دکل همراه اول ى کوچه باهامون فاصله داره اما سيگنال دهى کيفيت مناسب نداره، طبقه اول هستيم امکانش هست ک سرعت کم بده!؟
دکل همراه اول ى کوچه باهامون فاصله داره اما سيگنال دهى کيفيت مناسب نداره، طبقه اول هستيم امکانش هست ک سرعت کم بده!؟
من تست کردم با سیمکارت قفل نشده دو حالت هم با گوشی زیر دکل و هم با فاصله حدود 200 متری سرعت از دکل ... زیر دکل 4 برابر بود سرعت ... اما برای سیمکارت های قفل شده همراه اول فرقی نکرد و سرعت همیشه روی 8 مگابیت قفل هست حتی زیر دکل . فکر کنم هدف همراه اول اینه که همه جا سرعت یکی باشه تا فاصله زیاد دکل هاش رو کسی متوجه نشه .... الان منطقه ما ایرانسل 2 دکل و همراه اول و رایتل 1 دکل دارن هرکدومشون
سلام دوستان. من یه مشکلی دارم.
سیم کارت همراه اول من و گوشی من 4G هستش اما همش 3G و به 4G وصل نمیشه.
حتی تو تنظیمات هم Enable LTE رو فعال کردم.
منطقمون هم تحت پوشش 4G هستش.
بسته اینترنتی هم آلفا پلاس یک ماهه هستش.
گوشی iPhone 5s
ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by alireza_pes33; 01-09-2017 at 14:56.
سیمکارت محدود شده
برید تاپیکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما مشکل به هیچ وجه حل نشده برای ما
فقط میتونید ترابرد کنید به اپراتور دیگه اگه شمارتون مهمه یا سر کنید با اپراتور برتر
Last edited by britain; 01-09-2017 at 15:13.
خونه قبلى ک بوديم این نزديکى ب دکل رو نداشت اما سرعت خيلى بهتر و باثبات تر بود
اینترنت داخلی رایگان شده؟
سوال منم هست
امروز یه تبلیغی دیدم از همراه اول تویه تلویزیون که نوشته بود از قریان تا قدیر اینتر نت داخلی رایگان
کسی میدونه قضیه چیه؟
عیدی همراه اول برای کاربران اینترنت از عید قربان تا عید غدیراز عید قربان تا عید غدیر (۱۰ الی ۱۸ شهریور ماه ۹۶) بازدید از سایت های داخلی منتخب که فهرست آنها در پایین همین صفحه ذکر شده است، برای کلیه کاربران اینترنت همراه اول رایگان خواهد بود.
ترافیک مصرفی برای کلیه مشترکین چه آن دسته که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می کنند و چه آن دسته که از تعرفه آزاد استفاده می کنند، در بازه زمانی ۱۰ الی ۱۸ شهریور ماه ۹۶ کاملا رایگان خواهد بود.
نکات مهم :
- در صورتی که مشترکین از فیلترشکن استفاده کنند، امکان بازدید رایگان از سایت های داخلی منتخب وجود نخواهد داشت و هزینه اینترنت از بسته آن ها کسر شده و یا با تعرفه آزاد محاسبه خواهد شد.
- پس از پایان این بازه، ترافیک مصرفی در سایت های داخلی منتخب برای کلیه مشترکین همانند حالت قبلی با ۵۰% تخفیف محاسبه می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان یدونه بسته آلفا+ فعال کردم و زدم برا دانلود متاسفانه هم بسته رو تموم کرد هم شارژ سیم کارت!
همراه اول دزد تمام عیار
سایتم شاتل لند بود
متاسفانه از منم شارژ کم کرد.
*شاتل لند
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)