سلام،آقایون نمیدونم چرا هر چی تو این پستها مینویسین نادرست از آب درمیاد،گفتین صبا عالیه،منم رفتم صبا گرفتم،از وقتی صبا گرفتم اصلا دانلود نداشتم یعنی به زور 400 مگ برام میزنه،دوباره میخوام برم سراغ همارا،حداقل 800 مگ شبها دانلود داشته باشم.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام،آقایون نمیدونم چرا هر چی تو این پستها مینویسین نادرست از آب درمیاد،گفتین صبا عالیه،منم رفتم صبا گرفتم،از وقتی صبا گرفتم اصلا دانلود نداشتم یعنی به زور 400 مگ برام میزنه،دوباره میخوام برم سراغ همارا،حداقل 800 مگ شبها دانلود داشته باشم.![]()
من با همين هماراي اشغال شما ديشب فقط تونستم 465 مگ دانلود کنم
اشغالاي کثافت
وضعیت واسه من زیاد هم بد نیست
![]()
دوست عزیز شما واقعا 3 گیگ دانلود داری شبها؟ چه جوری آخه؟ بخدا مال من هم روزها بالای 200 میده ولی شبها افت میکنه؟ یکی بگه داستان از چه قراره؟ آخه مگه میشه روزها مثل شما دانلود میکنه ولی شبها نه.نکنه شما دستکاری میکنین مودمتون رو ما خبر نداریم! بعضیا میگن باطر مرکز رجاییه آخه چرا شبها واسه بعضی ها بالای 200 واسه ما 40 کیلو بایت؟ زنگ زدم به پشتیبانی میگه طبیعیه مال همه اینجوریه.![]()
تنظیمات مودم چه جوریه مثلا من vpi رو 0 و vci رو 35 میزنم Enable Quality Of Service تیکش رو خالی میزارم بعدش bridging تو این مرحله LLC-SNAP رو انتخاب میکنم بعدش save and reboot رو میزنم درسته؟ یا باید کار دیگه ای انجام دهم ،مودم هم tplink 8811 هستش همارا داده بود حالا مجبور شدم خودم بریج کنم،فکر کردم شاید خودم تنظیم کردم مودمو سرعت شبانه اش افت میکنه حالا اساتید کمک کنن.![]()
سلام دوستان من شبا با همارا البته دو سه شب پیش حدود 3 ساعت و نیم دانلود شبانه داشتم حدود 1.5 گیگ دانلود داشتم البته دیروزو نمی دونم.من یه مشکل خیلی بزرگ دارم و اونم اینکه من نمی تونم اکثر سایتای انگلیسی زبانو باز کنم.ولی سایتای ایرانی رو می تونم باز کنم مثلا همین سایت پی سی رو باز میکنه ولی سایتای خارجی نه(البته بیشترش)شما هم همین جوری هستید
من هم ترافيکم رو تموم کنم ميام صبانت ميگيرمم دوباره
از دست اين هماراي اشغال خلاص ميشم
اولا من هیچ چیزی رو دست کاری نمیکنم طبیعیش همینه
دوما من با کانکشن وصل میشم
سوما چندتا فایل هم زمان بزار و از سرور ها شلوغ ایرانی دانلود نکن
چهارما ببین نویزت چنده؟
با سلام
من
بدون اسفاده از
فیلترشکن یا
------(اصلا فیلتر شکن
رو سیستمم ندارم) وارد
سایت همارا میشوم ولی
سایت به صورت خوکار
کاربری من و نمیشناسه و
برای مشاهده پهنای
باند و اینا باید دستی
وارد بشم.(خودم رمز و
کاربری رو بدم) وبه
دانلود سرور و فروم و
پشتیبانی انلاین(چت) و
وضعیت سبز و ... نت
دسترسی ندارم تا 2 روز
پیش هم مشکلی نداشتم و
میتونستم به این
قسمتها دسترسی داشته
باشم. به نظرتون چی کار
باید بکنم؟ با تشکر از
پاسختون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)