تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 832 از 946 اولاول ... 332732782822828829830831832833834835836842882932 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,311 به 8,320 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

این فیلمتون هم مثله فیلم دفعه قبل مسخره بود البته ببخشید اصلا قصد ناراحت کردنت رو ندارم دفعه قبل هم باهم کلی جرو بحث کردیم اخر هم به نتیجه ایی نرسیدیم .

تو این فیلم فقط کمودو 3 تارو شناخت . همین نه بیشتر
    سلام

ماه قبل که کلی با هم سر این مورد بحث کردیم، ظاهرا بازم شما سر خونه اول هستی!

شما میگید مسخره است من میگم چرا؟ شما میگید: آخه چرا مسدود میکنید؟ جواب این سوال منو بده: من میگم چرا اجازه بدم؟

دوم اینکه: بحث وجود یک قابلیت هست، همینکه شما میتونید مسدود کنید یک قابلیت هست که وجود داره. سوال: تکلیف کاربری که میخواد مسدود کنه ولی آنتی ویروسش این قابلیت را نداره چیه؟

====

من منظور شما را درک میکنم. شما میفرمایید آخه از پیغامها همیشه نمیشه فهمید فایل ویروسه. خب منم میدونم که از پیغامها همیشه نمیشه فهمید. خیلی از فایلهای سالم هم همین رفتارها را دارند ولی دیدگاه من اینه که هر فایلی مشکوکه مگر اینکه امن بودن فایل اثبات بشه.

عرض کردم که هفت مورد ناشناخته موند. کی گفته مسدود کردن فایل یعنی شناسایی. مسدود یعنی جلوش گرفته شده. حالا یا سالمه یا مخرب. که از اینجا وارد دنیای واقعی میشیم..... با کومودو هم قبلا گفتم چه مسیری را طی کنیم...

شما به این توجه کن: من دلم میخواد یک فایل ناشناخته را اول مسدود کنم و بعد => اطمینان حاصل کردم امنه اجازه بدم.=> خب زمانیکه سیستم اینجوری باشه که اول فایل اجرا بشه و من کاری نمیتونم بکنم چجوری برم دنبال بررسی فایل در VT یا ... فایل اجرا شده و تمامه..
    Last edited by Jadda; 06-06-2013 at 23:02.

2. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

حرف شما درسته منم منظورم همینه . هیچ انتی ویروسی نمیتونه 100 درصد باشه ولی اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخواد بگه کمودو 100 درصده و هیچی نمیتونه ازش رد بشه چون همه رو مسدود کرده با اچ ای پی اس
    پدرام جان

hips برای همین مواقع طراحی شده اگر میدونستن انتی ویروس صد در صد میتونه شناساسی کنه که hips ساخته نمیشد.

4. 4 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

پدرام جان

hips برای همین مواقع طراحی شده اگر میدونستن انتی ویروس صد در صد میتونه شناساسی کنه که hips ساخته نمیشد.
    اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جوابش تقریبا قانع کننده بود تو پست بالا .

ولی جواب شما دوست عزیز درسته hips یک قابلیت هست و همه ندارن اما کار hips اطلاع رسانی کاربر از رفتار یک فایله

1000 فایل سالم شایدم 10000 فایل سالم میتونه همیچن رفتاری رو داشته باشه ایا شما مسدود میزنی؟

مثلا شما به یک نرم افزار احتیاج داری . واقعا لازمش داری میری که نصب ش کنی بعد این hips همین پیام رو میده شما چکار میکنی ؟ فایل هم سالمه ولی شما نمیدونی سالمه حجمش هم زیاده در ویروس توتال نمیتونی بزنی

6. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جوابش تقریبا قانع کننده بود تو پست بالا .

ولی جواب شما دوست عزیز درسته hips یک قابلیت هست و همه ندارن اما کار hips اطلاع رسانی کاربر از رفتار یک فایله

1000 فایل سالم شایدم 10000 فایل سالم میتونه همیچن رفتاری رو داشته باشه ایا شما مسدود میزنی؟

مثلا شما به یک نرم افزار احتیاج داری . واقعا لازمش داری میری که نصب ش کنی بعد این hips همین پیام رو میده شما چکار میکنی ؟ فایل هم سالمه ولی شما نمیدونی سالمه حجمش هم زیاده در ویروس توتال نمیتونی بزنی
    سلام مجدد.

ببین اول برام مهم این هست که شما با دیدگاه من اشنا بشی. و موضوع را قبول کنی. الان احساس میکنم قبول کردی.

حالا عوضش اومدی یک مثال و استثنا مطرح کردی!!

پس شما اصل موضوع و آنچه ایده من هست را قبول داری. پس ببین اون چیزی که من میگم امنیت را چقدر واست بالا میبره....

در مورد اون موارد استثنا هم => بهتره بریم توی دنیای واقعی چون مثال شما هم به همونجا برمیگرده.... اون برنامه سالمی که شما مثال آوردی با حجم بالا ، بالاخره از آسمون که نازل نمیشه. شما ازش اطلاعاتی داری.

VT یکی از راههای حصول اطمینان هست که 99 درصد هم جواب میده. در موارد ذکر شده اطلاعات خودم (کاربر) از فایل ( منبع دریافت فایل) در کنار رفتار فایل و مراجعه به لاگها و در نهایت سرچ هش فایل در نت و تیر آخر ارسال هش فایل برای کمپانی آنتی ویروس مورد استفادم.

بازم احتمالا مثل ماه قبل باید عرض کنم که این فایلها/اتفاق مطمئنم ماهی یکبار براتون پیش میاد. قرار نیست روزی 50 تا فایل را اینجوری بررسی کنی که.

ضمن اینکه در دنیای واقعی بالاخره آنتی ویروس/شناسایی هم هست....دیدی که از 40 مورد 10 مورد به اجرا و مسدود کشید...

====

در مورد اون 10000 فایل سالم: لیست سفید اگر نبود بله حق با شما بود و من سردر گم میشدم به علت تعدد پیغامها برای همه برناهه های امن. ولی لیست سفید(hips) و لیست سیاه (AV) فیلتری هستند که این موارد را کم میکنند.

HIPS های کلاسیک این حالت را دارند/ اما حداقل hips کومودو کلاسیک نیست.
    Last edited by Jadda; 06-06-2013 at 23:43.

8. 9 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پدرام

jadda جواب شما رو داد من احتیاجی نمیبینم بیشتر از این صحبت کنم اما من فکر میکنم شما دنبال راحتی هستید ینی همه فایلها توسط انتی ویروس شناسایی بشه بدون هیچ هشداری!!درسته؟ واقعا امکان پذیر نیست!

به این فکر کن یه مخرب رو سیستم شما ناخواسته اجرا بشه ینی خودت اجراش نکرده باشی مثلا وارد سایتی بشی یا فلش مموری به سیستم بزنی و یه مخرب اجرا بشه حالا نقش hips اینجا بیشتر مشخص میشه حدااقل به شما اطلاع میده و میتونی متوقفش کنی اما اگر hips نباشه و انتی ویروس هم شناسایی نکنه تکلیف چیه؟ جوابی داری؟
    در مورد فایلهای بزرگ هم در پست بالا فکر کنم جواب رو دریافت کرده باشی

یه مساله دیگه اینکه حفاظت به نظر من معنای کسترده تری نسبت به شناسایی داره ینی شناسایی میاد زیر مجموعه حفاظت و اینجا بحث حفاظت هست نه شناسایی مطلق
    Last edited by kases; 07-06-2013 at 00:12.

10. 9 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

پدرام

jadda جواب شما رو داد من احتیاجی نمیبینم بیشتر از این صحبت کنم اما من فکر میکنم شما دنبال راحتی هستید ینی همه فایلها توسط انتی ویروس شناسایی بشه بدون هیچ هشداری!!درسته؟ واقعا امکان پذیر نیست!

به این فکر کن یه مخرب رو سیستم شما ناخواسته اجرا بشه ینی خودت اجراش نکرده باشی مثلا وارد سایتی بشی یا فلش مموری به سیستم بزنی و یه مخرب اجرا بشه حالا نقش hips اینجا بیشتر مشخص میشه حدااقل به شما اطلاع میده و میتونی متوقفش کنی اما اگر hips نباشه و انتی ویروس هم شناسایی نکنه تکلیف چیه؟ جوابی داری؟
    در مورد فایلهای بزرگ هم در پست بالا فکر کنم جواب رو دریافت کرده باشی

یه مساله دیگه اینکه حفاظت به نظر من معنای کسترده تری نسبت به شناسایی داره ینی شناسایی میاد زیر مجموعه حفاظت و اینجا بحث حفاظت هست نه شناسایی مطلق
    این درباره اینکه شاید از اینترنت ویروس بیاد و اجرا بشه. حتما انتی های دگه هم فکر اینجارو کردن و قابلیتی واسه این موقع گذاشتن وگرنه تمام انتی ویروس های که hips ندارن در این زمینه باید ناتوان باشند دیگه

به نظر شما نورتون و بیت دفندر در این زمینه ناتوان هستند ؟
    Last edited by pedram_01; 07-06-2013 at 00:28.

12. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

این درباره اینکه شاید از اینترنت ویروس بیاد و اجرا بشه. حتما انتی های دگه هم فکر اینجارو کردن و قابلیتی واسه این موقع گذاشتن وگرنه تمام انتی ویروس های که hips ندارن در این زمینه باید ناتوان باشند دیگه

به نظر شما نورتون و بیت دفندر در این ویروس از اینترنت ناتوان هستند ؟
    نه، کلمه ناتوان بی معنیه. اصلا لزومی نداره به یک نتیجه کلی صفر یا صد یا سفید و سیاه برسیم. هر آنتی ویروسی سبک خودش را داره. ...

من فقط یک چیز میگم: اگر 1000 تا ویروس داشته باشیم و :

آنتی "الف": بتونه 995 تا را بشناسه و 5 تا سیستم را آلوده بکنه
    آنتی "ب": 800 تا را بشناسه و جلوی 200 را بگیره

من آنتی "ب" را ترجیح میدم.

14. 8 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

16. 8 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به نظر شما نورتون و بیت دفندر در این ویروس از اینترنت ناتوان هستند ؟
    با احترامی که برای این 2 محصول قایل هستم من فکر میکنم هر جفتشون اسیپ پذیر هستند چرا؟

نورتون: سیستم رفتار شناسی سونار :
    اگرمخرب از دست سونار در رفت ایا لایه دیگه ای برای حفاظت وجود داره؟؟ ایا میتونه این تضمین رو به من بده بعد از اجرای فایلی غیر معتبر تو بخش system32 کپی نشه!! تا اونجایی که من میدونم خیر اما اگه hips باشه حتی اگر مخرب رو شناسایی نکنه شما میتونی از این پوشه محافظت کنی پس اینجابحث حفاظت هست نه شناسایی مطلق شما میتونی طوری hips تنظیم کنی هیچ فایل غیر معتبری تو این پوشه کپی نشه دیگه مهم نیست مخرب شناسایی بشه یا نه

بیت دیفندر با وجود اینکه دیتابیس قدرتمندی داره اما اگر فایل خطرناکی از دست سیستم رفتار شناسیش عبور کنه بعدش چیزی وجود داره که تظمین کنه مثلا درایو f سیستم من از دست یه مخربی مثل بلدوزر در صورت شناسایی نکردن محافظت کنه ؟جواب خیر(البته در مورد بیت دیفندر نسخه جدید اطلاع چندانی ندارم)

ما اطمینان می خواهیم (حفاظت)نه اینکه بشینیم حالا ببینیم مخرب توسط انتی ویروس شناسایی میشه یا نه

پدرام اگر منظورم رو متوجه نشدی خواستی بیشتر صحبت میکنیم
    Last edited by kases; 07-06-2013 at 05:43.

18. 10 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

بسیار عالی.

عباس، بولگارد httpscaner داره یا از روش دیگری برای مسدود کردن وبسایتهای ناامن استفاده میکنه؟

20. 8 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •