من این فایل رو دانلود کردم و کپی کردم پس اورجینال هم دارم (از دبی!) ولی هیچی تغییر نکرد!
من این فایل رو دانلود کردم و کپی کردم پس اورجینال هم دارم (از دبی!) ولی هیچی تغییر نکرد!
تا 92 میرهمن فصل قبل خریدمش
اون موقع 82 بودش(لول دفنسش) ولی الان شده 88 و پیشرفتش متوقف شده.
اگه بازیش ندم کم هم میشه از پارامتراش
یعنی یه چیزی تو مایه های کاسیاس !
بچه ها راهی نیست یه بازیکن که مصدومه رو از مصدومیت در اورد ؟ رونالدو 20هفته مصدوم شد و فقط 5هفته رد شده![]()
سلام دوست عزیز
دقت کنید تغییر کرده من خودم دارم از همین فایل استفاده میکنم وتغییرات هم اعمال شده .
سلام عزیز
من دو لینک واسه 9 و 10.1 رو پیدا کردم ببین که بدردت می خوره یا نه .
این لینک دایرکت 9:
این هم ماله دایرکت 10.1 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یه میانی توپ میخوام بخرم یه پیشنهاد خوب یکی بده بیشتر دفاعی باشه تا تهاجمی
من میونم خیلی ضعیف کار میکنه دفاع های خوبی دارم حمله هم کولاکه ولی میونه کم دارم پیشنهاد بدین پلیز
مثلا چه تغییری؟!
اسم بازیکنان ایران همون قبلی هاست
و چیزی ندیدم تغییر کرده باشه
و یک سوال
آیا تا به حال کیت نصب کردید؟
سلام دوست عزیز
مثلا تمام نقل و انتقالات تا ماه مارس همگی انجام شده جون این cv0f مربوط به ماه مارس میشه .
دوست عزیز تغیر اسم بازیکنان به ادیت فایل مربوط میشه و این دوست عزیزمون krauser فقط تونست اسم تیم های استقلال و پیروزی رو درست کنه و درست کردن اسامی تیم ملی رو به ما واگذار کردن الان هم که ایشون این کار رو کردن ما باید از ایشون متشکر باشیم .
بله من نصب کردم والان هم نصب هستش .و کار هم میکنه .
چطور مگه ؟
اگه NweComer میخوای :یه میانی توپ میخوام بخرم یه پیشنهاد خوب یکی بده بیشتر دفاعی باشه تا تهاجمی
من میونم خیلی ضعیف کار میکنه دفاع های خوبی دارم حمله هم کولاکه ولی میونه کم دارم پیشنهاد بدین پلیز
SHAW SMF 94
KAISER CMF 93
WIART AMF 93
BAKER SMF 92
YAMADA AMF 92
MARCHAND SMF 92
AALTONEN DMF 92
GAMBINO SMF 92
MOULIN AMF 92
IOANNIDIS DMF 91
MARTEL SMF 91
NOUSHEVAR SMF 90
NEWMAN CMF 90
RIVERO AMF 90
KOEMAN SMF 90
CEM SMF 90
NIJKAMP AMF 90
ESPINOSA AMF 90
GOTTWALD SMF 90
SHUBIN SMF 90
WILKINS AMF 90
MACHADO CMF 90
NASCIMENTO AMF 90
BRADLEY CMF 90
JUAREZ SMF 89
LECLERC CMF 89
PRIETO DMF 88
HERRERO CMF 88
MERINO CMF 88
OLIVER DMF 88
RENARD CMF 88
JOVANCEVIC AMF 88
HUGO SMF 88
HOEKSTRA SMF 88
MATSUMOTO SMF 87
SASAKI DMF 87
MERTENS CMF 87
CLARKE DMF 87
OSCAR AMF 87
TRAORE SMF 87
COCIO AMF 86
SANZ DMF 86
SIMPSON DMF 85
ADAM CMF 85
BOFFA CMF 85
SHIMIZU AMF 85
SIEGL CMF 85
DIETRICH DMF 85
CHE HYON HON DMF 85
PELAEZ SMF 85
YEGOROV CMF 84
ETTORI AMF 84
KOOISTRA DMF 83
CERVANTES CMF 81
CHACON SMF 80
WEBER SMF 80
MCKENZIE DMF 77
DUFFY DMF 77
REEVES DMF 74
ALEXEEV SMF 74
SOUSA CMF 72
VAN DEN BERG CMF 72
CAMACHO CMF 72
پ.ن : شماره مقابل هر بازيكن ماكسيمم Overal ي هست كه بازيكن بهش ميرسه
مرتضی جان، اگه میشه از یه جای دیگه لینک بدم. این میگه دانلود برای کشور شما امکان نداره!!!!!!!!! یه DirectX 10 خوب و کامل.
احتمالا همون اول گذاشتي روي Very Hard درجه سختي مستر ليگ رو درجه سختي گيم پلي رو نمي گم ها اگه درجه سختي مستر ليگ رو ميذاشتي Very Easy به هركي يه پيشنهاد نسبتا خوب بدي مياد من مستر لگ كنونيم روي همون Very Hard هست فقط خدا مي دونه با چه مصيبتي رونالدو رو آوردم تو تيم. در ضمن بهترين دروازبان Newcomer فردريكسون هست :Fredricksson و استثنايي ترين دروازبان هم Diego دروازبان 21 ساله آلمريا هست مهارت دروازباني و ريسپانسش تا 99 مي رسه الان براي من هستدروازبان اولم ديگو هست دومي هم Lloris دروازباني هست كه همون اول از المپيك ل.يون خريدم
نه عزيز مشكل من ايني كه گفتي نيست من دو تا فايل 1169 و 1170 رو كه حاوي لوگو هستند رو با ggs استخراج كردم و توي پوشه كيت سرور قرار دادم من img هاي اصلي رو دستكاري نمي كنم هميشه روي فايل هاي BIN تغيير اعمال مي كنم كلا نمي دونم چرا عكس ها بي كيفيت ميشند داخل بازي ظاهرا خروجي فايل PNG من فرمت مناسبي نداره و تنظيم خاصي بايد اعمال بشه من قبلا لوگو پك درست كرده بودم با همون فتوشاپ 8 آپلود كرده بودم حتي ولي متاسفانه پاك شده از روي 2shared اونها درست بودند فوق العاده با كيفيت بودند نمي دونم چرا نگه نداشتم اون پك رو حيف. نمي دونم اون موقع چه جوري ساختم اون لوگوهارو ولي مطمئنم با همين روش درست كردم
واقعا نمي دونم مشكلت چيه پچ Krauser باعث شده يا پچ 1.40؟ نكنه بازيت كلا ناقص نصب شده چون مشكل شما سابقه نداشته
نه فكر نكنم راهي باشه يه بار منم توي BAL اونطوري مصدوم شدم تا آخر فصل رو از دست دادم معمولا زماني مصدوميت طولاني مدت پيش مياد كه مثلا روي بازيكن شما خطاي شديدي صورت بگيره و مصدوم بشه و مشخص بشه كه فرضا تا 3 هفته قادر به بازي نيست ولي شما درست همون بازي بعدي بياريش بازي يك تكل از پشت كه بهش بزنن دچار مصدوميت طولاني مدت ميشه منم يك بار اينطوري شدم 15 هفته رو توي BAL از دست دادم
اگه مي توني كايزر رو بخري بهترين هست بين Newcomer ها ولي اگه از بازيكن واقعي ميخواي باشه آردا توران يا گوركوف واقعا تك هستند بخصوص گوركوف در حال حاضر برترين بازيكن تركيب من هست با Overal 96 نظير نداره تمامي پارامترهاش بدون استثنا بالاي 95 هست غير از مهارت دروازباني كه اونم فكر كنم 73 هست و اصلا ربطي به بازيكنان نداره اين پارامتر. برترين مدافع هم كيه ليني هست تمامي پارامترهاي دفاعيش 98 هست سرعت فوق العاده اي دارهتقريبا حتي روي تاپ پلير مي تونيد به عنوان تك دفاع بذاريد به تنهايي دفاع رو جمع ميكنه توي تعقيب هاي مهاجمين هميشه برنده ميشه و از پشت ميرسه و توپ رو ميگيره (توي تاپ پلير)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)