تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 832 از 4105 اولاول ... 33273278282282882983083183283383483583684288293213321832 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,311 به 8,320 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان دوتا سوال :
    1: آیا دژبان ارگانهای مختلف میتونن به سربازهای هر ارگانی گیر بدن ؟ (مثلا دژبان ارتش به سرباز نیروی انتظامی گیر بده.)
    2: این سرباز صفرهای دژبان (اینایی که نون بربری رو شونشون هست و اکثرا عقده ای هستن و توی ترمینالها زیادن) میتونن به سرباز درجه دار (مثلا ستوان 3 یا استوار) گیر بدن ؟ (منظورم کادری های دژبان نیست ، فقط سربازهاشون هست.)

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

والا تا جایی که من میدونم یک نوع بیشتر نداره. میخواد کسری بسیج فعال جور کنه. مثلا سابقه درست میکنه که من 6 سال بسیج فعال داشتم و 6 ماه کسری میتونم بگیرم.
    برای من 3-6 ماه بس هست.
    حالا باز شما اگر بیشتر میدونی ممنون میشم توضیح بدی.
    کسری کارت سبز - کسری کارت فعال - کسری عضو شورا . البته همینارو میدونم من که فکر نکنم بتونه کاری کنه چون الان اوضاع فرق کرده و به همین راحتی کارت فعال نمیدن چه برسه به اینکه چندسال سابقه هم داشته باشی.
    یه سوالم داشتم: تو قانون 21 ماه ، دوره آموزشی چندماه شده؟
    Last edited by Soroush-S; 27-04-2012 at 17:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان دوتا سوال :
    1: آیا دژبان ارگانهای مختلف میتونن به سربازهای هر ارگانی گیر بدن ؟ (مثلا دژبان ارتش به سرباز نیروی انتظامی گیر بده.)
    2: این سرباز صفرهای دژبان (اینایی که نون بربری رو شونشون هست و اکثرا عقده ای هستن و توی ترمینالها زیادن) میتونن به سرباز درجه دار (مثلا ستوان 3 یا استوار) گیر بدن ؟ (منظورم کادری های دژبان نیست ، فقط سربازهاشون هست.)
    1- هر دژبانی مخصوص نیروی خودش هست و مثلا دژبی نیرو انتظامی نمیتونه به ارتشی گیر بده
    2-بله می تونه گیر بده . کلا می تونه به همه گیر بده از سرباز تا امیر (کلا یه اختیار زیادی داره سرباز دژبان که صد تا افسر و درجه دار وظیفه ندارن ! مثلا می تونن 50 تا افسر و درجه دار رو پشت در پادگان نگه دارن و اجازه ورود و خروج ندن (البته با دستور مافوق ) ) حالا شمای افسر جرات داری برو بهش بگو بالای چشمت ابروه!.....

4. 3 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام وضعیت کسر خدمت برای عضویت فعال به ازای هر سال چند روزه و برای عضو شورا چند روزه؟
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان من الان شروع آموزشیم تو 01 بوده امروز روز 8 ام بود کلاسامون از شنبه تازه شروع میشه ، از دوستان کسی نمیدونه از کی روز برگ میشیم ؟ از همین هفته یا از هفته آینده ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

1- هر دژبانی مخصوص نیروی خودش هست و مثلا دژبی نیرو انتظامی نمیتونه به ارتشی گیر بده
    2-بله می تونه گیر بده . کلا می تونه به همه گیر بده از سرباز تا امیر (کلا یه اختیار زیادی داره سرباز دژبان که صد تا افسر و درجه دار وظیفه ندارن ! مثلا می تونن 50 تا افسر و درجه دار رو پشت در پادگان نگه دارن و اجازه ورود و خروج ندن (البته با دستور مافوق ) ) حالا شمای افسر جرات داری برو بهش بگو بالای چشمت ابروه!.....
    من سال 89 خدمت بودم با فوق دیپلم رفتم درجه گروهبان یکم (سپاه)
    درجه دار نیرو انسانی بودم. خدا شاهدا دژبانا جلوم خم و راست میشدم. جرات نداشتن به ما افسر درجه دارا گیر بدند. پادگان رو خودمون میچرخوندیم. از مرخصی سربازا بگیر تا رسمی ها از کارای مالی بگیر تا کارهای آمادی.
    دژبان ما رو میدید زبونش بند میومد.
    ما به اونا گیر میدادیم نه اونا به ما.
    همیشه سعی کنید ارزش دیجه خودتون رو پایین نیارید. دژبان کیه که بخواد گیر بده.
    حتی برای ورود و خروج جرات نداشتن ما رو بگردن. البته 3هفته اول میگشتن . بعد پایم رفت بالا.

8. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

درجه دار نیرو انسانی بودم. خدا شاهدا دژبانا جلوم خم و راست میشدم. جرات نداشتن به ما افسر درجه دارا گیر بدند. پادگان رو خودمون میچرخوندیم. از مرخصی سربازا بگیر تا رسمی ها از کارای مالی بگیر تا کارهای آمادی.
    حتی برای ورود و خروج جرات نداشتن ما رو بگردن. البته 3هفته اول میگشتن . بعد پایم رفت بالا.
    البته ما هم اخرای خدمتی با همه دژبانا رفیق شدیم و ...
    ولی پایه بوقاشون مایه دردسر هستن و جوگیر.کلا بعضی وقتا یادشون میره که اونا هم مثل ما وظیفه هستن.
    اتفاقا 2 هفته پیش من میخواستم یه ساندویچ بیارم تو.از منطقه دو سه تا دژبان امده بودن و منم فقط داشتم بهشون میخندیدم.یهو دزبانه که هیچ وقت کاری به کارمون نداشت گفت فلانی میتونه بیاره داخل؟
    منو نگو اعصاب خراب گفتم تا دیروز که میشد بیاری چی شده الان...که یهو زبونش بند اومد و گفت برو.کلا نباید بهشون رو داد.

10. 4 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ببین اینکه یه جا گیر بدن یه جا ازت بترسن برمیگرده به برش فرمانده خودت و برش فرمانده دژبان
    اینجایی که ما هستیم فرماندهمون که به جای اینکه هوای ما رو داشته باشه بدتر تو سرمون میزنه هر وقت شکایت کردیم خودمون محکوم شدیم ! حالا برعکس برای دژبان . هر غلطی که میکنن ، فرماندهشون خیلی محکم پشتشون درمیاد و ازشون دفاع میکنه . کلا قضیه به چندین عامل بستگی داره .....

12. 4 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m.77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام.ببخشید من الان دانشجو کارشناسیم.پدرم بالای 60 سال هست تک فرزندم هستم.پدرم 10 درصد هم جانبازی داره.تو رو خدا بگین من معاف نمیشم؟؟چون کردن 65 سال.تو رو خدا کمک کنید.

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام.ببخشید من الان دانشجو کارشناسیم.پدرم بالای 60 سال هست تک فرزندم هستم.پدرم 10 درصد هم جانبازی داره.تو رو خدا بگین من معاف نمیشم؟؟چون کردن 65 سال.تو رو خدا کمک کنید.
    نمیشی دیگه !
    سوال داشت این

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •