متاسفم بچه ها از همه معضرت میخوام من تمام تلاش خودم را برای بهتر کردن وضعیت کردم
در حال حاضر بهترین راه برای داشتن یک سرویس خوب و نرمال گرفتن سرویس های حجمی 256 به بالا ست
خوب حالا به حرف من رسیدید.؟ ارجاع به این 2 پست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط hossein 1994
سرعت باید 120 باشه حتی آسیاتکی که پهنا کم اورده داره 90 میده حالا شما با 64 راضی هستین ؟
راضی که نیستیم ولی این تغییراتی که داده شده به نظر من از کمبود پهنای باند یا اشکالات نرم افزاری نیست. اعمال اکانتینگه. اگه دقت کنی یه نسبتی هم بین سرعت اسمی و سرعت دانلود هست بنابراین من فکر نمیکنم مشکلی در کار باشه که بخواد رفع بشه. آسیاتکم یه چند وقت صبر کن همینجوری میشه. الانم که سرعتش خوبه واسه اینه که مشتری ها رو بکشه طرف خودش تو این شرایط ،حتی به قیمت ضرر دادن!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
درضمن " پساپیش" از آقای درزی هم ممنونیم بخاطر زحمات فراوانشون.! و دلگیریم به خاطر غلط های املایی فراوان و اینکه چه کسانی با چه سطح سوادی به چه اطلاعات "مهمی" به زعم خودشون دسترسی دارن.!
و در آخر به نظر بنده صحبتای این آقای روزبه زیاد موثق و منطقی به نظر نمیاد ! خود دانید .!