تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 832 از 1421 اولاول ... 3327327828228288298308318328338348358368428829321332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,311 به 8,320 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

دوستان با دادن این پیام مشکل حل نمیشه فقط باید یه راهی پیدا کنیم یا اینکه وقتی سرویس مون تموم شد از مخابرات بریم یا اینکه شارژ نکنیم
    چرا فکر کردی من این پستو دادم که مشکلی حل بشه؟
    اینجا شما بخاطر هیچ مشکلی راه کاری نداری یا باید سرتو خم کنی ازش استفاده کنی یا کلا بیخیال بشی چون کسی برات ارزش قائل نمیشه اعتراض و حق در این جامعه معنی نداره اگه توهم اینو داری که حقی داری باید جای دیگه بدنبالش بگردی یا خودت برای خودت بسازیش به روش این عاقایون

2. این کاربر از nihilnigritude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

الان قیمتای مخابرات با شرکتای دیگه فرقی نمی کنه چه محدود و چه نامحدود،محدود که همه شرکتا بالای 4 مگ هستش سرعت دانلودشون،پس دلیلی برای ماندن وجود نداره

4. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cj.saeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بچه ها این خوب نیست برای شرکتی
    من ماهیانه با سرعت 256 نامحدود مخابرات 450 گیگ دانلود با وبگردی داشتم دیگه از این حر ف ا گذشته همین ما بودیم بیخودی دانلود کردیم پهنای باند رو 0 کردیم حالا داره دوباره ترافیک میخره اضافش کنه سرعت رو آوردن پایینسرعت 128 + 400 kb دانلود = تبلیغمن امیدوارم برگرده به حالت سابق تا از سینمای جهان عقب نیوفتم چون جز مخابرات تو محلمون شرکت حصوصی نداره سرویس بده
    Last edited by cj.saeed; 10-08-2013 at 11:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercurial7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

الان قیمتای مخابرات با شرکتای دیگه فرقی نمی کنه چه محدود و چه نامحدود،محدود که همه شرکتا بالای 4 مگ هستش سرعت دانلودشون،پس دلیلی برای ماندن وجود نداره
    روزبه جان شما جواب منو ندادید. معمولا شب ها چند گیگ دانلود می کنی؟ آیا شب ها سرعت کم می شه؟ ممنون می شم سوال هام رو جواب بدید.

7. این کاربر از mercurial7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

نحوه کلاهبرداری نوین مخابرات هم دست کمی از بقیه نداره
    سری اول اومدن به کاربرا سرویس 16مگ دادن ملت ریختن توش، کردنش 12مگ ملت بیشتر اومدن، بعدش کردنش 3مگ حالا که تا میتونستن یوزر جمع کردن سرعتارو اینطوری کردن
    کوچیکو بزرگ نداره این جامعه با دزدی و کلاهبرداری تا اینجا رسیده نباید انتظار انسانیت داشت
    دارم پیش خودم فکر میکنم چرا الان کسی نیست که من برم پیشش احیای حق کنم .. دیگه نامردی از این علنی تر! یعنی برای رسیدن به رتبه برتر کشور و جمع کردن یوزر بیشتر و پول به جیب زدن واقعا ارزش زیر پا گذاشتن دین و دیانت رو داره؟نمیدونم چرا انقدر دور از عدالتیم. خدا کسی که مسبب اینکار هستُ ُهدایت کنه. شاید بهترین دعا همین باشه.

9. 4 کاربر از sazman1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

نمردیمو سرعت دانلود پایینتر از 2 کیلو بایت هم دیدیم دست دیال آپ رو هم از پشت بسته

11. این کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

روزبه جان شما جواب منو ندادید. معمولا شب ها چند گیگ دانلود می کنی؟ آیا شب ها سرعت کم می شه؟ ممنون می شم سوال هام رو جواب بدید.
    اصولا" من حوصله شب بیداری برای دانلود و ندارم اما یکی از بچه های تاپیک شرکت که 1 مگ داشت گفتش بعضی موقع ها با 600-700 دانلود رایگان می کنه،بستگی به خطتتون هستش،ممکنه 1 مگه و رو 4096 ببندن،ممکنم هست رو 8190،اما تحقیق کن ببین مرکز مخابراتیتون کدوم شرکت مشترک کمتر داره،هر کدوم کمتر بود اونو بگیر،از بین آسیاتک و نوین نت

13. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

متاسفم بچه ها از همه معضرت میخوام من تمام تلاش خودم را برای بهتر کردن وضعیت کردم

در حال حاضر بهترین راه برای داشتن یک سرویس خوب و نرمال گرفتن سرویس های حجمی 256 به بالا ست

خوب حالا به حرف من رسیدید.؟ ارجاع به این 2 پست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نوشته شده توسط darzi89 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مسئولان همچنان در تلاش هستند تا مشگلات را بر طرف کنند .

داداش گرفتی مارو ؟ یا جیگر فرض کردی؟ کی کجا در حال کاره؟؟
    ولی به هر حال بازم با همین یک مگابیت سرعت 64 میشه ماهی بالای 100 گیگ دانلود کرد و با اینهمه بازم مخابرات بهتره!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نوشته شده توسط hossein 1994 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرعت باید 120 باشه حتی آسیاتکی که پهنا کم اورده داره 90 میده حالا شما با 64 راضی هستین ؟

راضی که نیستیم ولی این تغییراتی که داده شده به نظر من از کمبود پهنای باند یا اشکالات نرم افزاری نیست. اعمال اکانتینگه. اگه دقت کنی یه نسبتی هم بین سرعت اسمی و سرعت دانلود هست بنابراین من فکر نمیکنم مشکلی در کار باشه که بخواد رفع بشه. آسیاتکم یه چند وقت صبر کن همینجوری میشه. الانم که سرعتش خوبه واسه اینه که مشتری ها رو بکشه طرف خودش تو این شرایط ،حتی به قیمت ضرر دادن!
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

درضمن " پساپیش" از آقای درزی هم ممنونیم بخاطر زحمات فراوانشون.! و دلگیریم به خاطر غلط های املایی فراوان و اینکه چه کسانی با چه سطح سوادی به چه اطلاعات "مهمی" به زعم خودشون دسترسی دارن.!
    و در آخر به نظر بنده صحبتای این آقای روزبه زیاد موثق و منطقی به نظر نمیاد ! خود دانید .!
    Last edited by NullCode; 10-08-2013 at 12:42.

15. 3 کاربر از NullCode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alidadash75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    (AMOL)عشقه

پيش فرض

کسی 256 6 ماهه یا یکساله داره؟سرعتش چنده؟
    512 6ماهه سرعتش چنده؟
    آیا با هم فرقی دارن؟

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

الان زنگیدم گفتم قرار بود هفته پیش مشکلات حل شه اما هنوز سرعت من کیلوبایتیه
    2020 : قرار بود تا شنبه حل شه ما نبودیم 2 3 روزه چشم پیگیری میکنیم انشالله حل میشه

چیزی که برام جالبه هر بار اینا از جواب دادن خودداری نمیکنن و اصلا به روی خودشونم نمیارن داریم سرکارتون میزاریم
    و با کمال ارامش میگم اره اره چشم چشم پیگیری میکینیم حل میشه ok ok

به این میگن برخود با ارباب رجوع یاد بگیرید

18. 2 کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •