اشتباه شما همینه شما جلوی اهو مجیسین هستین نه اتکر شما باید به کمک مجیکتون بزنینش واسه همین اول بازی باید دگون و دگرتون کامل بشه بعد برید سراغ هایپر و مدنس
اشتباه شما همینه شما جلوی اهو مجیسین هستین نه اتکر شما باید به کمک مجیکتون بزنینش واسه همین اول بازی باید دگون و دگرتون کامل بشه بعد برید سراغ هایپر و مدنس
سلام سهراب خان
نظر من اینه که باید 6 رو بگیره ..که toss ش قوی تر شه ..چرا 3 اپ کنه وقتی که اهو هیرو دورزن هست .
مطمنا هم وقتی به تینی نزدیک باشه سعی میکنه فرار کنه تا اتک بده که 3 فعال شه ..
آقا چطور ميشه با DRAGON توي لول 6 MANTA STYLE بزنه و 3 تا دراگون بشه؟
اگه قبلا جواب داده شده شرمنده
مانتا و 6 رو باهم بزن شاید کار کنه اگه نشد با شیفت امتحان کن
آقا چطور ميشه با DRAGON توي لول 6 MANTA STYLE بزنه و 3 تا دراگون بشه؟
اگه قبلا جواب داده شده شرمنده
جلوش اصلا نمیشه اتک اسپید داشت ):اشتباه شما همینه شما جلوی اهو مجیسین هستین نه اتکر شما باید به کمک مجیکتون بزنینش واسه همین اول بازی باید دگون و دگرتون کامل بشه بعد برید سراغ هایپر و مدنس
چون کتاب میزنه نمیشه خودشو تاس کرد ):
سلام دوست گلم
فرمایش شما درسته ولی نه در مقابل اهو چون ایشون دگر خریده و بلینک میکنه بقلش پس احتمال بش شدن هست با گرفتن 6 احتمال همون 1 اتک هم از بین میره که بتونه بهش بده خودت بهتر میدنوی وقتی بلیننک بشی بقلش اتوماتیک هروی مقابل اتک میده
Last edited by cao-cao; 26-05-2011 at 21:48.
[QUOTE=new evil;6128989]مانتا و 6 رو باهم بزن شاید کار کنه اگه نشد با شیفت امتحان کن
منتا رو با 6 با هم زدم اتفاقي نيوفتاد منظورت رو از استفاده از شيفت نفهميدم .چون داشتم توي وب دنبال اين ميگشتم ديدم يه سايتي نوشته بود از شيفت استفاده كن ولي ننوشته بود چطوري و فقط نوشته بود شيفت رو در طول مسير بگير !!!!
بچه ها توي 6.72 ديگه سنگ و ياشا ORB نيست؟!!!
براي مورچه اگه مانكي بزني با لول 3 ORB هست و ديگه اتك اضافه نميده ؟!!!(مانكي كه آيتم ORB نيست)
هنوز مشكل قبليم رفع نشده چون شنيدم يه بابايي به نام محسن كايوت با دراگون 6 ميكرد و بعد منتا ميكرد و سه تا دراگون و تو سومين لول 6 كه اگه مندز هم بزني ديگه فكر نكنم تاور جلوت بمونه كسي نميدونه چطور ميشه اين كار رو كرد؟
شرمنده اگه انگليسي ننوشتم و همونهايي رو كه توي گيم نت ميگم رو اينجا هم نوشتم
يه دگر داري براش يه دگون قرمز هم آپ كن بعد دگر كن و بعد 1 و 2 ميكني و دگون رو روش مينوازي و آهو پر پر ميشه ميتوني از دگون سبز و آواتار هم استفاده كني
وقتی برای مورچه می بندی باید رویه مانکی کلیک کنی.با ابن کار دیگه مثل قبل جلوگیری از میس نمی کنه.
من تا حالا ندیدم کسی بتونه اون کارو انجام بده.
در مورد مورچه عالي بود دمت گرم
من قبلا شنيده بودم يه بابايي اين كار رو كرده بود و ديشب خودم انجام دادم ، روشش به اين ترتيبه كه بعد بستن مانتا بايد با كليدش روي كيبرد و كليد R كه كليد سريع 6 دراگون هستش با هم و در يك زمان بزني و اون وقت ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)