آبی روشن یا گلیظ؟
حساسیت بالا تمرکز هم میخواد خب...
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
آبی روشن یا گلیظ؟
حساسیت بالا تمرکز هم میخواد خب...
سلام
bot هم تو Condition zero خیلی باهوشن.اصلا نمیشه حرکتها رو تشخیص داد.نقطه قوت کانتر همینجاست.
تو حالت Expert بات ها wall دارن !
=============================
کسی کانفیگ حرفه ای نداره به من بده؟
بابا این کانتر قدیمی که حال نمیده چرا سورس بازی نمیکنین الان سرور اسیا خالیه منم با bot ها بازی میکنم
Last edited by gnulinux; 11-09-2011 at 08:17.
جالبه كانتر ١.٦ هميشه سروراش كلي پلير داره و ما هم كه علاقه شديدي به هندي بازي داريم با كلاش از ٥٠٠ متري هدشات ميزنيم بريم سورس كه چي![]()
اخه خدایی گرافیک سورس و نیگاه کن خیلی باحاله بعدشم اون پریدن های مسخره دروغی 1.6 نداره بعدشم واقعیتره هیچ کی نمیاد سورس بازی کنیم![]()
لینک رو چک کردم درست بود ولی به هرحال می تونی از سرور زیر بگیری:
البته آنتی ویروست شاید گیر بده که قبلاً تست شده و مشکلی نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
می خوای سور بازی کنی باید سختیش رو هم بکشی چون سورس حرفه ای نیست و متقاضی کمی داره
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
رنگش که به خودت بستگی داره، من سبز تیره میذارم. حساست هم از 3 تا 20، البته قدیما با 20 بازی می کردم ولی الان دیگه آوردمش رو 4، بس که بچه ها سرکوفت میزدن. چندسالی هستش که با 3 تا 4 دارم بازی میکنم. هرچی بالاتر هدشات سریعتر. البته به بازی خودت خیلی بستگی داره
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
اینکه بتونی خط نزدیک رو با اسنایپ بزنی کار ساده ای نیست و هرکسی نمی تونه انجامش بده چون اصولاً اسنایپ برای این کار نیست. (ولی بعضی ها می تونن، چندتا کلیپ درست و حسابیش رو اگه گیر بیارم برات میذارم.) من خودم خط نزدیک رو درست و حسابی می زنم. (درحد کلاش و M4 ) اون اسنایپری رو هم که از نزدیک با کلت بشه زد باید فاتحش رو خوند، چون باید چنش رو کلت باشه، البت تو خط دور و تو راش برای فرار چنج رو روی نایف میذارن.
اون کاری رو هم که گفتی برای بهم زدن تمرکز می کنی بهترین کار هستش. البت اگه اسنایپیرت پایه نباشه دیگه ... .
من قدیما با 20 بازی میکردم که الان آوردمش رو 4، خداییش از این کمتر دیگه تو مخم نمیره.![]()
کسی لینک درست درمون از کانتر سورس داره ؟
بعضی خصوصیات بات ها رو نمیشه کاریش کرد.
لول توی خود بازی و از طریق Help تا 4 بیشتر نمی ره ولی با زدن کد و بازی بیشتر بات ها قوی میشن. این شبیه سازی که گذاشتم بهترین شبیه ساز هستش که با بیشتر بازی کردن بات ها بازی و حرکات خودت رو ازت یاد میگیرن و هرچی بیشتر بازی کنی قوی تر می شن.از بات کمپ کردن نخواه چون در حد فهم و شعورش نمی باشد.![]()
سلام بفرما خودم دیشب دانلود کردم هیچ مشکلی نداره اخرین ورژن هست البته با نصب پچ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد اکسترکت یه فایل میاد که باید اکسترکت کنی نصبی نیست
بعدشم این پچو میزاری همونجا که فایل hl.exe هست و نصب میکنی و ریستارت همین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا چون سورس حرفه ای تره متقاضی کمتره چون توش دروغ و جادو جنبل کمتر دارهمی خوای سور بازی کنی باید سختیش رو هم بکشی چون سورس حرفه ای نیست و متقاضی کمی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)