تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 832 از 1124 اولاول ... 332732782822828829830831832833834835836842882932 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,311 به 8,320 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنون
    دوست عزیز مودم جیبی ایرانسل توی کرمانشاه انتن دهی داره اصلا؟

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون
    ازین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعات بگیرین (دفعه‌ی سومه دوست عزیز) اینجا تاپیک ADSLئه. در ضمن مودم جیبی کارش برای کاربر در حال حرکت هست برای بردن سر کار و ... برای خونه از مودم رو میزی استفاده می‌کنن. مودم جیبی هم خیلی ضعیف‌تر از مودم رومیزی هست و باید سیگنال قوی باشه. اطلاعات دقیق می‌خواین برید این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسید:

3. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ممنون
    دوست عزیز کیفیت مودمهای وایمکس خیلی با هم تفاوتی نداره. فقط مودم های خارجی بخاطر اینکه در معرض مستقیم فرستنده ها هستن قوی ترن

این استان هایی که تحت پوشش ایرانسل هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم نواحی تحت پوشش مبین نت

5. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

من فکر نمی‌کنم زیاد زیر ۱۰۰ دیده باشم اگر اشتباه نکنم یکبار ۷۹ دیدم. نمی‌دونم مثلا الان پینگ خود مبین‌نت رو گرفتم داد ۱۲۲ میلی‌ثانیه!! خب ایرانه دیگه کشور ۲۴۳ام در دنیا در این زمینه. متنفرم ازین وضعیت...شما پینگ بهتری از مبین‌نت سراغ دارید؟

واسه وایمکس مبین‌نت دزد خیلی بهتر از ایرانسل آشغال هست...راجع به مودم جیبی هم خیلی خوش‌بین نباشین اطلاعات بیشتر رو از تاپیکی که توی پست قبل گذاشتم بگیرید. اینجا جاش نیست.

پ.ن: اگر هر صفحه‌ی تاپیک ۱۰ پست تنظیم شده، ۸۳۱امین پیج تاپیک جدید رو تبریک می‌گم
    پینگ داخلی بالای 100 به نظر من که خوب نیست
    شما این تاپیک رو نگاه کن

شاید بین وایمکس این بهتر باشه
    راستش من تخصص زیادی در وایمکس نداشتم چون تا حالا وایمکس نداشتم!
    ولی پینگ رو با تاپیک مقایسه کنید
    Last edited by Armin.Computer; 29-08-2013 at 19:27.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اشتباه گیگابیتی وزیر ارتباطات!
    به گزارش آی تی آنالیز؛ او در گفتگوی دیگری که امروزداشت، اعلام کرد که در هفته دولت پهنای باند اینترنت کشور از ۷۲ گیگاهرتز برثانیه به ۹۷ گیگاهرتز بر ثانیه خواهد رسید. این در حالی است که در ارتباطات، «هرتز» به تفاوت بین بالاترین و پایین ترین محدوده فرکانس در سیگنال ها و امواج اشاره می کند و پهنای باند در ارتباطات شبکه ای و انتقال اطلاعات، با واحد بیت بر ثانیه اندازه گیری می شود. در واقع نه تنها به کار بردن واحد هرتز برای انتقال اطلاعات اشتباه است، بلکه واحدی به نام گیگاهرتز «بر ثانیه» وجود ندارد.

به گزارش پارسینه محمود واعظی دارای مدرک‌ تحصیلی دکترای روابط بین‌الملل و فوق‎لیسانس مهندسی الکترونیک است و پیش از این، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران (از سال ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۵)، مشاور وزیر امور خارجه، معاون اقتصادی وزارت امور خارجه و معاون پژوهش‌های سیاست خارجی مرکز تحقیقات استراتژیک بوده است

8. 3 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

به گزارش آی تی آنالیز؛ او در گفتگوی دیگری که امروزداشت، اعلام کرد که در هفته دولت پهنای باند اینترنت کشور از ۷۲ گیگاهرتز برثانیه به ۹۷ گیگاهرتز بر ثانیه خواهد رسید. این در حالی است که در ارتباطات، «هرتز» به تفاوت بین بالاترین و پایین ترین محدوده فرکانس در سیگنال ها و امواج اشاره می کند و پهنای باند در ارتباطات شبکه ای و انتقال اطلاعات، با واحد بیت بر ثانیه اندازه گیری می شود. در واقع نه تنها به کار بردن واحد هرتز برای انتقال اطلاعات اشتباه است، بلکه واحدی به نام گیگاهرتز «بر ثانیه» وجود ندارد.

به گزارش پارسینه محمود واعظی دارای مدرک‌ تحصیلی دکترای روابط بین‌الملل و فوق‎لیسانس مهندسی الکترونیک است و پیش از این، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران (از سال ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۵)، مشاور وزیر امور خارجه، معاون اقتصادی وزارت امور خارجه و معاون پژوهش‌های سیاست خارجی مرکز تحقیقات استراتژیک بوده است
    گیگا هرتز

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

46 , 45 هم پر ؟ من هرچی ریست میدم گیرشون نمیاره ...
    باز پینگ داغون شد ...

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز کیفیت مودمهای وایمکس خیلی با هم تفاوتی نداره. فقط مودم های خارجی بخاطر اینکه در معرض مستقیم فرستنده ها هستن قوی ترن

این استان هایی که تحت پوشش ایرانسل هست

اینم نواحی تحت پوشش مبین نت
    قرار نبود اینجا بحث مبین‌نت کنیم فقط در مقام مقایسه با ADSL ولی چون اشاره کردید مجبورم کمی توضیح بدم تا اونجائی که اخیرا خبر گرفتم مبین‌نت دیگه مودم خارجی نمی‌فروشه چون با مودم داخلی تفاوت محسوسی نداره. مودم‌های جیبی به خاطر آنتن کوچیک‌تر و مسئله‌ی توان الکتریکی از مودم‌های دسکتاپ خیلی کوچیکتر هستن.

در مورد مودم خارجی میشه به مودم‌های داخلی آنتن خارجی وصل کرد و سیگنال رو تقویت کرد. پورت کواکسیکال مخصوص دارن.

پینگ داخلی بالای 100 به نظر من که خوب نیست
    شما این تاپیک رو نگاه کن

شاید بین وایمکس این بهتر باشه
    راستش من تخصص زیادی در وایمکس نداشتم چون تا حالا وایمکس نداشتم!
    ولی پینگ رو با تاپیک مقایسه کنید
    خب توی تاپیک هم اونائي که پینگ زیر ۱۰۰ داشتند همه سرعتهای خیلی بالا مثلا ۴ مگ و ۱۲ مگ و ... داشتند که مشخص هست از کجا آب میخوره (سه چهار صفحه‌ی آخر رو بررسی کردم). باقی کاربران که عموما از سرویس‌های ADSL استفاده می‌کنن پینگشون بالای صد هست توی همین تاپیک دوستانی که از مخابرات پینگ میذارن بالای ۲۰۰ هست حتی. وایمکس هم مثل باقی شرکت‌های خصوصی هست مثل شاتل و آسیاتک و صبانت و ... اصولا اینها همه از یه جا با یه قیمت و با امکانات محدودی پهنای باند میخرن خیلی با هم فرقی ندارن.

آره ایشون کلا توی باغ نیست سال‌ها توی وزارت خارجه کار کرده گول مدرک الکترونیکش هم نخورین الان حدود ۲۷ ساله که ازش استفاده نکرده برنامه‌هائی هم که داده همش شعاری هست و ساختاری نیست. ولی یه امید هست، اینکه از بدنه‌ی وزارت به گل نشسته و ویران مخابرات نیست. از بدنه‌ی وزارت خارجه اومده عیب نداره فرق بین گیگاهرتز و گیگابیت رو هم ندونه ولی گره‌ی مشکل رو بتونه باز کنه، دل روبرو شدن با بعضی‌ها رو داشته باشه اینا پیش‌کش.

خدائیش اینم اشتباه لپی نیست که بگی حالا همینجوری گفته، کسی که این اشتباه رو بکنه معلومه چقدر بلده

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

46 , 45 هم پر ؟ من هرچی ریست میدم گیرشون نمیاره ...
    باز پینگ داغون شد ...
    حتی اگر IP مورد نظر رو هم دست بیارین باز خیلی نمی‌تونین روی پایداریش حساب کنید. اینترنت توی ایران انحصاریه و روترهای شبکه‌های اصلی که حلقه‌ی اتصال با شبکه ی وب هستن ترافیک رو طوری مسیردهی می‌کنند که بار ترافیکی متعادل بشه. بله ممکنه یه IP فعلا خوب باشه ولی فعلا در کل بازدهی که ازین مسئله بدست میاد خیلی نیست. دقیقا راهش رو نمیدونم ولی از طریق تنظیمات DHCP (حداقل توی لینوکس) میشد یه IP خاص رو حذف کرد تا روتر مجبور بشه از IPهای جایگزین استفاده کنه.

دوستان یک سوال دارم، من مشکل نویز دارم قبلا هم توی تاپیک مطرح کردم ولی وقت و فرصت پیگیری رو نداشتم چندبار اون موقع از مخابرات اومدن که مشکل رو حل کنن و مشخص شد با احتمال قریب به یقین که مشکل از داخل ساختمان نیست حالا یه بار رفتم نمایندگی شرکت مخابرات (همون دفتر صبانت) گفتن خودمون درست می‌کنیم اما هیچ کاری نکردن و خبری ازشون نشد من هم پیگیر نشدم اما اگر وقت بذارم و پیگیری کنم که به من یه خط با کیفیت قابل قبول ارائه بدن به نظرتون به کجا مراجعه کنم؟ اگر بسپارم مثلا صبانت واسم اشتراک بزنه خودشون پیگیری می‌کنن که مشکل من حل شه؟

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

قرار نبود اینجا بحث مبین‌نت کنیم فقط در مقام مقایسه با ADSL ولی چون اشاره کردید مجبورم کمی توضیح بدم تا اونجائی که اخیرا خبر گرفتم مبین‌نت دیگه مودم خارجی نمی‌فروشه چون با مودم داخلی تفاوت محسوسی نداره. مودم‌های جیبی به خاطر آنتن کوچیک‌تر و مسئله‌ی توان الکتریکی از مودم‌های دسکتاپ خیلی کوچیکتر هستن.

در مورد مودم خارجی میشه به مودم‌های داخلی آنتن خارجی وصل کرد و سیگنال رو تقویت کرد. پورت کواکسیکال مخصوص دارن.

خب توی تاپیک هم اونائي که پینگ زیر ۱۰۰ داشتند همه سرعتهای خیلی بالا مثلا ۴ مگ و ۱۲ مگ و ... داشتند که مشخص هست از کجا آب میخوره (سه چهار صفحه‌ی آخر رو بررسی کردم). باقی کاربران که عموما از سرویس‌های ADSL استفاده می‌کنن پینگشون بالای صد هست توی همین تاپیک دوستانی که از مخابرات پینگ میذارن بالای ۲۰۰ هست حتی. وایمکس هم مثل باقی شرکت‌های خصوصی هست مثل شاتل و آسیاتک و صبانت و ... اصولا اینها همه از یه جا با یه قیمت و با امکانات محدودی پهنای باند میخرن خیلی با هم فرقی ندارن.

آره ایشون کلا توی باغ نیست سال‌ها توی وزارت خارجه کار کرده گول مدرک الکترونیکش هم نخورین الان حدود ۲۷ ساله که ازش استفاده نکرده برنامه‌هائی هم که داده همش شعاری هست و ساختاری نیست. ولی یه امید هست، اینکه از بدنه‌ی وزارت به گل نشسته و ویران مخابرات نیست. از بدنه‌ی وزارت خارجه اومده عیب نداره فرق بین گیگاهرتز و گیگابیت رو هم ندونه ولی گره‌ی مشکل رو بتونه باز کنه، دل روبرو شدن با بعضی‌ها رو داشته باشه اینا پیش‌کش.

خدائیش اینم اشتباه لپی نیست که بگی حالا همینجوری گفته، کسی که این اشتباه رو بکنه معلومه چقدر بلده
    نگران اون نباشید
    تیم مدیریتی مهمه نه خودش
    مشاورین مهما
    یقینا وضع اینترنت بد تر نمیشه و حتما بهتر میشه
    شک نکنید

14. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •