شهاب جان باید اولا سریال نامبر اورجینال داشته باشی بعدشم باید اکانت باز کنی همون کونامی آیدی اینا البته باز کردن و گرفتن کونامی آیدی کاری نداره چیزی که مشکل سازه داشت سریال نامبر اورجیناله و البته سرعت حداقل 512 یا 1 مگ
شهاب جان باید اولا سریال نامبر اورجینال داشته باشی بعدشم باید اکانت باز کنی همون کونامی آیدی اینا البته باز کردن و گرفتن کونامی آیدی کاری نداره چیزی که مشکل سازه داشت سریال نامبر اورجیناله و البته سرعت حداقل 512 یا 1 مگ
یعنی باید فعلا قیدشو زد ؟؟
مي توني 50 هزار بدي بازي اورجينال بخري![]()
سلام
دوستا شما میتونید با کیبود توی این بازی تکنیک بزنید؟ دریپل کنی؟
آره مییشه اما خیلی سخت تر از جو استییک اجرا میشه ، به ریسکش نمی ارزه چون اگه نگییره تووپ و موقعیت رو هم از دس میدیی!
آقا چرا این بازیکنای تیم ملی ایران اینجورین![]()
دوستان من pes editor 2010 رو به جهت اینکه یکسری از آیتم های بازیکنان رو تغییر بدم دانلود کردم ، اما بعد از اجرا متأسفانه با پیغام زیر روبرو میشم ،
editor.exe-application error
the applicatin faield to initiailze properly (0*c0000135).clich on ok to terminate the application
علت اینکه pes editor2010 اجرا نمیشه و این پیغام رو میده رو میدونید چیه ؟
اونایی که از پچ گیم اکسس استفاده میکنن.پچش اومده!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من فیسی رو دانلود کردم ولی نمیدونم شماره فیس دانلود شده چنده باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
جدیدترین نسخه ی پچ PESEdit هم اومد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه: بعد از نصب پچ، فایل زیر را دانلود کنید. بعد از دانلود اون را در محل نصب بازی کپی و قبل از وارد شدن به بازی اجرا کنید.
نکته ی مهم: اگر می خواهید BAL بازی کنید، فایل unnamed_6.bin را از پوشه ی dt04.img پاک کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)