازدهی که ازین مسئله بدست میاد خیلی نیست. دقیقا راهش رو نمیدونم ولی از طریق تنظیمات DHCP (حداقل توی لینوکس) میشد یه IP خاص رو حذف کرد تا روتر مجبور بشه از IPهای جایگزین استفاده کنه.

دوستان یک سوال دارم، من مشکل نویز دارم قبلا هم توی تاپیک مطرح کردم ولی وقت و فرصت پیگیری رو نداشتم چندبار اون موقع از مخابرات اومدن که مشکل رو حل کنن و مشخص شد با احتمال قریب به یقین که مشکل از داخل ساختمان نیست حالا یه بار رفتم نمایندگی شرکت مخابرات (همون دفتر صبانت) گفتن خودمون درست می‌کنیم اما هیچ کاری نکردن و خبری ازشون نشد من هم پیگیر نشدم اما اگر وقت بذارم و پیگیری کنم که به من یه خط با کیفیت قابل قبول ارائه بدن به نظرتون به کجا مراجعه کنم؟ اگر بسپارم مثلا صبانت واسم اشتراک بزنه خودشون پیگیری می‌کنن که مشکل من حل شه؟
    خود شرکت باید دنبالش باشه
    تو فقط باید سماجت کنی
    یه راهش اینه فیوز تو mdf رو عوض کنن و این جور کارا
    جالب اینه من موقعی که مخابرات داشتم سرویسم رو 7 بود نویزش
    وقتی عوض کرد م isp رو الان اومده رو 22

2. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

حتی اگر IP مورد نظر رو هم دست بیارین باز خیلی نمی‌تونین روی پایداریش حساب کنید. اینترنت توی ایران انحصاریه و روترهای شبکه‌های اصلی که حلقه‌ی اتصال با شبکه ی وب هستن ترافیک رو طوری مسیردهی می‌کنند که بار ترافیکی متعادل بشه. بله ممکنه یه IP فعلا خوب باشه ولی فعلا در کل بازدهی که ازین مسئله بدست میاد خیلی نیست. دقیقا راهش رو نمیدونم ولی از طریق تنظیمات DHCP (حداقل توی لینوکس) میشد یه IP خاص رو حذف کرد تا روتر مجبور بشه از IPهای جایگزین استفاده کنه.

دوستان یک سوال دارم، من مشکل نویز دارم قبلا هم توی تاپیک مطرح کردم ولی وقت و فرصت پیگیری رو نداشتم چندبار اون موقع از مخابرات اومدن که مشکل رو حل کنن و مشخص شد با احتمال قریب به یقین که مشکل از داخل ساختمان نیست حالا یه بار رفتم نمایندگی شرکت مخابرات (همون دفتر صبانت) گفتن خودمون درست می‌کنیم اما هیچ کاری نکردن و خبری ازشون نشد من هم پیگیر نشدم اما اگر وقت بذارم و پیگیری کنم که به من یه خط با کیفیت قابل قبول ارائه بدن به نظرتون به کجا مراجعه کنم؟ اگر بسپارم مثلا صبانت واسم اشتراک بزنه خودشون پیگیری می‌کنن که مشکل من حل شه؟
    در چه حد وضعیت خط؟
    SNR ؟

در رابطه با پینگ:
    اون کسانی که پینگشون رو 200 بود
    سرور داخلی بودن یا خارجی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ببخشید من چند بار پرسیدم ولی کسی جواب نداد خواستم ببینم از چه شرکتی میتونم پینگ زیر 150 ثابت بگیرم یعنی بهترین پینگ واسه گیم.مثل پینگی که پارسال مخابرات داشت؟
    حالا من شنیدم حسالگر خوبه ولی خوب صبانت هم شنیدم خوبه ولی گیج شدم کسی که سرویس از این دو تا شرکت داشته یا داره میتونه کمک کنه؟
    این های وب چجوریاس؟پینگش خوبه؟
    Last edited by shooter09; 30-08-2013 at 22:29.

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ببخشید من چند بار پرسیدم ولی کسی جواب نداد خواستم ببینم از چه شرکتی میتونم پینگ زیر 150 ثابت بگیرم یعنی بهترین پینگ واسه گیم.مثل پینگی که پارسال مخابرات داشت؟
    حالا من شنیدم حسالگر خوبه ولی خوب صبانت هم شنیدم خوبه ولی گیج شدم کسی که سرویس از این دو تا شرکت داشته یا داره میتونه کمک کنه؟
    این های وب چجوریاس؟پینگش خوبه؟
    بعید می دونم صبانت خوب باشه
    تقریبا مثل مخابراته با تایم اوت کمتر
    همون حسابگر خوبه
    اما متاسفانه یک ماهیه که حسابگر هم خراب شده و چنگی به دل نمی زنه دیگه

150 به چه آی پی ای بگیری؟

6. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بعید می دونم صبانت خوب باشه
    تقریبا مثل مخابراته با تایم اوت کمتر
    همون حسابگر خوبه
    اما متاسفانه یک ماهیه که حسابگر هم خراب شده و چنگی به دل نمی زنه دیگه

150 به چه آی پی ای بگیری؟
    وقتی با cmd پینگ بگیری زیر 150 بده حوصله خاموش روشن کردن واسه گرفتن آی پی خوب ندارم میخوام ثابت باشه اینترنت نوسان نداشته باشه نه مثلا ی وقت 140 بده ی وقت 250 اصلا همچین شرکتی توی کرمانشاه هست؟دو مگ و 1مگ محدودش آپلود و دانلودش چطوره؟
    پس پینگ حسابگر بهتره از همه ی شرکتا ولی هنوز روی های وب شک دارم!
    Last edited by shooter09; 30-08-2013 at 23:44.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

وقتی با cmd پینگ بگیری زیر 150 بده حوصله خاموش روشن کردن واسه گرفتن آی پی خوب ندارم میخوام ثابت باشه اینترنت نوسان نداشته باشه نه مثلا ی وقت 140 بده ی وقت 250 اصلا همچین شرکتی توی کرمانشاه هست؟دو مگ و 1مگ محدودش آپلود و دانلودش چطوره؟
    پس پینگ حسابگر بهتره از همه ی شرکتا ولی هنوز روی های وب شک دارم!

هر جا رفتی آسیاشت نیا!

صبا نت خوبه

9. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

مخابراتی ها سرعت چنده؟
    من:2 مــــگ محدود مخابرات با ســـــــــــــرعـــــــــ ـــــــــــــــت 150 KB/s-تازه این از 5 به بعده!!!!

از دیشب تا 6 صبح فقط 800 مگ دانلود شده!!!
    Last edited by Sponge-BoB; 31-08-2013 at 05:27.

داره خودمونی میشه MasoudMusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان کسانی که 1 مگ نامحدود 1 به 8 دارن سرعت روی چند میچرخه؟
    به 100kb میرسه؟

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خود شرکت باید دنبالش باشه
    تو فقط باید سماجت کنی
    یه راهش اینه فیوز تو mdf رو عوض کنن و این جور کارا
    جالب اینه من موقعی که مخابرات داشتم سرویسم رو 7 بود نویزش
    وقتی عوض کرد م isp رو الان اومده رو 22
    در چه حد وضعیت خط؟
    SNR ؟

در رابطه با پینگ:
    اون کسانی که پینگشون رو 200 بود
    سرور داخلی بودن یا خارجی؟
    وضعیت خط که خراب بود SNR حدود ۷ یا ۸ بود، تضعیف هم فکر کنم بالای ۵۰ شایدم ۶۰ بود. پورت رو عوض کردن (ظاهرا)‌ اونم با یک تلفن ولی تاثیری نداشت. آره بهتره پیگیرش باشم، مبین‌نت به نسبت بقیه کیفیتش خوبه ولی قیمتش اصلا به صرفه نیست. طرح نامحدود هم عملا نداره.

راجع به پینگ‌ها، بجز اون تاپیک (که اکثرا با سرور خارجی گرفته بودن) اینجا دوستان هستن با سرور داخلی هم پینگ مخابرات جزء بالاترین‌هاست. مثلا من خودم با فارس‌نیوز که سرورهای داخلی خوبی داره چون سپا پشتشه چک کردم به ندرت پینگ زیر ۱۰۰ با میانگین ۱۱۲ میاد حالا دوستان می‌تونن شخصا امتحان کنن:

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

راستش پینگ داخلی منم یکم رفته بالا این چند روز و زیاد بالا پایین میشه
    البته من خوزستانم
    وضعیت خط که خراب بود SNR حدود ۷ یا ۸ بود، تضعیف هم فکر کنم بالای ۵۰ شایدم ۶۰ بود. پورت رو عوض کردن (ظاهرا)‌ اونم با یک تلفن ولی تاثیری نداشت. آره بهتره پیگیرش باشم، مبین‌نت به نسبت بقیه کیفیتش خوبه ولی قیمتش اصلا به صرفه نیست. طرح نامحدود هم عملا نداره.
    درباره ی نویز:
    شما در حدی نویز داری که لینک بپره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •