به نظر من اينكه مراسمي گرفته بشه و از زحمات بازيكنا و كادر فني تشكر و قدرداني بشه خيلي هم خوبه
حالا اسمشو جشن بزاريم يا هر چيز ديگه
بله
خير
به نظر من اينكه مراسمي گرفته بشه و از زحمات بازيكنا و كادر فني تشكر و قدرداني بشه خيلي هم خوبه
حالا اسمشو جشن بزاريم يا هر چيز ديگه
احتمالا این متن از طرف قلعه نوعی بوده
می خواد زحمت اینا رو کم و خودشو رو بزرگ کنه![]()
من خودم یه پرسپولیسی هستم.متن خیلی قشنگی بود با کلش موافقم . دیگه کم کم داره حالم از فوتبال ایران بهم می خوره مثل خیلی چیزای دیگه مملکتم باید فوتبالش هم رها کنم. کی فکرش رو می کرد روزی دغدغه ما بازی با کره ی شمالی و سنگاپور و .... باید باشه؟
آقا شما فوتبال ایرانو فاکتور بگیر...
اتفاقا متن کاملا درستی هم هست.
جشن یا هر چیز دیگه ای برای این مرحله بی معنیه.
تو بازی های اوروپایی هم که نگاه کنی وقتی یه تیم رده پایین یه تیم تراز اول و قوی و شکست میده یه جشن کوچولو میگیرن.
نه اینکه منچستر با یه باشگاه دسته اولی بازی کنه و بعد از برد بره جشن بگیره.
با این جور جشن گرفتا( چه میدونم مهومنی کوچیک . کیک خوردن یا هر چیز دیگه ای) داریم میزنیم تو سر فوتبال خودمون.
سعيد لو در نامه اي به عزت الله ضرغامي رييس سازمان صدا و سيمااز يكي مجريان ورزشي صدا و سيما كه احساسات شخصي خود پس ازشنیدن ضايعه فوت مادرش دربرنامه زنده را کنترل کرد،تشکرنمود.
به گزارش پايگاه خبري ورزش ايران، جمعه شب اسماعيلي مجري برنامه ورزش از نگاه 5 پس از شنيدن خبر فوت مادر خود با بردباري و شكيبايي اين برنامه را اجرا كرد. در همين راستا رييس سازمان تربيت بدني در نامه اي به رييس صدا و سيما از وي تشکر نمود.
متن نامه دكتر سعيد لو به اين شرح است: «هماهنگونه كه مستحضريد ورزش امري فرهنگي است و در فرهنگ ايراني – اسلامي رفتارهاي والاي انساني و جايگاه ويژه اي برخوردار مي باشد.جمعه شب سوم ارديبهشت در برنامه ورزش از نگاه 5 سيما، شاهد يكي از اين رفتارهاي ارزشمند بوديم.
مجري برنامه آقاي اسماعيلي پس از پايان مصاحبه گفت و گوي عادي با اينجانب، به شدت منقلب و متاثر شد كه اين امر تعجب همگان را بر انگيخت، متوجه شديم كه در آستانه شروع برنامه، خبر فوت مادر به وي رسيده است و ايشان با بردباري تمام و براي احترام به ملت شريف ايران، احساسات شخصي خود را تا پايان برنامه كنترل نمودند و پس از آن براي عزيز از دست رفته اشك ماتم ريختند.
احترام به ديگران و از خود گذشتن براي ديگران از فضايل قهرماني و پهلواني است. لذا ضمن قدرداني از مجري محترم و عرض تسليت به ايشان اميدوارم به كمك رسانه ملي به عنوان ابزار اصلي در توسعه فرهنگ اسلامي و تلاش هاي جنابعالي شاهد رشد و گسترش روزافزون رفتارهاي پهلواني در همه عرصه ها بخصوص در ورزش كشور باشيم.»
ما که شبکه 5 نداریم.. ولی کارش ارزشمند بود..
ما هم شبکه 5 نداریم
به نظرم کار درستی نکرد
آدم باید احساساتشو همون موقع بیرون بریزه
یعنی چی ندارین؟
منظورتون اینه که شبکه تهران رو ندارین ؟ یعنی تو یه استان دیگه هستین ؟
جوری گفتید که انگار کلا شبکه استانی ندارین![]()
یعنی چی زار زار اشکمی ریخت که وای بی مادر شدم...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)