تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 832 از 973 اولاول ... 332732782822828829830831832833834835836842882932 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,311 به 8,320 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

اگه نباشه جاش خالی می مونه FGi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من ماموریت آخر رو میخوام دیگه..
    همونجایی که باید بین کشتن دیمتیری و یا معامله با اون یکی رو انتخاب کنیم..
    من 6-7 ماه پیش رفتم و پایان کشتن و انتقام رو انتخاب کردم....
    حالا دوست دارم معامله رو هم انجام بدم و پایان دوم رو هم ببینم.....

همین....
    شما وقتی انتقام را انتخاب کنی بعدش یک اتفاق می افتد، وقتی پول را انتخاب کنی یک اتفاق دیگر و بعد از آن چند کار دیگر باید انجام دهید؛ بعد تیتراژ پخش میشود که داستان بازی به پایان رسیده است و کارهای متفرقه باید انجام داد تا بازی 100% شود.
    شما اگر اسم آن مرحله را میدانی بگو و اگر نمیدانی من سیو هایم را تک تک باید نگاه کنم ببینم روی آن مرحله سیو جدیدی قرار دادم یا نه.

تو این نسخه خونه نمیشه خرید؟اخه تو قبلیا میشد
    الان هرچی ماشین میدزدی فایده نداره چون پارکینگ نداری.
    شما چند تا خانه دارید که جلوی در هر خانه جایی دارد که همان پارکینگ شما محصوب میشود و جلوی در خانه در آن کادر رنگی که نوشته رویش را به خاطر ندارم ماشین را پارک کنید، ماشین برای همیشه آنجا میماند.

بای بای

اگه نباشه جاش خالی می مونه FGi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چطوری میتونم سیو بازی رو از رو سیستم جایی دیگه کپی کنم؟؟ هر چی گشتم پیدا نکردم. شاید جایه مخصوصی داره؟؟ آره؟ بی زحمت بگو. ممنون
    باعرض پوزش، پست شما را در ابتدا ندیدم.

برای سیو باید مراحل زیر را طی کنید:
    C:-----Users------Your Folder--------AppData---------Local--------Rockstar Games----------GTA IV
    C:---------Users--------your Folder----------AppData----------Local----------Microsoft-----------XLive

3. این کاربر از FGi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

شما وقتی انتقام را انتخاب کنی بعدش یک اتفاق می افتد، وقتی پول را انتخاب کنی یک اتفاق دیگر و بعد از آن چند کار دیگر باید انجام دهید؛ بعد تیتراژ پخش میشود که داستان بازی به پایان رسیده است و کارهای متفرقه باید انجام داد تا بازی 100% شود.
    شما اگر اسم آن مرحله را میدانی بگو و اگر نمیدانی من سیو هایم را تک تک باید نگاه کنم ببینم روی آن مرحله سیو جدیدی قرار دادم یا نه.

شما چند تا خانه دارید که جلوی در هر خانه جایی دارد که همان پارکینگ شما محصوب میشود و جلوی در خانه در آن کادر رنگی که نوشته رویش را به خاطر ندارم ماشین را پارک کنید، ماشین برای همیشه آنجا میماند.

بای بای
    نه نمیدونم اسم اون مرحله چی هست؟؟؟

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

کسی اینجا iv رو با seven بازی کرده؟؟ من نصبش میکنم اجرا هم میشه ولی گیر داره و کاراکترها هم دیالوگ ندارن؟

حـــــرفـه ای Hamid110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

کسی اینجا iv رو با seven بازی کرده؟؟ من نصبش میکنم اجرا هم میشه ولی گیر داره و کاراکترها هم دیالوگ ندارن؟
    سلام . .

من روی ویندوز سون ( 7 ) نصب کردم . . هیچ مشکلی نداره . . و به راحتی میشه بازی کرد .

موفق باشید .

7. این کاربر از Hamid110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saxiass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    دانشگاه ازاد اسلامی واحد X

پيش فرض

سلام کسی میتونه سیو جایی رو که نامزد نیکو رو میکشن بذاره؟ من اینو پارسال تا همینجا رفتم ولی متاسفانه سیوم پاک شده و الان تازه نصب کردم و میخوام دوباره ادامشو برم.

9. این کاربر از saxiass بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

1

باعرض پوزش، پست شما را در ابتدا ندیدم.

برای سیو باید مراحل زیر را طی کنید:
    C:-----Users------Your Folder--------AppData---------Local--------Rockstar Games----------GTA IV
    C:---------Users--------your Folder----------AppData----------Local----------Microsoft-----------XLive
    خواهش ميكنم. ممنون دوست عزيز.

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببينم كسي اضافاتي لباسي چيزي دانلود نكرده واسه بازي ما كه آرزو به دل مونديم آستين كوتاه تنه نيكو ببينيم
    يه كي از ضعف هاي اين بازي تنوع كم لباس بود درحالي كه تو سان آندرياس تنوع لباس مهشر بود

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

سلام . .

من روی ویندوز سون ( 7 ) نصب کردم . . هیچ مشکلی نداره . . و به راحتی میشه بازی کرد .

موفق باشید .
    روی ویستا بدون مشکل نصب و اجرا میشه ولی روی سون چه توی نسخه آزمایشی چه نسخه اصلی مشکل داره. پچی نیست که بشه این مشکلو حل کرد؟

حـــــرفـه ای Hamid110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

روی ویستا بدون مشکل نصب و اجرا میشه ولی روی سون چه توی نسخه آزمایشی چه نسخه اصلی مشکل داره. پچی نیست که بشه این مشکلو حل کرد؟
    سلام . .

ممکنه ویندوز سون شما نسخه 64 بیتی باشه چون بعضی برنامه ها روی این نسخه نصب نمیشه . .. . البته من نمیدونم Gta با 64 بیتی ویندوز 7 مشکل داره یا نه . . اما به احتمال زیاد مشکلی نداره . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •