تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 833 از 940 اولاول ... 333733783823829830831832833834835836837843883933 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,321 به 8,330 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

این فایل رو دان کنید ودر مسیر زیر کپی کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ای هم مسیر مورد نظر :
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download\
    این فایل ادیت رو که Krauser عزیز زخمتشو کشید رو دان کنید برای بهتر شدن بازی :
    کد:
    فقط برای ورزن 1.40
    موفق باشید
    من این فایل رو دانلود کردم و کپی کردم پس اورجینال هم دارم (از دبی!) ولی هیچی تغییر نکرد!

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فصل قبل خریدمش
    اون موقع 82 بودش(لول دفنسش) ولی الان شده 88 و پیشرفتش متوقف شده.
    اگه بازیش ندم کم هم میشه از پارامتراش
    تا 92 میره

یعنی یه چیزی تو مایه های کاسیاس !

بچه ها راهی نیست یه بازیکن که مصدومه رو از مصدومیت در اورد ؟ رونالدو 20هفته مصدوم شد و فقط 5هفته رد شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

پيش فرض

من این فایل رو دانلود کردم و کپی کردم پس اورجینال هم دارم (از دبی!) ولی هیچی تغییر نکرد!
    سلام دوست عزیز
    دقت کنید تغییر کرده من خودم دارم از همین فایل استفاده میکنم وتغییرات هم اعمال شده .

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

مرتضی جان، اگه لینک پیدا کردی، حتماً بزار که چند وقته بازی نکردم، به کلی اعصاب واسم نمونده!!!!!
    سلام عزیز
    من دو لینک واسه 9 و 10.1 رو پیدا کردم ببین که بدردت می خوره یا نه .
    این لینک دایرکت 9:

کد:
    این هم ماله دایرکت 10.1 :
    کد:
    موفق باشی

آخر فروم باز Mist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

یه میانی توپ میخوام بخرم یه پیشنهاد خوب یکی بده بیشتر دفاعی باشه تا تهاجمی

من میونم خیلی ضعیف کار میکنه دفاع های خوبی دارم حمله هم کولاکه ولی میونه کم دارم پیشنهاد بدین پلیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    دقت کنید تغییر کرده من خودم دارم از همین فایل استفاده میکنم وتغییرات هم اعمال شده .
    مثلا چه تغییری؟!
    اسم بازیکنان ایران همون قبلی هاست
    و چیزی ندیدم تغییر کرده باشه
    و یک سوال
    آیا تا به حال کیت نصب کردید؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

مثلا چه تغییری؟!
    اسم بازیکنان ایران همون قبلی هاست
    و چیزی ندیدم تغییر کرده باشه
    و یک سوال
    آیا تا به حال کیت نصب کردید؟
    سلام دوست عزیز
    مثلا تمام نقل و انتقالات تا ماه مارس همگی انجام شده جون این cv0f مربوط به ماه مارس میشه .
    دوست عزیز تغیر اسم بازیکنان به ادیت فایل مربوط میشه و این دوست عزیزمون krauser فقط تونست اسم تیم های استقلال و پیروزی رو درست کنه و درست کردن اسامی تیم ملی رو به ما واگذار کردن الان هم که ایشون این کار رو کردن ما باید از ایشون متشکر باشیم .
    بله من نصب کردم والان هم نصب هستش .و کار هم میکنه .
    چطور مگه ؟

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میونم خیلی ضعیف کار میکنه دفاع های خوبی دارم حمله هم کولاکه ولی میونه کم دارم پیشنهاد بدین پلیز
    اگه NweComer میخوای :

SHAW SMF 94

KAISER CMF 93
    WIART AMF 93
    BAKER SMF 92
    YAMADA AMF 92
    MARCHAND SMF 92
    AALTONEN DMF 92
    GAMBINO SMF 92
    MOULIN AMF 92
    IOANNIDIS DMF 91
    MARTEL SMF 91
    NOUSHEVAR SMF 90
    NEWMAN CMF 90
    RIVERO AMF 90
    KOEMAN SMF 90
    CEM SMF 90
    NIJKAMP AMF 90
    ESPINOSA AMF 90
    GOTTWALD SMF 90
    SHUBIN SMF 90
    WILKINS AMF 90
    MACHADO CMF 90
    NASCIMENTO AMF 90
    BRADLEY CMF 90
    JUAREZ SMF 89
    LECLERC CMF 89
    PRIETO DMF 88
    HERRERO CMF 88
    MERINO CMF 88
    OLIVER DMF 88
    RENARD CMF 88
    JOVANCEVIC AMF 88
    HUGO SMF 88
    HOEKSTRA SMF 88
    MATSUMOTO SMF 87
    SASAKI DMF 87
    MERTENS CMF 87
    CLARKE DMF 87
    OSCAR AMF 87
    TRAORE SMF 87
    COCIO AMF 86
    SANZ DMF 86
    SIMPSON DMF 85
    ADAM CMF 85
    BOFFA CMF 85
    SHIMIZU AMF 85
    SIEGL CMF 85
    DIETRICH DMF 85
    CHE HYON HON DMF 85
    PELAEZ SMF 85
    YEGOROV CMF 84
    ETTORI AMF 84
    KOOISTRA DMF 83
    CERVANTES CMF 81
    CHACON SMF 80
    WEBER SMF 80
    MCKENZIE DMF 77
    DUFFY DMF 77
    REEVES DMF 74
    ALEXEEV SMF 74
    SOUSA CMF 72
    VAN DEN BERG CMF 72
    CAMACHO CMF 72

پ.ن : شماره مقابل هر بازيكن ماكسيمم Overal ي هست كه بازيكن بهش ميرسه

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

مرتضی جان، اگه میشه از یه جای دیگه لینک بدم. این میگه دانلود برای کشور شما امکان نداره!!!!!!!!! یه DirectX 10 خوب و کامل.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تو مسترلیگ نمیشه یه بازیکنی رو مجبور کنی بیاد تو تیمت ؟ من به باشگاه بارسا پیشنهاد 60000 و به خود مسی 5000 میدم اما نمیاد !!!

سال دوم هستم تازه (یه مسترلیگ داشتم با منچستر که بازی میکردم قاتی میکرد الان خودم منچستر شدم : دی)

راستی Ramon هست دروازه بان NewComer حتما بخریدش سرعت پیشرفتش در حد رونالدو و مسی و تورس و آگرو و یا شاید هم بیشتره !

احتمالا همون اول گذاشتي روي Very Hard درجه سختي مستر ليگ رو درجه سختي گيم پلي رو نمي گم ها اگه درجه سختي مستر ليگ رو ميذاشتي Very Easy به هركي يه پيشنهاد نسبتا خوب بدي مياد من مستر لگ كنونيم روي همون Very Hard هست فقط خدا مي دونه با چه مصيبتي رونالدو رو آوردم تو تيم. در ضمن بهترين دروازبان Newcomer فردريكسون هست :Fredricksson و استثنايي ترين دروازبان هم Diego دروازبان 21 ساله آلمريا هست مهارت دروازباني و ريسپانسش تا 99 مي رسه الان براي من هستدروازبان اولم ديگو هست دومي هم Lloris دروازباني هست كه همون اول از المپيك ل.يون خريدم

همچين چيزي تو هيچ نسخه اي از pes نديدم و 99.999 درصد هركي گفته خالي بسته.

-------------------------------------------------------------

سلام آرمين جان!بابت اديت فايل ممنون.اما يه نكته درمورد لوگوها:
    من هم يك پك از همين سايت گيمينگ اكسس گرفته بودم كه مي خواستم با ggs جايگزين كنم كه با هر دردسري كه بود فقط تونستم فايل هاي unnamed-1 تا unnamed-3 رو جايگزين كنم كه مثل مشكل شما در بازي با كيفيت پايينتر نشون مي داد و unnamed-4 تا unnamed-6 رو اصلا نتونست باز كنه.اما وقتي با كيت سرور استفاده كردم با همون كيفيت اصلي به بازي وارد شدند.شما هم با كيت كار كنيد و همونطور كه مي دانيد بايد در فايل هاي unnamed_1169 و unnamed_1170 از فايل cv0f.img هم تغييرات انجام شوند و اونها رو هم به كيت اضافه كنيد.
    مويد باشيد...
    نه عزيز مشكل من ايني كه گفتي نيست من دو تا فايل 1169 و 1170 رو كه حاوي لوگو هستند رو با ggs استخراج كردم و توي پوشه كيت سرور قرار دادم من img هاي اصلي رو دستكاري نمي كنم هميشه روي فايل هاي BIN تغيير اعمال مي كنم كلا نمي دونم چرا عكس ها بي كيفيت ميشند داخل بازي ظاهرا خروجي فايل PNG من فرمت مناسبي نداره و تنظيم خاصي بايد اعمال بشه من قبلا لوگو پك درست كرده بودم با همون فتوشاپ 8 آپلود كرده بودم حتي ولي متاسفانه پاك شده از روي 2shared اونها درست بودند فوق العاده با كيفيت بودند نمي دونم چرا نگه نداشتم اون پك رو حيف. نمي دونم اون موقع چه جوري ساختم اون لوگوهارو ولي مطمئنم با همين روش درست كردم

سلام دوستان من آپدیت 1.40 رو به همراه پچ karuser نصب کردم همه چیز رو به راهه فقط نمی دونم چرا زمان select kit لباس ها رو نشون نمی ده .همین طور در زمان edit بازیکن اصلا بازیکن نشون داده نمی شه .ولی توی بازی همه چیز درسته اگه کمک کنید بفهمم مشکل چیه ممنون میشم.
    واقعا نمي دونم مشكلت چيه پچ Krauser باعث شده يا پچ 1.40؟ نكنه بازيت كلا ناقص نصب شده چون مشكل شما سابقه نداشته

تا 92 میره

یعنی یه چیزی تو مایه های کاسیاس !

بچه ها راهی نیست یه بازیکن که مصدومه رو از مصدومیت در اورد ؟ رونالدو 20هفته مصدوم شد و فقط 5هفته رد شده
    نه فكر نكنم راهي باشه يه بار منم توي BAL اونطوري مصدوم شدم تا آخر فصل رو از دست دادم معمولا زماني مصدوميت طولاني مدت پيش مياد كه مثلا روي بازيكن شما خطاي شديدي صورت بگيره و مصدوم بشه و مشخص بشه كه فرضا تا 3 هفته قادر به بازي نيست ولي شما درست همون بازي بعدي بياريش بازي يك تكل از پشت كه بهش بزنن دچار مصدوميت طولاني مدت ميشه منم يك بار اينطوري شدم 15 هفته رو توي BAL از دست دادم

اگه مي توني كايزر رو بخري بهترين هست بين Newcomer ها ولي اگه از بازيكن واقعي ميخواي باشه آردا توران يا گوركوف واقعا تك هستند بخصوص گوركوف در حال حاضر برترين بازيكن تركيب من هست با Overal 96 نظير نداره تمامي پارامترهاش بدون استثنا بالاي 95 هست غير از مهارت دروازباني كه اونم فكر كنم 73 هست و اصلا ربطي به بازيكنان نداره اين پارامتر. برترين مدافع هم كيه ليني هست تمامي پارامترهاي دفاعيش 98 هست سرعت فوق العاده اي دارهتقريبا حتي روي تاپ پلير مي تونيد به عنوان تك دفاع بذاريد به تنهايي دفاع رو جمع ميكنه توي تعقيب هاي مهاجمين هميشه برنده ميشه و از پشت ميرسه و توپ رو ميگيره (توي تاپ پلير)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •