راکی خنک تره . در مورد بهتر بودن رایحه که خودت باید نظر بدی ، ولی در مورد پخش بو و موندگاری از من بپرسی ، با اختلاف کم سیلور بهتره!
راکی خنک تره . در مورد بهتر بودن رایحه که خودت باید نظر بدی ، ولی در مورد پخش بو و موندگاری از من بپرسی ، با اختلاف کم سیلور بهتره!
امشبم یه چنتا عطر تست کردم:
Bang by Marc Jacobs ، اولش که رو دستم اسپری کردم ، فکر کردم عطر چوبی مورد علاقمو که پخش بوی خوبی داشته باشه پیدا کردم . نوت ابتداییش ، رایحه ی تند و خنک چوبی هست ؛ در حالی که انتظار دارین پخش بو و موندگاریه خوبی از این مدل رایحه بگیرین ، با گذشت زمان ، پخش بوش با شیب منفی بی نهایت به سمت صفر میل می کنه. به طوری که بعد 10 دقیقه اگه بینیمو نمی چسبوندم به ساعدم( جایی که تست کرده بودم ) ، اصلا" بوشو احساس نمی کردم. کلا" بعد 2-3 ساعت ، کَاَن لَم یَکُن شده بود. ( با کمی اغراق !!!! ). نوت پایانیشم جالب نبود. اگه اشتباه نکنم ، این عطر تو سال 2011 ، جایزه بهترین پکیجینگ فی فی رو گرفت .
Happy Clinique ، عطر خنک ، ملایم ، شیرین مرکباتی ( البته به مشام من بیشتر بوی گل می داد تا مرکبات ) با موندگاری و پخش بوی خوب. کار همه پسندیه و به جورایی زیاد بوشو می شنویم تو کوچه و خیابون. واسه استفاده روزانه مناسبه.
اینقدر از mine تعریف کردین رفتم تستش کردم بوش خیلی بیشتر از آونتوس شبیه گوچی بای گوچیه ملایم شده بود.موندگاری و پخش هم در حد صفر.قیمت 100 تومن
الان گزینه ای من اینا هستن
deseo
وود راکی
وود سیلور
هپی کلینیک
اگه deseo گیرم بیاد 100 درصد همونو میگیرم چون همه ازش تعریف میکنن
اگه نه که بین اون 3 تا یکی رو میگیرم
والا نادر جان من آونتوس رو که تا حالا تست نکردم ولی شبیه گوجی بای گوجی هم اصلا نیست .
هم عطرافشان داره هم پرفيوم شاپينگ.
سلام.ميشه بفرمايين کجا تست کردين؟من خيلي جاها ديدم همين بنگ رو هم واسه تست نميدن.و همينطور m7 ابسولوت رو کجا تست کردين؟
درسته ولی خب میخوام اول تست کنم بعد بخرم
اون سوال مارو که کسي جواب نداد که آيا درتي انگليش واقعا شبيهه توسکان هست و اگه هست چقدر؟
اما يه سواله ديگه اين که m7 با اپيوم به هم شبيهند؟ميشه يه توضيحي در خصوصشون بدين؟و همينطور بين ايسي ميکه بلو با ايسي ميکه پور هم که کدومشون بهترن و چه فرقي از نظر رايحه دارن؟
البته حرفه شما کاملا درسته.منم همين مشکلو دارم يعني تا تست نکنم نميتونم انتخاب کنم تازه با تستم بعضي وقتها بعدش پشيمون ميشم.
ضمنا فکر کنم تو اون 4 تا کار که ميخواي،هپي کلينيک باهاشون خيلي فرق کنه.چرا لايت بلو يا ورساچه پورهم و همينط.ر باربري اسپرت رو تست نميکني؟يا باربري د بيت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)