سلام به اساتید من فردا میخوام برم دوربین بگیرم با بودجه حداکثر 400 الی 420 . از عکاسی هم هیچی نمیدونم , فقط میخوام کامپکت باشه البته تو هر کاری استعداد دارم . نظرم هم روی فوجی hs10 هست , پیشنهاد شما چیه ؟ مرسی.
سلام به اساتید من فردا میخوام برم دوربین بگیرم با بودجه حداکثر 400 الی 420 . از عکاسی هم هیچی نمیدونم , فقط میخوام کامپکت باشه البته تو هر کاری استعداد دارم . نظرم هم روی فوجی hs10 هست , پیشنهاد شما چیه ؟ مرسی.
سلام
اگر با اندازه و باطریش مشکلی نداری دوربین بسیار خوبیه در این رنج قیمت
این دوربین با داشتن مد های مختلف عکاسی و فیلمبرداری یکی از بهترین دوربینهای
سوپر زومه بازار هستش![]()
من 20روز پیش همنی کارو کردم یعنی hs10خریدم و الان خیلی خیلی راضی هستم
امیداورم شما هم از خریدت راضی باشی
دوستان من هم می خواهم که یه دوربین تو رنج قیمت 300 تا 350. تا این لحظه به کانن sx210رسیدم شما پیشنهاد بهتری دارید؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام
اگر علاقه دارید و دوست دارید یاد بگیرید من FZ35 یا FZ40 رو پیشنهاد میدم ، اولی زیر 450 دومی بالای 450 (این دو بزرگ هستند)
اما SX210 میشه 320 هم هست فکر کنم بیشتر بدرد شما بخوره ،حدود نصف اندازه اون دو مدله بالا
مبارکه
عکس فراموش نشه
اون مشکل هم واسه همه دوربین های دنیا هست (کم و زیاد)
سلام
کار با hs10 فکر کنم کمی سخت باشه بخصوص این که وارد هم نیستید
من FZ40 پیشنهاد میکنم
راسی به این مدل ها نمیشه گفت کامپکت
یه نقدی چیزی ازش بنویس![]()
من FZ40 خریدم مموریه کلاس 4 پاناسونیک روش داره که 2 گیگ هست فعلا که رزولوشن HD رو بدون مشکل ضبط میکنه.
با سلام
قصد خرید یک دوربین دیجیتال برای مصرف خانگی دارم
با تحقیقاتی که کردم و تاپیک های این بخش رو که خوندم به چند مدل رسیدم
Panasonic Lumix DMC-FP1
Canon PowerShot SX130 IS
Sony Cyber-Shot DSC-W380
Sony Cyber-Shot DSC-W370
Canon IXUS 130
بودجه من حدود 250 تومان هستش
می خواستم بدونم از بین این مدل ها شما ها کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید و کدوم مدل ها رو رد می کنید ؟
پیشاپیس ازتون تشکر می کنم
با سلام من چند وقت پیش هم این سوال رو کردم اما به دلایلی نتونستم خرید کنم.گفته بودم یه دوربین دیجیتال تا مرز 400 450 می خوام.کیفیت عکس برام مهمتره تا فیلمبرداری.اون موقع canon s90 رو پیش نهاد داده بودین.می خواستم ببینم هنوزم همون پیشنهاد پا بر جاس ؟
یه سوال دیگه هم بود کسی می دونه قیمت دوربین در ایران با جایی مثل دوبی چقدر تفاوت داره ؟ و اصلا ارزش خرید رو داره از او ن ور
البته اگه محصولی هست که قیمتش شکسته شده ولی پیشنهاد خوبی هست هم معرفی کنید.چون الزامی نیست آخرین مدل باشه
لطفا کسانی که با این دوربینا کار کردند نظر بدن. ممنون میشم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)