تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 833 از 1081 اولاول ... 333733783823829830831832833834835836837843883933 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,321 به 8,330 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام

من نرم افزار Kaspersky 2011 و برنامه های مرتبط با اون رو مثل Crack و Trial Reset و دانلود کردم.
    چون همیشه از NOD32 استفاده میکردم و این اولین باره که دارم از Kaspersky استفاده میکنم، یه سری سوال واسم پیش اومده که از شما دوستان می پرسم:

الان نرم افزار رو نصب کردم و فایل مربوط به کرک رو هم نصب کردم، نوشته این لایسنس 3700 روز اعتبار داره ! خوب الان سوال من اینه اگه این لایسنس 3700 روز اعتبار داره پس معنای استفاده از Trial Reset و Key چیه ؟

بطور کلی ممنون میشم بفرمایید Trial Reset و Key چی هستند و چه تفاوتی بین Crack و Trial Reset و Key وجود داره ؟

مرسی...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

با سلام

من نرم افزار Kaspersky 2011 و برنامه های مرتبط با اون رو مثل Crack و Trial Reset و دانلود کردم.
    چون همیشه از NOD32 استفاده میکردم و این اولین باره که دارم از Kaspersky استفاده میکنم، یه سری سوال واسم پیش اومده که از شما دوستان می پرسم:

الان نرم افزار رو نصب کردم و فایل مربوط به کرک رو هم نصب کردم، نوشته این لایسنس 3700 روز اعتبار داره ! خوب الان سوال من اینه اگه این لایسنس 3700 روز اعتبار داره پس معنای استفاده از Trial Reset و Key چیه ؟

بطور کلی ممنون میشم بفرمایید Trial Reset و Key چی هستند و چه تفاوتی بین Crack و Trial Reset و Key وجود داره ؟

مرسی...
    پس تبریک میگم که کاربر کسپر شدی.درسته حرف شما ولی کرک و این تریال رستر غیر از تریال ریستر HADI ONLYبعضی مواقع در کسپر اختلال ایجاد میکنه چه از مظر اپدیت وچه از نظر محافظت شما بهتر است از کی یا تریال ریستر داداشی خودم HADI ONLY استفاده کنی.درسته این کرک 3700 روز شما را راحت میکنه ولی باید بدونید 3700 روز بدن قدرت انتی ویروس کسپر به هیچ دردی نمیخوره.پس خواستی از کی یا تریال ریستر اقا هادی که در امضا ایشون است استفاده کنید.موفق باشید

3. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

مرسی...
    سلام
    Trail Reset برای اینه که شما لایسنس Trail که یکماه هست را فعال می کنید و در این زمان آنتی ویروس هم اکتیو هست و هم آپدیت میشه بعد برای اینکه بعد از یکماه باز بتوانید از لاسنس Trail استفاده کنید Trail Reset را اجرا می کنید و دوباره یکماه دیگر فعال می کنید همینطوری هر وقت غیر فعال شد باید فعال کنید . کی هم که تو نسخه های جدید حذف شده اما راه هایی برای استفاده ازش هست برای اینه که شما کی را به نرم افزار می دهید بعد یک مدت طولانی استفاده می کنید و آپدیت هم می تونید بکنید ولی اگر آپدیت کنید بعد از یک مدت کی Black میشه کرک هم برای فعال کردن آنتی ویروس هست .

به طور کلی هر 3 آنتی ویروس را فعال می کنند و فرق خاصی با هم ندارند حالا با راه های مختلف ولی هر سه یک دردسر هایی هم دارند مثلاً کی بلاک میشه، کرک کار نمیکنه، Trail Reset غیر فعال میشه باید یکی دیگه پیدا کنی و از این مشکلات بهترین راه استفاده از نسخه اصلی هست.

آپدیت های نسخه Trail با آپیدت های نسخه اصل یا نسخه کامل تفاوت دارد خودم این موضوع را تست کردم . وقتی خواستم نسخه Trail را با آپیدت های نسخه کامل به روز کنم تا یه جایی میرفت بعد ارور میداد در حالی که نسخه کامل با همون آپدیت ها به روز شد.

5. 2 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

آپدیت های نسخه Trail با آپیدت های نسخه اصل یا نسخه کامل تفاوت دارد خودم این موضوع را تست کردم . وقتی خواستم نسخه Trail را با آپیدت های نسخه کامل به روز کنم تا یه جایی میرفت بعد ارور میداد در حالی که نسخه کامل با همون آپدیت ها به روز شد.
    درود

توی سرور eset این گفته صحیح است ، اما در کسپرسکی خیر سرور ها کاملا یکسان هستند.

البته باز هم 2 سرور eset دیتابیس یکسانی داره.

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون از هر دوست عزیز.

جناب پویا در مورد نوشته بالا حجم دو آپدیت Trial و اصلی واسه شما فرق داره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

دوست عزیز در سرور کسپر چنین چیزی نیست که محصولات لایسنس اصلی با کرک شده ها سرور هاش جدا است خیر همچین چیزی در مورد سرور کسپر من تا حالا ندیدم

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان اگه قسمت application control رو غیر فعال کنیم مشکلی پیش میاد ؟
    من ویندوز 7 64 بیتی دارم . با کاسپر اسکای خیلی سنگین شده . و برنامه های رو دیر باز میکنه و ........
    میشه در مورد این قسمت از برنامه یه مختصر توضیحی بدید ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دوستان اگه قسمت application control رو غیر فعال کنیم مشکلی پیش میاد ؟
    من ویندوز 7 64 بیتی دارم . با کاسپر اسکای خیلی سنگین شده . و برنامه های رو دیر باز میکنه و ........
    میشه در مورد این قسمت از برنامه یه مختصر توضیحی بدید ؟
    درود

وقتی شما می خواهید app رو غیرفعال کنید بهتره کلا آنتی ویروس رو عوض کنید.

تمام قدرت و خوبی کسپر همینجاست .

موفق باشید

11. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

خب مثلا برای عکس نگاه کردنم کندی سیستم رو احساس میکنم
    یا آنگ گوش دادن با میدیا پلیر ویندوز و .......
    میشه یه کاری کرد که به یه سری برنامه کلا کار نداشته باشه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

خب مثلا برای عکس نگاه کردنم کندی سیستم رو احساس میکنم
    یا آنگ گوش دادن با میدیا پلیر ویندوز و .......
    میشه یه کاری کرد که به یه سری برنامه کلا کار نداشته باشه ؟
    اپ کنترل رو باز کنید وارد تنیمات بشید هر برنامه ای که می خواهید کار نداشته باشه کلیک راست کنید move to trusted کنید.

احتمال کندی سیستم شما ناشی از نبود رم کافی هست.

14. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •