تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 833 از 2199 اولاول ... 33373378382382983083183283383483583683784388393313331833 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,321 به 8,330 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی تفاوت بین دو مدل مودم وایفای هاوایی و گرین رو می دونه ؟ مال کدوم کشور ها هستن ؟ کدوم قوی تره ؟ اصلا فرقشون در چی هست ؟
    مودم هواوی ساخت چین و گرین پکت ساخت کره هست.
    از نظر کیفیت کره ایه یه ذره بهتره ولی چینیه قشنگتر و کوچیکتره.
    در کل هر دوتاشون خوبن و فرق چندانی ندارن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با این فریمور همش دی سی میشه مودم از BTs من فریمور اصلی رو میخواهم که وقتی مودم رو از شرکت میخرید روش هست
    شما این رو امتحان کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا بسته به زمان خرید مودم توسط مبین فریمور روش فرق داره. مدل رو بگید بهتره.
    Last edited by MaysamMaysam; 16-06-2012 at 15:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ببخشید. من فکر کردم مودم شما گرین پکت هست که به ورژن 1.5.1 آپگرید شده.مودم های بیرونی از 2 سال پیش این مشکل رو داشتن که با فریمور جدید حل شد این مسئله. تو فریمور جدید یه تنظیم داره به اسم disbale HO یا disable hand over که با انتخابش مشکل رفع میشه. حالا اگه مشکلت با فریموری که گذاشتم حل نشد بگو تا یه ورژن دیگه بزارم.
    مودم بنده همون گرین پکت هستش مدل ix350 درست از زمانی که ورژن فریمورش از 2.8.8 به 2.10.14 آپدیت شده دچار مشکل شده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مودم بنده همون گرین پکت هستش مدل ix350 درست از زمانی که ورژن فریمورش از 2.8.8 به 2.10.14 آپدیت شده دچار مشکل شده.
    دوست عزیز به علت مشکلی که ورژن قبلی داشت تا ماه آینده همه مودمها به ورژن 1.5.1 آپگرید میشن. یعنی اگه دانگرید هم کنی دوباره خودکار آپگرید میشه.
    من این ورژن جدیدو امتحان کردم و تغییراتی که دیدم این بود:
    1.آستانه روشن شدن چراغ سیگنال تغییر میکنه یهنی با میزان سیگنال قویتری همه چراغا روشن میشه.
    2.گاهی اوقات آیکن وایفای تو رفت و امد بود ولی اینترنت وصل بود همچنان.
    3. میشد رو مودم وی پی ان ست کرد.
    اینارو من گفتم بهشون و گفتن که به زودی فریمور جدیدتر میاد و آپگرید میکنیم.

شما این ورژن 1.5.0 رو که میزارم امتحان کنید اگه OK بود بهم بگید تا بریم مرحله بعدی:
    http://yourfiles.persiangig.com/Software/BIMAGE.v2.10.14-g1.5.0-mobinnet.WIXFMR-108.DX350.MobinnetLogo(201112092230).7z
    Last edited by MaysamMaysam; 16-06-2012 at 16:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگه مودم کله قندی یا شاخکی داری تسلیت مودمت منفجر شده. بده عوض کنن برات.
    من نمیدونم منظورتون از این دو تا چیه ولی مودم من DX350 هست.

راستی تو این تنظیماتی که دوستمون گذاشته بودن به pkm اشاره کرده بودن که من نتونستم پیداش کنم. میشه بگید اصلا تو این مودم هست چنین آپشنی یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من نمیدونم منظورتون از این دو تا چیه ولی مودم من DX350 هست.

راستی تو این تنظیماتی که دوستمون گذاشته بودن به pkm اشاره کرده بودن که من نتونستم پیداش کنم. میشه بگید اصلا تو این مودم هست چنین آپشنی یا نه؟
    هست دوست عزیز. منظور همونجایی که یوزر و پسورد رو وارد میکنید.

7. این کاربر از MaysamMaysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز به علت مشکلی که ورژن قبلی داشت تا ماه آینده همه مودمها به ورژن 1.5.1 آپگرید میشن. یعنی اگه دانگرید هم کنی دوباره خودکار آپگرید میشه.
    من این ورژن جدیدو امتحان کردم و تغییراتی که دیدم این بود:
    1.آستانه روشن شدن چراغ سیگنال تغییر میکنه یهنی با میزان سیگنال قویتری همه چراغا روشن میشه.
    2.گاهی اوقات آیکن وایفای تو رفت و امد بود ولی اینترنت وصل بود همچنان.
    3. میشد رو مودم وی پی ان ست کرد.
    اینارو من گفتم بهشون و گفتن که به زودی فریمور جدیدتر میاد و آپگرید میکنیم.

شما این ورژن 1.5.0 رو که میزارم امتحان کنید اگه OK بود بهم بگید تا بریم مرحله بعدی:
    دوست عزیز مودم بنده مدام قطع و وصل میشه حتی زمانی که وصل هم هستش چراغ آنتنش روشن نمیشه میترسم ورژنی که شما گذاشتی رو بریزم مودم دیگه اصلآ روشن نشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مدت ها بود RSSI من روی 88 و 89 بود و گاهی هم 86 یه جوری باهاش سر می کردم هر چند تایم اوت پینگ زیاد بود الان از 4شنبه RSSI به 92 و CINR به 8 رسیده ! یعنی داره هر روز به جای بهتر شدن بدتر از دیروز میشه .. مودم رو جاش رو تغییر دادم و حتی به نزدیک سقف و نزدیک پنجره رسوندم هیچ تغییری توی سیگنال ندیدم (قابل توجه پشتیبانان مبین نت که میگن فقط مودم رو جابجا کن درست میشه )، سعی کرد به فرکانس جدید وصل بشم که وصل نشد و سیگنال اون فرکانس ها خیلی بدتر بود .. اینقدر باید جای مودم رو تغییر بدم و بالا پایین کنم تا بتونه یه سیگنال ضعیف بگیره و وصل بشه با یه چراغ ! جالب اینکه قبلا ها من RSSI ام روی 70 و حتی گاهی 69 و CINR روی 29 30 بود و از بعد از عید به این وضعیت دچار شدم !
    موندم دیگه چیکار باید بکنم .. آنتن مرکزی هم بخوام وصل کنم نمی دونم آیا وضعیتم بهتر خواهد شد یا خیر .. تازه اونا wifi هم نداره درسته ؟
    Last edited by yuzarsiff; 16-06-2012 at 18:43.

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

تعرفه ای که وجود داره مربوط به فصل بهار و تابستون هستش. نسبت به طرح زمستانش تغییر زیادی کرده و تنوع بیشتری داره. سرویس 2مگ هم داخلش هست. تا جایی که من اطلاع دارم فکر نکنم تغییر خاصی واسه تابستون بدن.

آخه دوست عزیز تو سایت مبین نوشنه طرح های بهاره. و تا جایی که یادمه این طرح ها هر فصل تغییراتی توش ایجاد میشه. من بیشتر مد نظرم طرح های ویژه بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مدت ها بود RSSI من روی 88 و 89 بود و گاهی هم 86 یه جوری باهاش سر می کردم هر چند تایم اوت پینگ زیاد بود الان از 4شنبه RSSI به 92 و CINR به 8 رسیده ! یعنی داره هر روز به جای بهتر شدن بدتر از دیروز میشه .. مودم رو جاش رو تغییر دادم و حتی به نزدیک سقف و نزدیک پنجره رسوندم هیچ تغییری توی سیگنال ندیدم (قابل توجه پشتیبانان مبین نت که میگن فقط مودم رو جابجا کن درست میشه )، سعی کرد به فرکانس جدید وصل بشم که وصل نشد و سیگنال اون فرکانس ها خیلی بدتر بود .. اینقدر باید جای مودم رو تغییر بدم و بالا پایین کنم تا بتونه یه سیگنال ضعیف بگیره و وصل بشه با یه چراغ ! جالب اینکه قبلا ها من RSSI ام روی 70 و حتی گاهی 69 و CINR روی 29 30 بود و از بعد از عید به این وضعیت دچار شدم !
    موندم دیگه چیکار باید بکنم .. آنتن مرکزی هم بخوام وصل کنم نمی دونم آیا وضعیتم بهتر خواهد شد یا خیر .. تازه اونا wifi هم نداره درسته ؟
    درسته وای فای ندارن اونا. کدوم منطقه هستید و از کدوم BSID سرویس میگیرین؟
    ضمنا اگه سیگنالتون درست نشه میتونید پس بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •