لینکی که دوستمون آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتن تست کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکی که دوستمون آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتن تست کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره. میتونی از مک فیلترینگ استفاده کنی که هم لن رو فیلتر میکنه هم وایفای رو.
تو تنظیمات مودم بگرد پیدا میکنی.
مرکز تماس اطلاعات فنی تخصصی ندارن. احتمالا شما میتونی از مودم داخلی هم استفاده کنی. تنها راهی که پیشنهاد میکنم اینه که یه مودم داخلی قرض بگیری و تو خونه امتحان کنی. اگه سیگنالت(CINR) خوب بود سفارش بده.
Last edited by MaysamMaysam; 16-06-2012 at 14:20.
اگر مودمت روی حالت روتر تنظیم شده ، DHCP روشن هست و آی پی 192 میگیری یعنی اینکه یه نفر یا یه دستگاه که آی پی دستی ست کرده به مودمت وصل شده. پسورد مودمت رو عوض کن احتمالا درست میشه.
البته دوست من
فکر میکنم این مشکل جاش توی این انجمن نبود.
Last edited by MaysamMaysam; 16-06-2012 at 14:18.
این ورژن رسمی 1.5.1 هست لطفا دقت کنید.
سلام من دیشب میخواستم بازی pes را دانلود کنم ساعت 3 بلند شدم دیدم فقط 4یا 5 درصد دانلود شده و باز مودم را خاموش و روشن کردم درست شد چرا اینطوری میشه
ببخشید. من فکر کردم مودم شما گرین پکت هست که به ورژن 1.5.1 آپگرید شده.
مودم های بیرونی از 2 سال پیش این مشکل رو داشتن که با فریمور جدید حل شد این مسئله. تو فریمور جدید یه تنظیم داره به اسم disbale HO یا disable hand over که با انتخابش مشکل رفع میشه. حالا اگه مشکلت با فریموری که گذاشتم حل نشد بگو تا یه ورژن دیگه بزارم.
Last edited by MaysamMaysam; 16-06-2012 at 15:07.
اگه مودم کله قندی یا شاخکی داری تسلیت مودمت منفجر شده. بده عوض کنن برات.
دوست عزیز فریمور قدیمی مشکل داره وکرش میکنه. برای چی میخوای اونو؟
آره حتما امتحان کن چون مدو های بیرونی به جز آنتن دهی بهتر هیچی ندارن. از یکی از آشناها یه مودم داخلی قرض کن. حتی اگه ایرانسل بود فرکانس مبین رو بده و مقدار CINR چک کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)