تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 832 از 2199 اولاول ... 33273278282282882983083183283383483583684288293213321832 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,311 به 8,320 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

2. این کاربر از M-Bagher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم طبقه سوم تو خونه مستاجر آنتن میداد گذاشتم اونم کامپیوتر داره و از ورودی لن خوب میتونه استفاده کنه دیگه میخواستم ببینم راهی برای بستن ورودی لن هست؟
    آره. میتونی از مک فیلترینگ استفاده کنی که هم لن رو فیلتر میکنه هم وایفای رو.
    تو تنظیمات مودم بگرد پیدا میکنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من قبلا از آسیا تک (ADSL) استفاده میکردم و خیلی راضی بودم متاسفانه منزل عوض کردیم

ساکن تهران - ازگل هستم

تنها شرکتی که تو برج تجهیزات گذاشته شاتل هست قبلا با شاتل کار کردم و خیلی مزخرف بود به ناچار دوباره ازشون سرویس گرفتم بازم تمام مشکلات پا بر جاست dc افت سرعت بنده تاریخ 2/28 قرارداد بستم و تاریخ 3/17 سرویس به من تحویل دادن گفتن چون برج هستین 2 3 روزه بهتون تحویل میدیم!!! طی تماسهای مکرر و بهانه های مختلف( مدارک تازه ارسال شده مخابرات ، مشکل از سمت مخابرات و در آخر گفتن مشکل رنگ سیمهای برج شماست )

قصد داشتم از ایرانسل سرویس بگیرم با تحقیقاتی که کردم دیدم به درد نمیخوره و تصمیم گرفتم از مبین نت بگیرم

طی تماس که با مبین نت داشتم با اینکه طبقه 12 هستم گفتن باید از مدم بیرونی استفاده کنی! ولی اینجوری نمیتونم اینجوری به اینترنت متصل بشم من میخوام اگه مسافرت رفتم اگه منزل نبودم بتونم از اینترنت استفاده کنم چون کارم با اینترنت برام خیلی مهمه قطعی (DC) نداشته باشه

اینجا کسی از ازگل هست؟
    مبین نت مشکل خاصی نداره؟
    مرکز تماس اطلاعات فنی تخصصی ندارن. احتمالا شما میتونی از مودم داخلی هم استفاده کنی. تنها راهی که پیشنهاد میکنم اینه که یه مودم داخلی قرض بگیری و تو خونه امتحان کنی. اگه سیگنالت(CINR) خوب بود سفارش بده.
    Last edited by MaysamMaysam; 16-06-2012 at 14:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی جواب این را نمیدونه؟
    اگر مودمت روی حالت روتر تنظیم شده ، DHCP روشن هست و آی پی 192 میگیری یعنی اینکه یه نفر یا یه دستگاه که آی پی دستی ست کرده به مودمت وصل شده. پسورد مودمت رو عوض کن احتمالا درست میشه.

البته دوست من
    فکر میکنم این مشکل جاش توی این انجمن نبود.
    Last edited by MaysamMaysam; 16-06-2012 at 14:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام من دیشب میخواستم بازی pes را دانلود کنم ساعت 3 بلند شدم دیدم فقط 4یا 5 درصد دانلود شده و باز مودم را خاموش و روشن کردم درست شد چرا اینطوری میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز خود پشتیبانی یکی از احتمالات رو ناسازگاری فریمور جدید با مودم ذکر کرده بعد شما میگی مشکل از فریمور نیست درست از زمانی که فریمور اپدیت شده این مشکلات ایجاد شده.
    ببخشید. من فکر کردم مودم شما گرین پکت هست که به ورژن 1.5.1 آپگرید شده.
    مودم های بیرونی از 2 سال پیش این مشکل رو داشتن که با فریمور جدید حل شد این مسئله. تو فریمور جدید یه تنظیم داره به اسم disbale HO یا disable hand over که با انتخابش مشکل رفع میشه. حالا اگه مشکلت با فریموری که گذاشتم حل نشد بگو تا یه ورژن دیگه بزارم.
    Last edited by MaysamMaysam; 16-06-2012 at 15:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان این مودم من روشن نمیشه......

همش اون چراغ کوچک اولی ( از اون سه چراغ سیگنال) چشمک می زنه ولی روشن نمیشه
    مشکلش چیه؟
    اگه مودم کله قندی یا شاخکی داری تسلیت مودمت منفجر شده. بده عوض کنن برات.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من ممنونم ولی من فریمور اصلی که رو خود مودم های که اپدیت نشدن رو میخوام ... یعنی دقیقا همون فریموری که قبلا رو مودم بود
    دوست عزیز فریمور قدیمی مشکل داره وکرش میکنه. برای چی میخوای اونو؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میخوام اشتراک وایمکس مبین نت بگیرم. منزل من در تهران در خیابان پیروزی هست. در نقشه آنتن دهی توی سایت که نگاه کردم در محدوده پوشش خارجی قرار داریم و تقریبا در انتهای آن یعنی نزدیک به مرز بدون پوشش. می خواستم بدونم آیا ممکنه خونه ما با مودم داخلی هم آنتن بده ؟ چون خونمون طبقه سوم هست و تو وبلاگ مبین نت گفته بود طبقات بالاتر آنتن دهیش بهتره. راهی هست که بشه امتحان کرد که آنتن میده یا نه؟ چون مودم خارجی 100 هزار تومن گرون تره و نمیتونم اینقدر هزینه کنم و از طرف دیگه خط تلفنم PCM هست و ADSL نمی تونم بگیرم و مجبورم WIMAX بگیرم.

آره حتما امتحان کن چون مدو های بیرونی به جز آنتن دهی بهتر هیچی ندارن. از یکی از آشناها یه مودم داخلی قرض کن. حتی اگه ایرانسل بود فرکانس مبین رو بده و مقدار CINR چک کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •