تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 832 از 959 اولاول ... 332732782822828829830831832833834835836842882932 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,311 به 8,320 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان این کاکائه مثلا؟!! عجب پیشرفتی تو گرافیک داشته!!
    من فوتبالی نیستم و فوتبال هم بازی نمیکنم ولی به عنوان کسی که زیاد بازی نمیکنه و فن یک بازی خاص نیست ، هر وقت PES رو بازی کردم خیلی راحت تر بودم نسبت به فیفا !
    با این حال با هر کدومتون بازی کنم 200 تایی گل میخورم
    من خیلی فوتبالیم و اتفاقا PES رو هم خیلی زیاد بازی کردم ولی میگم که هر چه قدر هم به فیفا تیکه بندازید و اینا باز اون کار خودشو می کنه و به طور قاطع برتره و فکر کنم از همین الان میانگین امتیاز دو رو بر 9 رو برای خودش توی Metacritic رزو کرده!
    در ضمن این عکس ها چیزی رو نشون نمیده و باید منتظر عکس ها و تریلر های دیگه از بازی باشید....

2. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من خیلی فوتبالیم و اتفاقا PES رو هم خیلی زیاد بازی کردم ولی میگم که هر چه قدر هم به فیفا تیکه بندازید و اینا باز اون کار خودشو می کنه و به طور قاطع برتره و فکر کنم از همین الان میانگین امتیاز دو رو بر 9 رو برای خودش توی Metacritic رزو کرده!
    در ضمن این عکس ها چیزی رو نشون نمیده و باید منتظر عکس ها و تریلر های دیگه از بازی باشید....
    نظری ندارم

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض GeoHotz با سونی کنار آمد

GeoHotz هکری که اولین استارت های -- شدن کنسول Playstation 3 را مدتی پیش زد و موفق به شکستن شاخ غول سخت افزاری شود که هیچکسی نتوانست طی 4 سال آن را بشکند، در هر حال بر روی بلاگ رسمی سونی، یک پست بسیار عجیب منتشر شد که طی آن GeoHotz توانسته است بالاخره به دعوی قضایی خود با سونی پایان دهد و پای برگه ی حل و فصل این جریانات اخیر را امضا کند.

آقای ریلی راسل، فردی که از سونی موظف به دنبال کردن جریانات حقوقی -- کنسول شده بود اظهار کرد : "من بسیار خوشحال هستم که بالاخره به هدف خود رسیدیم، من هیچوقت دوست نداشته ام که کسی را پای میز محاکمه بنشانم، تنها هدف من از این کار تنها نجات چیزی بود که تعلق به خودمان داشت و از طریق آن در حال ضرر دیدن های بسیار بودیم."

البته GeoHotz هم در مورد توافق خود با سونی اینگونه اظهار نظر کرد : "من هیچوقت قصد نداشتم که باعث بشم که کاربران به مشکلی بربخورن و یا مسائل Piracy(کپی های غیر مجاز از بازی ها)را آسانتر کنم، اکنون هم خوشحالم که بالاخره این قضیه که مدت ها مرا آزرده بود به پایان رسیده است."

در اواخر این پست، آقای ریلی راسل، افزود : "ما تنها خواهان این هستیم که مشتری هایمان در محیطی امن سرگرمی های خود را بدست آورند، و همچنین می خواهیم به نوعی از سخت کاری های موسیقیدان ها و بازیساز های با استعداد حمایت کنیم تا آن ها همانطور که اکنون می باشد به حمایت از برند Playstation و همچنین بخش آنلاین ادامه دهند.در آخر می خواهم از آقای Hotz تشکر کنم که آدرس تمامی جزئیاتی که باعث ادامه یافتن این مسئله می شد را داد تا سریعا این مسئله به خوبی خاتمه یابد."

به نظر می رسد Hotz دیگر نتوانست این فشارات را تحمل کند و به سرعت پشت دیگر هکر ها و یا طرفداران -- های خود را خالی کند.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض کارمک : Rage دارای بهترین گرافیک این نسل است

عنوان Rage چندی دیگر برای هر سه پلتفــرم PS،Xbox و PC منتشر خواهد شد، در این حال آقای جان کارمک ادعا می کند که این عنوان دارای بهترین گرافیک این نسل می باشد و بر روی هر سه پلتفرم با 60 فریم بر ثانیه به راحتی اجرا خواهد شد.

آقای کارمک ادامه داد : "یکی از بزرگترین دشواری هایی که برای ساخت Rage داشتیم این بود که ما سعی می کردیم که این عنوان، یک عنوان با 60hz باشد و من تنها کسی بودم که در این استدیو برای انجام این مسئله پا فشاری میکردم. می توانستیم به راحتی کاری کنیم که بازی 30hz از کار در بیاید و به جای کاستی های آن درون صفحه را پر از اشیای ریز و درشت کنیم و بازی را سریعتر آماده کنیم."

او در ادامه افزود : "باور من بر آنست که برای یک بازی اکشن قدرتمند، واقعا 30hz چیزی را درمان نمی کند و با وجود 60hz بودن بازی باید روی جلوه های گرافیکی بازی بیشتر کار کنید. می توانم به راحتی ادعا کنم که در حال ساخت بهترین بازی کنسولی اخیر صنعت بازی هستیم، حقیت اینست که مشکلترین کاری که ما موفق شدیم انجام بدهیم همان قرار دادن بازی بر روی 60hz می باشد که بازی های دیگر از انجام دادن آن ناتوان بودند."

منبع:
    کد:

7. 9 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض L.A. Noire پنج ساعت میان پرده دارد

بنابر گفته ی BBFC، سازمان رتبه بندی فیلم ها در انگلستان، عنوان L.A. Noire که تا مدتی دیگر برای پلتفرم های PS3 و Xbox360 عرضه خواهد شد دارای پنج ساعت میان پرده (کات سین)می باشد.

در ادامه ی این پست آمده است که بازی دارای 5 ساعت و 12 دقیقه میان پرده ی سینمایی و حدود 3 ساعت و 25 دقیقه شاهد میان پرده هایی از جنس خود گیم پلی بازی می باشیم.

ماه قبل، شرکت Rockstar اعلام کرد که به پایان رساندن بازی نیاز به 25 تا 30 ساعت زمان دارد، لازم به ذکر است که این بازی از سازمان درجه بندی انگلستان، درجه ی سنی 18 سال را دریافت کرده است ولی در حال حاظر هیچ سانسوری در مورد بازی صورت نگرفته است.

منبع:
    کد:

9. 8 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hojjat07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سایت fifplay.com در حال برگزاری یک نظرسنجی برای اضافه کردن یکی از لیگ های ایرن و عربستان به بازی فیفا 12 است.
    به این سایت سر بزنیدو رای بدید و نذارین عرب ها بتونن موفق شن ...

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

من فوتبالی نیستم و فوتبال هم بازی نمیکنم ولی به عنوان کسی که زیاد بازی نمیکنه و فن یک بازی خاص نیست ، هر وقت PES رو بازی کردم خیلی راحت تر بودم نسبت به فیفا !
    چون فوتبالی نیستی همچین حسی داری
    او در ادامه افزود : "باور من بر آنست که برای یک بازی اکشن قدرتمند، واقعا 30hz چیزی را درمان نمی کند و با وجود 60hz بودن بازی باید روی جلوه های گرافیکی بازی بیشتر کار کنید. می توانم به راحتی ادعا کنم که در حال ساخت بهترین بازی کنسولی اخیر صنعت بازی هستیم، حقیت اینست که مشکلترین کاری که ما موفق شدیم انجام بدهیم همان قرار دادن بازی بر روی 60hz می باشد که بازی های دیگر از انجام دادن آن ناتوان بودند."
    این قسمتش خوب زد تو سر بقیه بازیا که به 30 فریمشون مینازن
    کلا هرچی کارمک بگه درسته... امسال سال بهتریناست

12. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

عنوان Rage چندی دیگر برای هر سه پلتفــرم PS،Xbox و PC منتشر خواهد شد، در این حال آقای جان کارمک ادعا می کند که این عنوان دارای بهترین گرافیک این نسل می باشد و بر روی هر سه پلتفرم با 60 فریم بر ثانیه به راحتی اجرا خواهد شد.

آقای کارمک ادامه داد : "یکی از بزرگترین دشواری هایی که برای ساخت Rage داشتیم این بود که ما سعی می کردیم که این عنوان، یک عنوان با 60hz باشد و من تنها کسی بودم که در این استدیو برای انجام این مسئله پا فشاری میکردم. می توانستیم به راحتی کاری کنیم که بازی 30hz از کار در بیاید و به جای کاستی های آن درون صفحه را پر از اشیای ریز و درشت کنیم و بازی را سریعتر آماده کنیم."

منبع:
    کد:
    کارمک همیشه نسل گرافیک رو عوض کرده ، خیلی مخه

اگه نباشه جاش خالی می مونه devilboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سایت fifplay.com در حال برگزاری یک نظرسنجی برای اضافه کردن یکی از لیگ های ایرن و عربستان به بازی فیفا 12 است.
    به این سایت سر بزنیدو رای بدید و نذارین عرب ها بتونن موفق شن ...

بچه ها لطفا برین رای بدین با اینکه ما خیلی از عربستان جلو بودیم ولی حالا 2% عقبیم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض Wii 2

Wii 2 مجهز به Blu Ray می شود

توسط یکی از منابع مطلع شدیم که نینتندو قصد دارد در کنسول جدید خود از Blu Ray استفاده کند.

منابع بسیار نزدیک به Blu-ray.com گزارش می دهند که آن ها به نینتندو پیشنهاد کرده اند که از تکنولوژی سونی در کنسول جدید خود استفاده کند.

دیروز سیلی از شایعات به گوش می رسید که کنسول جدید نینتندو بسیار قدرتمند تر از کنسول Playstation 3 می باشد و بر خلاف الان قصد دارند که بازیکننده های بزرگسال نیز به سوی خود جذب کنند.

کنسول Wii در حال حاظر از DVD استفاده می کند که کم کم رو به منسوخ شدن می رود، نکته ی دیگر که بسیار عجیب هم می باشد تغییر کنترل کنسول جدید نینتندو است. شایعات حاکی از آنست که کنترل کنسول جدید نینتندو دارای یک صفحه ی لمسی(Touch Screen) است.

منبع:
    کد:
    Wii 2 در مراسم E3 معرفی خواهد شد

بنابر گزارشات بدست آمده، نینتندو قصد دارد در مراسم E3 امسال، کنسول نسل جدید خود را معرفی کند.

منابع بسیار نزدیک به مجله ی Game Informer اعلام کرده اند که این کنسول می تواند بازی ها را به صورت HD اجرا کند و نینتندو آماده ی معرفی این کنسول به سازندگان Third Party می باشد.

یکی از این افراد ناشناس اعلام کرد : "نینتندو برای این سخت افزار بهترین کار را انجام خواهد داد و تدبیری که برای عرضه ی Wii انجام داد دیگر تکرار نخواهد کرد."

همچنین از طریق همین منابع با خبر شدیم که Wii انتشار این کنسول نسل جدید را برای اواخر 2012 زمانبندی کرده است.

منبع:
    کد:

16. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •