با درود به همه عریزان
فردا چهارشنبه یک هفته از اولین تحریم همگانی ایرانسل میگذره قصد داریم فردا خاموشی یک ساعته همگانی ایرانسل رو داشته باشیم
دوستان چه ساعتی رو فردا برای این کار مناسب میدونید؟
#تحریم_ایرانسل
با درود به همه عریزان
فردا چهارشنبه یک هفته از اولین تحریم همگانی ایرانسل میگذره قصد داریم فردا خاموشی یک ساعته همگانی ایرانسل رو داشته باشیم
دوستان چه ساعتی رو فردا برای این کار مناسب میدونید؟
#تحریم_ایرانسل
افشای پشت پرده افزایش قیمت مهندسی شده اینترنت همراه ایرانسل
این دو ویدیو را به ترتیب مشاهده کنید و به حقیقت بسیار تلخ ماجرا پی ببرید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از موضع گیری عجیب و دیرهنگام وزیر ارتباطات در خصوص افزایش قیمت بسته های اینترنت همراه ایرانسل، بازبینی صحبت های وزیر در روز تصویب تعرفه های جدید و تاکید وی بر تعریف بسته های جدید در همان جلسه تصمیم گیری، و نرخ 0.1 ریال/کیلوبایت در مورد برخی بسته ها (که با این حساب بسته یک گیگابایتی 10.000 تومان قیمت میخورد) از حقیقتی بسیار عجیب و تلخ پرده برداشت؛ آنهم اینکه افزایش قیمت بسته ها و حتی تعریف بسته های جدید کاملا مهندسی شده و با هماهنگی و پشتیبانی کامل وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی بوده است و ایرانسل در این ماجرا چندان مقصر نیست و به هیچ وجه خبری از کاهش قیمتها نخواهد بود.
#تحریم_ایرانسل
دروغ و انکار میکنن مثل س**!!!!!!
از یه طرف مدیر بازاریابی ایرانسل میاد میگه تعداد کمی از مردم از بسته ها استفاده میکنن و از طرف دیگه وزیر میاد میگه 60درصد مردم از بسته ها استفاده میکنن و مردم رو تشویق میکنه از بسته ها استفاده کنن.
حالا اخرش مجری شبکه 3 به قائم مقام سازمان تنیظم مقررات میگه امکانش هست بسته ها به قبل برگرده که یه مشت اراجیف و انکار بلغور میکنه!!!!
بابا ما این کاهش قیمت رو نخواستیم بخدا!!! همون قیمتهای قبلی رو بدید راضی تریم.......
سرعت بعد از گرونی خیلی بهتر شده قبلا حتی نمیشد چت کرد منطقه ما
نیازی به فکر کردن نداره
هیچ انسان عاقلی وقتی اینترنت همراه اول نصف قیمت اینترنت ایرانسل هست نمیره از ایرانسل استفاده کنه
من الان همراه اول دارم والا سرعتش از ایرانسل بهتره
با سلام اول تشکر میکنم از شما بابت پیگیری این موضوع
فردا ۱۷ دی هست من ساعت ۱۷ رو مناسب میدونم و پایه ام '''' شما یه ساعت رو پیشنهاد بدین ما هم خاموشی میزنیم و اسکرین شات میگیریم میزاریم همینجا شاید به گوش ایرانسل رسید[emoji109]
یه دست صدا نداره همه باید متحد باشیم و ویرانسل رو به روزای خوبش برگردونیم.... تعرفه های قبل از دی ماه خدایی به صرفه بود[emoji22]
Last edited by Arsenal2012; 07-01-2015 at 03:37.
آسانسور راست ميگه ارزش نداره خودتونو با ايرانسل درگير كنيد گرون كرده بزار گرون كنه فردا نتيجشو ميبينه شما هم كه مجبور. نيستيد از ايرانسل اشتراك بگيريد بعضيا هي ميگن گرونه از اونور بسته ميگيرن
بعدشم مگه چند نفر از اين تاپيك ديدن ميكنن حالا بگيم كل بازديد كننده هاي اين تاپيك فردا گوشيشونو خاموش كنن چنردنفر از اين تاپيك ديدن ميكنن؟100-يا 200نفر مطمئن باشيد آب از آب تكون نميخوره.
والله من الان بالای 5 ساله از این پیاما میبینم هیچ وقتم ب نتیجه نرسیده گوشی خاموش کنیم به 90 فلان اس ام اس بدیم وسایل برقی بزنیم ب برق و.... هزار جور از این مزخرفات
حاجی خودتون فکر کنید سیم کارت خیلی ها وسیله کارشونخ مگه میشه خاموش کرد؟
هر کس از بسته ناراضیه استفاده نمیکنه
هر کی هم با قیمتا مشکلی نداره استفاده میکنه دیگه این خاموش کردن و... چ صیغه ای هست
بابا حالا پولشم به کنار کی0فیت نداده یک جا سرعتش عالیه یکجا افتضاحه یک جا انتن پر یک جا اصلا انتن نمیده من که با این وضع فعلا که رو رایتلم حد اقل سرعتش پایداره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)