نمره ی عملی کی وارد می شه ؟ ( حالا بگو مگه من استادتم بدونم !)
چرا 3 هیچ فرقی نمیکنه دادن یا ندادنش .. خلاصه نمره ـس ! نیست ؟!!
نمره ی عملی کی وارد می شه ؟ ( حالا بگو مگه من استادتم بدونم !)
چرا 3 هیچ فرقی نمیکنه دادن یا ندادنش .. خلاصه نمره ـس ! نیست ؟!!
میگم استاد ریاضی ما میگفت اگه کسی پایان ترم نمرش مثلا 7 بشه پاسش میکنن حتی اگه میان ترم کمتر از 3 گرفته باشه.درسته؟یعنی میگفت تناسب میبندن به نسبت نمره ی پایان ترمش بهش میان ترم میدن
دوستان یه درس 4واحدی رو نمرشو چطوری حساب میکنن؟(عملیشو شدم 17 میان ترمم 5شدم)
میان ترم زیر 3 یا زیر 3 محاسبه نمیشه و خنثی است ....
از این فرمول محاسبه میشه :
این استادا هم موجودات عجیبی هستن هاامروز به میان ترم هام نگاه میکردم دیدم یه درسی رو 25 صدم درصد کم کرده ! قبلا 5.75 داده بود بعد یه مدت کرده بود 5.5 الان هم 0.25 باز کم کرده کرده 5.25
معلوم هم نیست تا کی میخواد کم کنه ! خوبه فردا ( 3 خرداد ) میان ترم ها رو قفل میکنن والا یه چیزی هم بدهکار میشدم
خدا لعنتت کنه هی تو نمره هم خسیسی میکنن
فکر کنم فردا هم 0.25 کم کنه بشه 5
![]()
این ترم اندیشه 1 خودخوان برداشتم.الان تازه رفتم سراغش کتاب طلاییشم گرفتم ولی موندم کدومو بخونم؟کتاب اصلی یا طلایی.کجاهارو بخونم کجاهارو نخونم.کلا گیج شدم.اگه میشه دوستان کمک کنن
دوستان امتحان شبکه امروز چطور بود...به نظرم زیاد سخت نبود...من تا 20 تا سئوال رو درست ردم و بقیشم شانسی![]()
آفـــــــــــــــــــرین بر شما
آقا شاگرد خصوصی قبول میکنید؟![]()
من 3شنبه ریاضی دارم و هیچی بلد نیستم.میان ترم 4گرفتم.میخوام خلاصه کتاب رو بخونم.بنظرتون باید چیکار کنم تا قبول بشم؟باید 6 بگیرم؟ راستی نتایج اندیشه کی میاد پس؟
ریاضی 1 ؟ بشین فقط مثال های کتاب رو بخون ... سوال ها طوری هستند که عینا مثال رو میارن داخل امتحان ... چه تستی و چه تشریحی ... انتگرال و کاربردمشتق فکر میکنم حتما تشریحی میاد ازش ... مختصات قطبی و اعداد مختلط هم حتما میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)